Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Megkérdezhetem, hogy a ricinust milyen gyakran használjátok a szempillátokra? Nem baj, ha véletlenül egy kicsi a szembe kerül? Nem csípi a szemet?
Bocs, biztos ezerszer leírtátok már, csak nehéz lenne visszakeresni!
Kivétel erősíti a szabályt!
Ez vagyok én! 17 éve találták meg nálam ezt a frankó betegséget.a THR 300-ig jó.Nekem még soha nem volt 300 alatt!
mindig azt gondoltam,hogy a PLT egyenlő a THR-el.
és ha a THR magas akkor mi van?
Sziasztok!
Nem olvastam végig a fórumot, most vettem meg az ILZSU nevű szert kipróbálásra, tudtok róla tapasztalatot mondani?
Ne is mondd! Az orvosom is csak nézett, hogy mi a fene lehet. Ráadásul az a baj, hogy a vastablettától meg már kezd fájni a gyomrom. Legalábbis szerintem attól. Főleg, hogy tartalmaz tejcukrot, én meg arra érzékeny vagyok. :(
Nem volt külön gombavizsgálatom, de a magas eosinofil (EO) vagy a magas CRP gombás vagy bakteriális fertőzésre utal. Nekem mind a két értékem jó. Ezek szerintem a Te vérképeden is szerepelnek. Vérszegénység viszont nem lehetetlen nálam. Ugyanis a süllyedésem most épp a legfelső határon van, ami vashiányos vérszegénységre utal. Viszont a hemoglobin (HGB) és hematokrit (HCT) teljesen normális. Ha a HGB a HCT vagy az RBC alacsony, akkor az vérszegénységre utal. A PLT és a TRH alacsony értéke meg B12 vitamin vagy folsav hiányra utal. Ezeknek a hiánya szintén okozhat gondot a vasfelszívódásban. Nézd meg ezeket az értékeidet, hogy jók-e! Nekem ez mind jó. Csak a süllyedésem magas, és a vasam pocsék. Igaz a bilirubinjaim is magasak egy picit, de az a Gilbert szindrómám miatt van, ami nem betegség, csak egy örökletes dolog. Annyi, hogy a szemem fehér része nem fehér, hanem picit sárgás.
Ezt az Anonima által tanácsolt féreg ellenőrző dolgot meg lehet, hogy kipróbálom. :)
Házilag is le lehet tesztelni ezt a fonalféreg témát.
Jó sok fokhagymát beáztatni lanyos tejbe, min.1 órán keresztül állni hagyni és lefekvés előtt meginni.Még néhány tökmagot is el lehet rágcsálni nap közben.
Ha van élősködő másnap megjelennek a székletben.
Régen ez volt a féregűző a gyerkőcöknél,persze nem olyan hatásos mint a gyógyszer.
Ha nincs semmi a székletben,akkor nem valószínű a fertőzés.
Hát ez kész, nem értem, hogy lehet, hogy nyomod magadba a vasat, ráadásul nem is keveset, és így még kevesebb az értéke, mint előzőleg.
És az nem derült ki, hogy vérszegény is vagy?
Hűha, nálad aztán tényleg teljes vérképet csináltak, ha még a gombáid száma is rajta van, vagy hülye vagyok és az mindig fel van tüntetve?
Megmondod, hogyan van jelölve?
Erre a gilisztás dologra meg én is gondoltam már, csak sosem tudom rávenni magam, hogy kérjek egy székletvizsgálatot..
Hú, már kezdtem megijedni, hogy le kell mondanom az ízletes kajálásról. Én ennél a pontnál dobnám fel a talpam.
A gombáim értéke az rendben van, azt vizsgálták. Ez a gilisztás dolog meg rémisztően hangzik. :( Remélem nem ez a gond.
Jaj,de jó,örülök neki,hogy javulgat a hajad.Igen a zsíros korpát nehéz kimutatni,hiszen teljesen rátapad a fejbőrre ,illetve egyé vállik vele.Szerencsére,nekem nincs zsíros korpám,megnézte a bőrdoki,genetika okokból ritkult le a hajam
:S
Én száraz hajra szoktam felkenni,kis választékokat csinálok és oda viszem fel,de szokták törölköző nedves hajra is.Szerintem mind a kettő jó,annyi a különbség,hogy vizesre könnyebb fölvinni,viszont már ez az egész ricinusozás egy tortúra,én már nem akarom azzal is bonyolítani,hogy nedves hajra viszem fel,mert akkor előtte hajat mosni stb..marha pepecselős.
Utána simán hajat mosok 2x és a szokásos hajbalzsam.
szia ez lehet .csak az a baj hogy a zsiros korpa nem láthato. csak mikroszkoppal. a száraz korpa na az láthato és az a jobbik mivel attol konnyebb megszabadulni is.
pont ma voltam a hajgyogyásznál én is. kontrollon. és már sokkal jobb a fajbőr állapot. csomo uj kis hajszálam van . peidg nincs halott hajhagymám azt megnéztuk de most már lassan egy tuszobol ketto sot három szál is nő..örülök nagyon:):):
Köszönöm szépen a válaszodat.
Trixi
Sziasztok,
Nagyon sok jót olvastam a ricinusolajos pakolásról. Ma ki is próbálom. Érdkelene, hogy pontosan egy tójáshoz mennyi ricinus kell? Másik, hogy írtátok, hogy zsírosodó hajra is lehet alkalmazni, és a korpával mi a helyzet, mert hát nekem az is van.
Húú,hát ilyet nem is hallottam,ez nagyon durva.92 mg napi vas beszedése után 2-es vasérték.NEm tudom mitől van:S
Most hallottam róla,hogy létezik olyan homeopátiás golyó ami kimondottan a vasfelszívódási zavarokra van,segíti a vas felszívódását.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!