Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Igy van, a saját pénzéből nem venne nyugi semmit. Úgy tudom, hogy produkciós irodája van, és korábban a Friderikusz stábnál dolgozott.
Hidd el nem ő fizeti a számlát!!!!!!!!!
Ez bizti.Azért ment pénztárcával a Cini is!!!!!!El is szólta magát, hogy most nem hitelbe vásárol, hanem fizet!!!!!!!!!!!
Már gondoltam rá, hogy én is így megyek a kisboltba :DDDDDDDDDD biztos meglepődnének!!!!!!
már esküszöm nem tudom melyiket nézzem, de valamelyiket muszály, hogy röhögjek egy sort. Na ma kíváncsi leszek, amúgy ki fog alkotni, nem a váczi gergő? Úgy hallottam. Bízok benne, hogy ő tud főzni egy kicsit.
Ja amúgy láttátok a vacsoracsata elejét?
Hajdú Péter meg a lamgusztafarok, figyeld 6 darabot vett 33100 ft-ért, na b___d meg, normális? Jó hogy megteheti, amúgy hogy szedte íggy meg magát? még mindig nem éretm.
... étterembe jártak kajálni.... volt miből... :o)
Elég furcsa,ha valaki 60 évesen még egy ilyen egyszerű kaját sem tud megfőzni.
Hogyan nőtt fel a lánya? Műkaján? (Bár némelyiket meg kell sütni, így ahhoz is kell tudni a tűzhelyet kezelni.)
Bódy S. egy tragédia! Iszonyú pösze, nála már csak a Magony Szilvi pöszébb.
Egyik sem tud beszélni.Méghogy ettől szexis valaki? Egy hülye tyúk érzetét kelti inkább.
... akkor ez is olyan Zalatnaysra sikerült... brrrr.... ránézésre is számomra egy ápolatlan, rendezetlen nőnek látszik... szóval már nem is csodálkozom... :o( :o)
Naná, hogy turbós volt!!!!!!!A virslit megrágta a macska és így is tálalta!!!!!!!!Ha nem ez a turbó akkor mi?????????? :DDDDDDD
... paprikás krumplit főzött versenykajának? ... ez komoly? ... épp, hogy belenéztem, de nem akartam elhinni.... valami turbós paprikáskrumpli volt legalább?
Hát a Cini féle fözés tényleg borzasztó volt hogy lehet a vendégeknek ugy kaját adni hogy elötte a macska megrágcsálta!
Én nem mertem megnézni a Cini-mama művét, mert vagy berókáztam volna vagy soha többet nem eszek (sőt mi több nem csinálok) paprikás krumplit.
Értem én, hogy állatbarát de, hogy a pulton mászkál a macska meg minden csupa szőr.....máris forog a gyomrom......
Szétröhögtem az agyamat,az egyik itt is biómániás,és nem kell kolbász,nem kell virsli,nem kell krumpli,nem kell semmi,a másik pasas affektál,és a sapkáját sem veszi le közben,a harmadik mindenhol szőrszálakat keres,a háziasszonynak meg fogalma sincs a főzésről,még egy paprikáskrumplit sem tud megcsinálni rendesen,azt sem tudja mikor kell a töröttpaprikát belerakni,és cukrot tsz az ételbe só helyett,szóval tragédia,60 éves korára már rá ragadhatott volna valami,de még a villanytűzhelyet sem tudja kezelni,és a macskák szétrágják a kaját még nyersen,aztán odaadja a vendégeknek,szóval,ez a mai sztárvilág,nevetségesek,de azért még mindig jobb,mint a Barátok közt.
Bódi Sylvi RETTENETESEN PÖSZE!!!
követelem, hogy menjen logopédushoz, mert irritál, rossz nézni!
Ettől nem szexi! Ettől inkább idétlen rüfke benyomást kelt
Ja leginkább azt, hogy Hajdú Péter rámászik.....
Milyen volt Zalatnay Sarolta /Cini/? Az ő szavaival élve "mit keres itt egy vörös sárkány?:( Ahogy széttrancsírozva pucolta a karfiolt, ahogy a késsel fűrészelve törte fel a tojást, sőt megkóstolta a romlott tejfölt, húúúú, nem semmi.:( 3 kutya, 4 macska? Az állatbarátok és a nem állatbarátok együtt egy vendégségben, nehéz eset. De Váczi Gergő kibírta, toleráns. :)
Szia! :) azért nagymamakorára igazán megtanulhatott volna egy paprikáskrumplit főzni, nem? :)
hát cini anyám fú hé jaj istenem, MACSKA? SZŐR?
a paprikás krumplinak kinéző akármi az kemény volt, meg zsíros, meg sok.
Ágica teljesen mást vár, TELJESEN MÁST, teljesen mást :)
jééé, a másikon zoltánerikás van, nem erről volt szó! :)
ott egy kismacska a szomszédból! :))
Én jobban örülök, hogy ezt a hetet tették be. De melyik napon nem lesz adás?
jézusom ez a Bódy Sylvi???????? jajjderonda.
hát ez a Cini nem egy steril nő :))
egyik itt, másik ott. én a zalatnaysat nézem, kardabeásat már láttam, hááát az nagyon kardabeás :)
Nem az volt a bajuk, hanem h semmi közük a főzéshez, a konyhához, csak hát ugye kell a vastag gázsi és az ingyen reklám nekik. (is)
További ajánlott fórumok: