Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Így igaz, pontosan ott.Van is ott valami izom vagy nem tudom mi féle, és mintha azon lenne rajta. Persze ezt én gondolom csak h valamin mintha rajta lenne.
Ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így.
Már őszintén szólva kezdtem minden rosszra gondolni h mi bsjom lehet.
Még nem vizsgáltattam át mahgam, már a szomszéd csaj h.i.v feltételezéseit is elhittem. mert szerinte ha nyirokcsomó, akkor csak h-i-v lehet. Ezt mondtam bent a dokinak, annyit mondott h az nem ennyire egyszerűen megy. annyit mondott nyugodjak meg, ha bármi gyanúja lett volna e téren, ő tovább küldött volna e téren. No meg a labor sok mindent elárul.
Akkor nem is foglalkozok vele.
És akkor lehet tapizni a legmeglepőbb módon, mikor oldalra fordítom a fejem. Simán nem is érezni, ezek szerint nem véletlen nem tapintotta a gégész dokinő.
Hétfőn megyek vissza a haematológiára a dokinőhöz. Meglett addigra a toxoplasma, einsteinbar vírus, citomegalo vírus eredménye a laborból: mindegyik negatív lett. Végson ha nem fáj, stb minek is zargattassam a dokikkal...
és nektek mit mondtak a reaktív nyirokcsomókra?
Mekkorák voltak? nekem a legnagyobb 4*12mm-es, össz 3 van belőle.
A doki nem mondott semmit hogy tenni kellene.
Igen, az nem veszélyes, maximum ijesztő annak, aki nem tudja, hogy micsoda.
Az egyik óvónéninek még mindig előjön a nyakán egy ilyen, ha benyal valamit a gyerekektől :)
A kislányomnak a nyakán vannak,tökre kivoltam,már visszahúzódott neki,de ha beteg akkor időnként ki lehet tapintani:S
Ő is ovis
Nekem csak vasat kellett kezdenem szedni és a hajhullásom szinte azonnal leállt. Őszintén szólva, nem is a foglalkoztatott korábban. Csak a laborleletem láttán kezdtem el a vaspótlást és jóval utána futottam bele ebbe a fórumba, majd utána olvastam és utólag állt össze a kép. Nekem valószínűleg szezonális hajhullásom lehetett, amit a vashiány felerősített.
Most nem vészes egyáltalán, bőven a rendes keretek között marad (hajmosásnál 20-30 szál).
A nyirokcsomódtól nem valószínű, hogy hullana a hajad, de attól a fertőzéstől (valószínűleg vírus), ami a nyirokcsomó megnövekedését okozta, attól esetleg igen.
A kisfiamnak pár hónapja lettek ilyen pici reaktív nyirokcsomói, miután megbetegedett. Még mindig nem teljesen tisztult ki, a csomók sem húzódtak vissza. Most kezdte az ovit, sajnos ez benne van a pakliban, de nem veszélyes szerencsére.
Ezt jól tudom.
Nekem szept. közepe körül kezdődött el, és még most is tart. hol jobban, hol kevésbé, de tart.
Lehet sampont kellene váltanom egyszerűen.
Most avon sampon van, de vannak állítólag jó samponok hajhullása.
Szia!
Én most ezt használom(2 hónapja),mindenről leálltam csak a dr immunnal kenem és szedem továbbra is a hormont.
Nekem úgy tűnik ez tényleg használ,az időszakos őszi hullásom megállt,ha 8 napig nem mosnák hajat akkor sem lenne zsíros.
Most látok apró szálakat a homlokomnál,csak hát ezekből sosincs elég.
Mondjuk hozzáteszem már csak heti 2x kenem,az első hónapban szinte minden nap.
Persze,szinte már majdnem mindent,kb egy kocsi ára:-)
Orising,Bánfi,Revalid,sampon,kapszula,Forcapil,Biovanne,Hair Clinic,cinkes por,Alpicort F,neocapil,Dr immun,na ez az egyetlen szesz ami segített külsőleg,Ricinus olaj,ettől csak nőtt,de marhára,Elevit terhességi vitamin,Bano kapszulák,sörélesztő tabletta,Kollgén kspszul,étkzsi zselatin
Diane 35 fogamzásgátló,Balera fogamzásgátló,Cipromyx fogamzásgátló,ami ugyanaz mint a diane 35.és a köles:-)
De ebből okból ami használt:
A hormonális fogamzásgátlók
Elevit
Dr immun szesz
Kollagén kapszula
Hair clinic is jobb mint a többi hajvédő vitamin.
A többi egy kalap szart sem ért,legalábbis nekem
Sziasztok! Már nagyon régen jártam erre, úgy gondoltam megint beírom ami nálunk használt.
Ez a szója lecitin. A család női és férfi tagjainak is elkezdtek nőni és erősödni a hajszálak, szempilla.
Nagyon jó még a Silicea homeo bogyó heti 1x10 golyócska, vagy Silicea D6 Schüssler só.
(A szója lecitin nem biztos, hogy ajánlott azoknak, akiknek miómájuk van. Ezt nem sikerült kiderítenem, mert mindenki mást mondott!)
Sok szerencsét, sok hajat mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!