Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Szia!
A táplálkozást még mindig tartom. (Már egy éve lassan)
Pozitívan hatott a hajhullásra is!
Én egy hajgyógyászati vizsgálat alkalmával ismertem meg a Trichocentert.
Jó tapasztalatom van vele kapcsolatban, de az ára miatt egyszer tudtam megvásárolni.
Ez idő alatt ennyit értem vele el.
Nem tudom, hogy hosszabb távon lehetett volna-e fokozni a pozitív hatását.
Olvass bele a naplómba!
Ott próbáltam mindent leírni az eddig történtekkel kapcsolatba...
Nem olyan vészesen hosszú!
És próbáltam címszavakban kiemelni a lényeget.
Szia Hegina!
A táplálozásodon mit változtattál? Volt valami speciális diéta, mit ehettél, voltak tiltott ételek, most is tartod-e? Meddig alkalmaztad mikor már látványos lett a javulás? Csak a zsirosodásra vagy a hajhullásra is pozitívan hatott?
A Trichocenter-es sampont hol lehet kapni?
Sziasztok!
Láttam, hogy téma a zsírosodás.
Nekem a hajhullásom kezdete előtt nagyon!
De komolyan nagyon zsíros volt a hajam. Akár minden nap mosnom kellett ahoz, hogy másnap ne legyek csapzott...
Még összekötött hajjal is ronda igénytelen látványt nyujtott! :S
Én annak tudtam be ezt akkor, hogy édesapámnak volt hasonló zsírosodó haja, és örökölhettem.
Rengeteg sampont kipróbáltam, de nem hoztak változást.
Aztán jött a hajhullás! :(
Aminek egyetlen pozitív hozadéka lett az, hogy mára a maradék hajam kevésbé zsírosodó mint annak idején...
Használtam egy hajgyógyász által felírt Trichocenter-es sampont,
illetve a táplálkozás változtatása.
Amit nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben befolyásoló tényező...
Ez a két dolog volt ami változást hozott a tömérdek zsírosodásra kitalált csodaszer használata után.
Mielőtt elkezdted használni zsíros volt a hajad, hamar zsírosodott?
Most akkor ez a Dr. Immun jó zsíros korpára?
Ugyanis a korpa is okozhat hajhullást, nagyon sok helyen ezt írják.
Akkor végülis kinek jó a Dr. Immun?
Vagy jobb a Varga?
Köszi!
:D Hajsűrítés????? :)))))
Nekem lassan 8 hónapja nem hullik, aminek úgy örülök, mint majom a farkának, de sűrűsödést sajnos nem tapasztalok. Már elkönyveltem, hogy a 13 év folyamatos hajhullás miatt, szépen lassan elsorvadtak és elpusztultak a hajhagymák. Viszont olvastam egy érdekes cikket, megpróbálom megkeresni és bemásolni, mert lehet, hogy van remény a visszadúsításra!
Szerintem az alkohol tartalmú hajszesz szárítja a fejbőrt, ennek ellensúlyozására fokozottabban működnek a faggyúrmirigyek, ezért zsírosodik gyorsabban.
Ki volt az a lány, aki szteroid inyekciókra járt ? Nem jelentkezett régóta kiváncsi vagyok mi lett a hajával.Nem tudok most visszaolvani, Sárgakörte a nickneve, ha jól emlékszem.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!