Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Hát ez a bandi egy csúcs, annyit röhögtem, hogy csak na :D
Éva egész jól tűrte, hogy bandi ázik a kádjában, nem akadt ki. Mellesleg a kaják se voltak rosszak, sőőt Éva láttán még az étvágyam is megjött.
A halas tortás akármiben pedig Gáspár kisebbségi lászló és Ali, a török párharcát kellett volna néznem de inkább kihagytam, nem is tudom miért.
Holnap az a homokfutó fog alkotni? Kíváncsi leszek.
Ez a Szőke Bandi egy csúcs,ahogy főz,megadja a módját,igazi,pazar vacsorát rittyentett,pdig nincs mikróhullámú kütyű,meg csúcs technika,van egy kemence,bogrács,nyujtódeszka,terítő,amin a rétest felgöngyöli,és lám,mit művelt,egy csoda volt,kenyeret sütött,férfi létére,és keresztet rajzolt a friss kenyér aljára,mint Nagyanyám tette.Külön díjat érdemelne,tanulhatna tőle ez a sok béna,elkényeztetett,tehetségtelen,akik még életükben nem szeleteltek még bolti kenyeret sem,nem hogy házit,és csak két ujjal fogja azt is,Anyám !!!:))))
Eldobom az agyamat.
Milyen volt Gáspár Laci? Tetszett, ahogy felénekelte a menüt. :)Az már kevésbé, h az eladó (is)4féle menüt tud főzni. Ezek szerint nem csak a sztárok nem tudnak főzni, kár ezért bántani őket! G.L. miért volt olyan ideges a bevásárlásnál?:( "megposhad a felvágott hagyma?" húúúúú, ez jó :D
Látszott a vendégeken,h tetszett a lakás, a terítés, és kimondták a bűvös szót: FINOM az előétel, a főétel... és mégis 3 pont? :( Lehet a nyúl az oka.
Nikol travi, igen, és szerintem nagyon aranyos, nekem szimpatikus.
Többször láttam őt már színpadon, pl. egyszer egy ismerős (meleg) srác szülinapi bulijába volt meghívva fellépni, illetve nemrég a "meleg szépségkirály választás" egyik műsorvezetője volt, és ott is láttam.
Neked mennyire igazad van Katalin.
Minek ezeknek több milliós berendezett konyha?????????
No igen, vendég szeretet? Vendéglátás? Önző, egoista emberek, akik elszálltak maguktól de nagyon:(
Mit tanít a gyermekének? Én azt láttam otthon, ha vendégeket hívunk, készülünk a vendégségre. Ha vendégségbe hívnak, ott én vagyok a középpont és nem a házigazda.
Tegnap Marsi Anikó főzött. A "nyugalom kedvéért" leánykori, hegytetőn álló kis házában főzött. A főzést és az evést most nem részletezem, de a vendégekért nem ment ki a kapuig, sőt ki sem kísérte őket (pedig valami pallószerűségen sokat szerencsétlenkedtek a sötétben). Viszont utánuk kiáltott az ajtóból: "Éltek még?"
Vicces, mi?
Az rtl-n szoktam nézni a másikat, de ettől megőrülök: "nem eszem húst, nem eszem lisztet, nem eszem cukrot, valaki szedje le nekem a pulykanyakról a húst, a krumpli egészségtelen stb."
A TV2-n is van ilyen??
Siralmas. Ezt hívják a "művészvilágban" vendéglátásnak? Én simán haza jöttem volna. Este féltízig nem készült el ezzel a vacak kajával:( Még utána terít és látványkonyhát rendez a pikotakészítésből? Kérdem én egy piskotalapnak 3 óra??? Könyörgöm!:(( És közben vigyorog, mint egy gyengeelméjű, nem fogalakozik a vendégeivel, holott azért neki kellett volna csititatni a jó népet, főleg ezt a "színházi embert" aki egy kicsit bepálinkázott és nem tudott mit kezdeni a nagy egojával. Egy filmjét láttam, talán csak szex ez volt a címe. Ebben a karta Schnell Judit gyereket és megkérte a török cukrászt csináljon neki, na ő játszotta a törököt:))
AZ énekes "párosról" pedig annnyit, hogy a völgyi Zsuzsinak gyönyörű hangja van és még a szöveget is tudja annak a dalnak amit éppen énekel. Nem akarom megsérteni a Gáspár rajongokat, de ez a fiú csak nyűszített és nyávogott éneklésnek nem lehett hívni amit csinált, a Zsuzsi tiszta hangja mellett szinte nevetséges volt:(
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?