Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Hali Lányok!
Elocom, már én sem tudom. De nem kezdtem el, mert szteroid, várok vele. De látom aki használta annak sem volt hatékony. Hát nem tudom, nem tudok már semmit:-)
Egyébként ha én pasi lennék én is magasan tennék rá, senkinek nem tűnik fel ha egy férfi kopasz / kopaszodik.
Na de mi nők??!! Merőben más a képlet!!
Az első hozzászólásában 50 éves,az adatlapján már 35 ,nem lehet komolyan venni:-)
Akármit is talált,igaza van Narancsoskacsának,nincs sok lehetősége,neki.Férfi
Mivel pasi,túl sok lehetősége nincs,ráadásul 50 éves(ha igaz).Én a helyében nem erőlködnék.
Véleményem szerint nincs orvosság a hajhullásra,és akik szép lassan eltűntek erről a fórumról már el is fogadták ezt,mi is megtanulunk majd ezzel együtt élni,idő kérdése csak.
Vannak átmeneti mini sikerek,de...
Ez már a kezelés/tabletta eredménye lenne?
Gratula!:)
Én is jártam már így ráadásul nem is régen.
Most legutóbb hajerősítő-tápláló samponnal mostam meg; remélhetőleg hatással van a hajszálaimra.
Sajnos sok sampon van itthon, de egyik sem ilyen, hanem bármilyen másféle hajra jók de sima samponnak nevezhetem őket.
Valamelyest mérséklődött a hajhullás ez alatt az egy év alatt.
De sajnos nem mondhatom, hogy túl vagyok rajta még!
Most örülök annak, hogy stagnált az állapot, és legalább rosszabb nem lett az elmúlt időszakban.
Vannak jobb és rosszabb napok! Sokszor nagyon nehéz! :(
Szia!
Borzasztóan hullott,(a naplómban láthatod is)
és semmit sem használt az elocom.
Tudtommal is erre van az elocom.
Nekem meg a gyerekeknek akkor írták, mikor csúnya rovarcsípés volt és hogy ne gyulladjon be a helye, meg kicsit enyhítse a fájdalmat. No még ekkor mellé kalciumot is kellett szednünk.
Talán most mintha egy fokkal enyhült volna a hajhullásom, mondjuk felkötve a hajam nem látszik annyira.
Viszont a fésű talán önmagáért beszél.
Nekem már nem hullik,most a dúsulásra gyúrok.
Na köszi,láttál már "csak" megritkult hajú nőket,hát nagyon gáz,én nem akarok odajutni.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!