Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Nem rendelted meg feleslegesen, ez egészen biztos. :-)
Aztért találták ki a feladatspecifikus termékeket, mert mindegyikben a fajtájának megfelelő adalék van. ( fürdőszobai: vízkő, fertőtlenítés , konyhai: zsíroldás )
Ezek erős szennyeződés esetén is bevethetők:-)
Az Universal egy általános jellegű tisztítószer.
Egyik vásárlóm például kocsimosásra is ezt használja:-)
Most nagyon ajánlom neked a promóciós csomagokat. egyikben a folyékony mosószer öblítővel a másikban a mosogatószer+konyhai szerepel .
Köszönöm az új információkat, tényleg megynugodtam, hogy nem feleslegesen rendeltem meg az LOC-t. Csak mivel többet volt szó a speciális (konyhai, fürdőszobai, stb.) változatáról, azt hittem, ez nem valamijó, ezért gyártottak a lakásban levő különböző felületekre külön-külön.
Így akkor mégis igaz, hogy akár kis helyen is tárolhatom a tisztítószeremet, nem kell ezer külön flakon. ;)
:))
már megijedtem, hogy dezinformáltam :))
Sziasztok!
Én is használom a termékeket, igaz még csak tanulgatom a használatukat-az öblítőből mennyit testek egy adaghoz?
Én 2 adagolóval-szerintetek?
Szia! A lent leírtakon túl az LOC jó még olajfoltokra is. Be kell dörzsölni a ruhában a foltot, aztán hagyd ott hatni. Én este lekezeltem a ruhát, reggelre nyoma sem volt az olajnak, pedig óriási volt a folt! Ha valaki olajos munkát végez, pl. autószerelők, nekik is tökéletes kéztisztító.
Én a mosóport használom, nem a folyékonyat, és még soha nem maradt bent a ruhákban. Maximálisan feloldódik. Én egyébként rögtön a dobba öntöm a ruhákra, nem a mosógép tartályába.
Foltokra van a Pre-Wash spray, még a paprikát is kiszedi, de ha mégis bent marad valami folt, akkor ott van a Bleach, ami aztán minden folttal megbírkózik. Azt vegyétek figyelembe, hogy mivel ezek növényből vannak, nem radikális vegyszerek, ezért mindig kicsit több idő kell, hogy hassanak.
Köszönöm szépen a válaszokat a kérdéseimre, akkor mégsem szidom magam, hogy a sima LOC-t megrendeltem "potyára". :))) Most már tényleg nagyon várom, hogy megjöjjön és kipróbálhassam.
Amúgy volt szó it az árakról is. Sok volt az olyan hozzászólás, hogy drága és pont. Szerintem aki azt írta, nem tudta, vagy nem akarta megérteni, hogy 1 liter nem 1 liter, hanem 10 liter... A mosogatószerre gondolok konkrétan. Amit én nem is láttam még, nem ám, hogy használtam volna. Majd, ha kifogy a bolti, azt is szeretném kipróbálni.
Ja, ez meg a másik. Csak ismételni tudom, amit írtatok többen is. Nem mondta senki, hogy az ember fogja magát és rendeljen 100 ezer forintnyi cuccot, különben nem is ember. :D Én is úgy tervezem, hogy fokozatosan ahogy fogynak el a bolti szereim, majd úgy újítgatok be Amway cuccokkal. Én első körben a tisztítószerekre gondoltam, de nem tiltakozok semmi más jó ellen. :)
Szia,
KeA biztosan nem írta, hogy a mosópor esetében a hőfok a gond, mert jómagam is csak folyékonyat használok, pont emiatt. A porral nekem is csak bajom volt mindig.
Nem tudom, nagy segítség leszek-e mert én sem forgalmazom, csak vásárolom, így ugyanis 30%-kal olcsóbb, de amit lehet elolvasok róla. Az LOC tényleg nagyon univerzális, én nem vettem külön konyhai és fürdőszobai tisztítót, de erre is remekül használom az LOC-t, felhígítva a festett ajtókat, ablakkereteket némely bútort, fűtőtesteket, stb. Bár azt hiszem, a Zoom egy kicsit jobb.
Amit még feltétlenül vegyél szerintem az a fémtisztító - ha sok rozsdamentes dolgod van, az edények szebben ragyognak mint új korukban.
Én az LOC-t használom minden felmosáshoz, a parkettákhoz is.Ezenkívül minden mosásnál teszek a mosógépbe két pumpányit, ezzel lágyítom a vizet.Ezenkívül most a nyáron, ha a virágaim levéltetvesek voltak, ezzel fújtam be, persze hígítva, másnap nem volt tetves és a leveleket nem égette meg!Tényleg alkalmas minden tisztításra lemosásra, kádat, csapot.....sokan vízkőoldásra is használják és valamilyen szinten tényleg jó, azért a makacsabb vízkövet nem távolítja el.Én szeretem az illatát is.
Nekem a mosópor még soha nem maradt bent a ruhákban, tényleg kevés kell belőle!A bébimosópor drágább kb 2000 Ft-tal!
Folttisztításra is van egy termék, egy spray, csak mosás előtt be kell fújni a foltot.Bár ezt még én sem használtam, jó tapasztalatokat hallottam, nekem holnap jön meg a megrendelt nem kis csomag!
