Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Ide mindenki, aki régóta Amway-ezik :). Azt a megdöbbentő hírt kaptam, hogy a krémekben kőolaj származékok vannak, a dezodorban pedig alumíniumsó. Én úgy tudom, hogy többször is környezetvédelmi díjat kapott a cég, az Artistry pedig a négy vezető világmárka egyike. Hol tudok ennek utána nézni, eddig semmit sem találtam?
Köszönöm!
Elsősorban az SA8 Solutions -t ajánlanám. Ez leginkább a frissen keletkezett foltokra van "jótékony" hatással.
Régebbi, vagy makacs folt esetén a spray után az ALL Fabric fehéritőt.
Az LOC mindegyik másra jó. Kezdetnek én a konyhait és a fürdőszobait vettem meg. De mindegyiket imádom :-)
Így van ám ez a kávéval is:-)
Nekem fájt a gyomrom a kávétól, ezért vagy 5 éve leszoktam róla. Mikor ittam az amway-s kávéból, semmi bajom nem volt. Gondoltam, elmúlt a gyomorbajom. Elkezdtem inni a rendes kávét, második nap újra fájt a gyomrom. ( napi egyet ittam ). Aztán megtudtam,hogy az amway-s kávéból hiányzik az a csersav, ami irritálja a gyomrot.
Nem tudom, hogy ez offolás-e, de le kell írnom. Én már nagyon régóta nem használok Amway termékeket, de nincs kifogásom ellenük. Annakidején nagyon drágák voltak az én pénztárcámhoz. Úgy látom azonban, hogy ezalatt a 15 év alatt minimálisat vagy semmit sem emelkedtek számszerűleg az árak. Ez azt jelenti, hogy sokkal olcsóbbak lettek.
Ugyanakkor azt tapasztalom, hogy igenis érdemes a drágábbat megvenni, s ha okosak vagyunk, nem lesz belőle pénzkidobás.
Nekem vannak Tupper edényeim is. Majdnem mind megvan, aminek nálam van értelme. Igaz, hogy nagyon magas az áruk még ma is, de minden egyes alkatrészt kicserélnek, ha eltörik, vagy ha elveszik adnak újat, nem kell kidobni a többi részét. 16 éve használom a duplafalút, aminek a nevét sem tudom, de ugyanolyan jó, mint új korában (és ugyanolyan esztétikus). Egy 1000 Ft-os edénnyel hol és mikor tudod megtenni, hogyha már megvolt a helye a konyhai műveleteidben, s egyszercsak tönkremegy mondjuk 2-3 év után, hogy ugyanolyat szerezz? Soha és sehol. Legfeljebb hasonlót, s akkor bosszankodhatsz, hogy nem áll az új úgy kézre, vagy nem funkcionál úgy.
Ma már a cipőkkel is így vagyok: a kérdést feltettem magamnak, hogy mi a jobb? Negyedévente veszek egy 3000 Ft-os cipőt, vagy kétévente egy 20-30ezer Ft-osat? Hát, én inkább összerakom azokat a 3000-eket, s megveszem a drágábbat. Az legalább tényleg nem ázik be, nem törik le a sarka és nem szakad el a lehető legváratlanabb helyzetekben.
Tehát: érdemes elgondolkodni azon, hogy mi a drága.
Persze azt már irracionálisnak tartom, hogy a kávét is itt veszik egyesek, de azért vannak értelmes dolgok. Körül kell nézni a piacon minden esetben és azt kell megvenni, ami a pénztárcához mérten megfizethető, de minőség. Az Amway termékek is idetartoznak.
nekem így van meg a gép tisztítása :
Mosógép kitisztítása:
Mosószer- és öblítőtartályt kimossuk.
2 pumpa LOC-t , 1 dl ecetet, 1 adag SA8 mosóport rakunk a gépbe, majd
bekapcsoljuk a mosógépet egy magasabb hőfokú programra 60-90˚,elindítjuk,és az első víz kiengedése előtt leállítjuk a gépet. 1 éjszakára benne hagyjuk a vizet, majd reggel elindítjuk a gépet.
A tréner szerint átmosási technika: 2 dl 20% os ecet, 2 dl víz, fél dl LOC Universal.
Bespricceled a gépet mindenhol. Kicsit hagyod állni, elinditasz egy 60 fokos programot. Utána feltétlenül pucold ki a szűrőt!! ( lesz mit :o)
A gyerek ruhákra leginkább a baby mosópor javasolt. Az sokkal erősebb folttisztító hatással bír mint a többi.
Én sem értem, hogy neked miért nem jönnek ki:o)
Folttisztító spray, nedvesítés, fehérítővel bedörzsölés - mehet a gépbe. Volt folt, nincs folt:o) Nekem nagyon bevált.( több éve foltok miatt kidobásra váró ruhákon is )
Én is így tettem..
Továbbra is az a véleményem, hogy sok múlik a víz keménységén. Talán felétek eleve lágyabb.
Igaz, hogy régen volt, de nekem sem jött be az SA8. Nekem akkor kicsik voltak a gyerekek, s ugyanolyan volt a ruha, mikor kivettem a mosógépből, mint előtte.
Igaz, tudni kell, ha egy mosószer környezetkímélő, akkor különböző trükköket kell bevetni, hogy hatékonyabb legyen. Pl. érdemes a mosóvizet lágyítani.
ennyire nem lehet eltérő a hatás...
ugyanarról beszéltek?
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?