Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Köszönöm, elolvasom:)
Most talátam egy vitamint, direkt erre van, én az usa.ban élek...sokat dicsérik akik eddig próbálták!
Stimulálja a hajhagymákat...erősiti a hajszálákat..
itt az oldal ha valakit érdekel, hátha otthon is vn ilyen, vagy meglehet nézni milyen összetevőkből áll és azokat beszerezni!
Hát azért nagyon látszik, és engem zavar...:(
De köszönöm a kedves szavakat!!
Neked hol van problémás rész?
Az előfordulhat hogy szárítja a hajad. De ez mindenkinél más ki kell próbálni, nálam pl ha egész citrom levét raktam bele úgy vettem észre hogy kicsit kiszáríotta a hajam végét, de ha csak fél citrom levét úgy nem.
Vagy úgy is csinálhatod hogy a fehérjét plusz citromlevét felviszed a hajtőre és a sárgáját meg a hajvégre. Mert amúgy a sárgája meg eléggé zsírosít. Meg a teafa olajjal tényleg óvatosan mert az nagyon szárít, azt mindenképp csaj a hajtövedre vidd fel és nagyon keveset, 1-2 cseppet. De tényleg tapasztald ki hogy a legjobb.
Meg még ha ki is szárítja balzsammal is tudsz rajta segíteni. :)
az semmi.képzeljétek el( én olyan tipus vok aki nem elégszik meg egy doki véleményével)irtam a neten egy hajdiagnosztikának. leirtam a problémámat neki..visszairt hogy a zsiros korpát baktérium okozza és nem gomba, a szaliciles fejbortiszito meg nem a baktériumosra jo..na most aztán dontsem el kinek higgyek..
lehet elhasználom az e havit még aztán passz.
mindegyik mást monnd. jobb lenne ha tudnák is mi van..
de nem?köszi nikike kiprobálom csak egy kicsit félek h nem száritja ki a hajat is?
Sysy, szerintem próbáld ki a tojás (egész vagy csak a fehérje) + citromlé ( igazi citromé) sampont, plusz rakhatsz bele 1-2 csepp teafa olajat, ezt is ajánlották zsíros korpára. Citormlé nagyon jól felszívja a zsírt meg a korpát, plusz még a teafa olaj is a korpát.
Egy-két próbát megér szerintem.
Sosem késő elkezdeni! A tusfürdődet még mindig érdemes lecserélni.
Mellesleg sls-mentes termékekkel kevésbé szennyezed a környezetet is.
Ajánlom az Alverde(dm), Sante, Logona, viszonylag elfogadható árú termékeket,
sziasztok a párommal épp arrol beszéltunk tegnap hogy a nagyon kövér noknek általában milyen szé dus haja van..ez igaz is(mert minden tápanyagot megadnak a hajuknak) erre a párom benyogi: hogy az anorexiásoknak is.mármint ténlyeg megnéztem a képeket és ténlyeg: szép dus vastag hajkorona.
akkkor ez most hogy van??
számit a kaja vagy nem???:PP:
Sziasztok!
DM-es hajvitamint használt valaki, mennyire hatásos?
tettem be egy új képet a naplómba, igy néz ki ha össze van fogva és nem húzom fel a hajam a másik oldalon! ennyire látszik ha csak összegumizom copfba:((((((
Hú, de csúnya! :'(
Puszó Drága:) Én is olvaslak ám téged rendszeresen;-)
Nagyon bizok benne, hogy mindekettőknél segit majd a ricinus:)köszike, hogy te is irtál!!!!!!!!!
Szia!
Kifogom próbálni akkor a tojás sárgáját is!Köszike!:)
Hát,remélem úgy van ahogy mondod,.bár én is bizok azért benne, nemhiába kenem november óta:)...csak hát nőhetne, dúsulhatna gyorsabbann..na:)Sokaknál olvasom a vasat, lehet kéne azt is szednem? Az a baj, hogy régebben nagyon sokat fogyóztam, volt, hogy hetekig csak ittam fehérje turmixot...hashajtás..minden hülyeséget kirpóbáltam..szóval lehet ezek játszottak közbe?Ezért hullott ott ki ennyire a hajam és ezért is állt meg a növekedés?
Most,igen sokkal egészségesebben táplálkozom, nagyon figyelek!
Nem tudom mit kéne még csinélnom!! Én az USAban, élek nem tudok semmilyen gyógynövényes ásztatós pakolásról! Utána nézek itt mik a menők ilyen esetekre!!!
puszó:D
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!