Sziasztok!
Még nem használtam soha Amway terméket, de hallottam róla. Eddig csak jókat, itt a fórumon pedig hát hideget és meleget is. :D
Engem első körben az L.O.C. érdekelt, de ne kérdezzétek, miért. :D Egy barátnőm mondta, hogy nagyon jó, nagyon megéri és hogy univerzális, szinte mindent lehet vele tisztítani. Gondoltam, ilyen mindenttisztítószer nekem is kellene, gyorsan meg is rendeltem egyet tegnap. Nyilván még nem kaptam meg, de már nagyon kíváncsian várom.
Hiszitek vagy sem, de képes voltam visszaolvasni az egész fórumot az elejétől. Sajnos nem kaptam választ arra, ami érdekelne (illetve sok minden érdekel, de erre a konkrét dologra nem találtam teljes választ).
Engem most konkrétan érdekelne, hogy a sima L.O.C.-t mire lehet használni egész pontosan? Ha már így megrendeltem egyet. :D LTP Ákos írta talán egyedül, hogy padlót mosnak fel vele, bőrgarnitúrát és cipőt tisztítanak vele.
Sajnos az én esetemben akkor ez nem annyira "univerzális", mert nálam mindenhol parketta van, csak a fürdőszoba járólapos, az meg pár nm az egész lakásból... Bőrgarnitúrám nincs. Cipőm az annál több. :D
Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy ha UNIVERZÁLIS, akkor sok mindenre jónak kellene lennie. Csak valahogy mindenki a speciális L.O.C.-ket említette, mint konyhai, fürdőszobai, üvegmosó, stb.
Ja, és a másik kérdésem, hogy akkor most mi is van a mosóporral? :))) Mert épp azt is szerettem volna venni, amint elfogy a nemrég megkezdett bolti mosóporom. Többen írtátok, hogy bennemarad a mosópor a ruhákban. KeA írta, hogy biztos a hőfok a gond. Hát igen, én is a ruhák miatt nem mosok szinte semmit 40C felett. Akkor a por alakú mosószerben ne is gondolkozzak, hanem inkább a folyékonyban? Öööö... esetleg annak szabad tudni az árát? (A porét tudom.)
Illetve van egy másfél éves kisfiam, aki ezzel-azzal néha olyan foltokat szerez a ruháira, amikkel feladja a leckét nekem és a Clorox kíméálőnek is meg a Vanishnek is.... :) Írta talán Heppi, hogy a baby mosószer erősebb, makacsabb foltokat is kivisz. Az drágább? Vagy miért nem azt veszi akkor alapban mindenki?
Bocsánat a sok hülye kérdésért, de soha nem is találkoztam senkivel, aki forgalmazza az Amway termékeket és a weboldalukon sem találtam termékismertetőt.
Illetve a soha enyhe túlzás, mert régen anyukám használt pár Amway terméket, de akkoriban még nem kötöttek le a háztartás rejtelmei.
Előre is köszönöm, ha valaki tud választ adni a kérdéseimre. :)
Lehet félreérthető voltam, más cégek alatt a hagyományos üzleti modellel működő cégeket értettem. Ha felvesznek valahová dolgozni általában, ott nincs induló költség (max. egy-két kosztüm vagy öltöny ára), nem kell megvenni pl. 10 autót, ha valaki egy autókereskedésben akar dolgozni eladóként. Meg ugye van némi alapbér is, hol ennyi, hol annyi. Ezekben az mlm rendszerben működő cégeknél általában van regisztrációs költség, aztán hol elvárják, hogy vásárolj induló csomagot, hol nem. Egy biztos, hogy alapfizetés az nincs.
Szerintem egyáltalán nem könnyű ilyen rendszerben eredményt elérni. Részemről csak vásárlási céllal regisztráltam magamat eddig bármelyiknél, kíváncsiságból. Valahogy nem vonz az üzleti része. Kicsit hasonló, mint a biztosítás értékesítése, pedig azon a területen is vannak, akik nagyon jól csinálják és senkinek eszébe sem jut, hogy lekicsinyelje őket (aztán meg vannak több ezren, akik pár hét, hónap próbálkozás után feladják, mert nem jutnak vele semmire).
Azt hiszem inkább az érdektelenség miatt nem jött be neki. Tudod a mondás: sz.rból nem lehet...
Azért nem bánom,hogy megpróbálta.Ebből is tanul.
Más cégnél sincs alapbér, még induló költség sem volt :) (szándékosan nem írok nevet).Én egy ilyenbe beszálltam a magam örömére,mert 30%-kal olcsóbban tudok venni nagyon jó kozmetikumokat.
Aha, gondoltam, hogy annyira kicsi nem lehet. Végülis tanulni biztosan fog valamit belőle.
Egyébként nem egy "gyerek" egészen jól elvan akár ilyen üzleti közegben is, míg másoknál totál becsődöl. Nagyjából ugyanaz, mint bármi más munka esetén. Max. itt van induló költség és nincs fix alapbér, de ez nem titok. Mielőtt valaki belekezd ezt nyilván átgondolja (mármint, hogy van-e ennyi pénze kockáztatni).
Ugyan már !!! Miért kellene utána nézni?
Valaki azt mondta, hogy piramis játék, akkor az tutira az is :-)
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?