Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? fórum

Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
1065. csilladebrecen (válaszként erre: 1063. - F0d8f324ac)
2008. aug. 6. 22:27
Szia reggaeman. Köszi, h külön köszöntél nekem, jól esik, bár én csak a nickneved tudom.
2008. aug. 6. 22:22
Milyen volt Völgyi Zsuzsi? A reneszánsz vacsorájával? JÓ! :) A ruha istenien állt neki.:) Tetszett az is, h az anyukája házában fogadta a vendégeket, az ő háza valószínűleg túl modern lenne a lovagkorhoz. Nem tudom miért van úgy kiakadva Gáspár Laci egy kis kutyaszőrtől? A lovagkorban a zsíros kezüket az urak a kutyák szőrébe törölték. Czapkó Antal sört kért??? A lovagok nem (csak) boroztak? Völgyi Zsuzsi kitett magáért, sajnálom h a hangulat elromlott, mert Gáspár Laci BOGARAS. :(
2008. aug. 6. 22:20
SZIA CSILLADEBRECEN
2008. aug. 6. 22:19

Hát ez a bandi egy csúcs, annyit röhögtem, hogy csak na :D

Éva egész jól tűrte, hogy bandi ázik a kádjában, nem akadt ki. Mellesleg a kaják se voltak rosszak, sőőt Éva láttán még az étvágyam is megjött.

A halas tortás akármiben pedig Gáspár kisebbségi lászló és Ali, a török párharcát kellett volna néznem de inkább kihagytam, nem is tudom miért.

Holnap az a homokfutó fog alkotni? Kíváncsi leszek.

2008. aug. 6. 22:15
Sziasztok! Az RTL vacsoracsata műsorát már láttam, amiben Szőke András és csapata van, és FERGETEGESEN JÓ! :)
1060. Petra3
2008. aug. 6. 20:50
Bonyolult fürdőszoba :))
2008. aug. 6. 20:45
Nem nézem.
1058. Petra3
2008. aug. 6. 20:44
Jajj, Bandi egy manócska! :) Ez a Horváth Éva nagyon szimp, olyan amilyen, de abszolút nem egy megjáccós hülyepitsa :) na lássuk mivel jön..:) húú, sajtfondü, de rég ettem! :)
2008. aug. 6. 17:27
És Szőke Bandi egyre jobban bele lendül,ma is csúcs lesz,érdemes lesz megnézni,én ezt a halasat már nem is nézem.
2008. aug. 6. 17:25

Ez a Szőke Bandi egy csúcs,ahogy főz,megadja a módját,igazi,pazar vacsorát rittyentett,pdig nincs mikróhullámú kütyű,meg csúcs technika,van egy kemence,bogrács,nyujtódeszka,terítő,amin a rétest felgöngyöli,és lám,mit művelt,egy csoda volt,kenyeret sütött,férfi létére,és keresztet rajzolt a friss kenyér aljára,mint Nagyanyám tette.Külön díjat érdemelne,tanulhatna tőle ez a sok béna,elkényeztetett,tehetségtelen,akik még életükben nem szeleteltek még bolti kenyeret sem,nem hogy házit,és csak két ujjal fogja azt is,Anyám !!!:))))

Eldobom az agyamat.

2008. aug. 6. 16:54
Sajna nem láttam a tegnapi tortát, mert a vacsicsaát néztem, na ez a szőke bandi nagy csávó, bírom az arcát, tük folklór minden, kemence, bogrács stb. nagyon jó volt.
2008. aug. 5. 21:53
Idegesítő ez a műsor. Én szuper kajákat tudok főzni. Persze nekem nincsen olyan csúcs konyhám. Ők meg.. Lejáratják saját magukat... Igen.. Ez a magyar média.
2008. aug. 5. 21:43

Milyen volt Gáspár Laci? Tetszett, ahogy felénekelte a menüt. :)Az már kevésbé, h az eladó (is)4féle menüt tud főzni. Ezek szerint nem csak a sztárok nem tudnak főzni, kár ezért bántani őket! G.L. miért volt olyan ideges a bevásárlásnál?:( "megposhad a felvágott hagyma?" húúúúú, ez jó :D

Látszott a vendégeken,h tetszett a lakás, a terítés, és kimondták a bűvös szót: FINOM az előétel, a főétel... és mégis 3 pont? :( Lehet a nyúl az oka.

1052. zebracsikó (válaszként erre: 1038. - Icus)
2008. aug. 5. 21:03

Nikol travi, igen, és szerintem nagyon aranyos, nekem szimpatikus.

Többször láttam őt már színpadon, pl. egyszer egy ismerős (meleg) srác szülinapi bulijába volt meghívva fellépni, illetve nemrég a "meleg szépségkirály választás" egyik műsorvezetője volt, és ott is láttam.

2008. aug. 5. 20:58
vacsoRACSATA: SZŐKE BANDIBA ÉN SIMÁN BELE TUDNÉK SZERETNI.:)ÉS NEM A szépsége miatt,hanem mert mellette tuti nem unalmas egy perc sem :)))
1050. Icus (válaszként erre: 1048. - Csilladebrecen)
2008. aug. 5. 12:35
Na én sem tudtam, hogy kicsoda. Az uram mondta neken is, ő is úgy hallotta:) Na ennyit a 10 éves múltról!:(
1049. gabcsyka (válaszként erre: 1039. - Katalin1962)
2008. aug. 5. 12:31

Neked mennyire igazad van Katalin.

Minek ezeknek több milliós berendezett konyha?????????

1048. csilladebrecen (válaszként erre: 1036. - Icus)
2008. aug. 5. 12:21
óóóóh, milyen igazad van! A szex és más semmi c. filmben ő játszotta a törököt! ÉS MILYEN JÓÓÓÓL!:):):) Ali, ő volt a gyrosos fiú. Hú, picit szégyellem is magam, h nem ismertem rá! Igen, Völgyi Zsuzsinak tényleg szép és tiszta hangja van.:) Őt is szépnek találom, abszolút nőies nő. :)
1047. csilladebrecen (válaszként erre: 1038. - Icus)
2008. aug. 5. 12:15
Igen, az. Sok nő példát vehetne róla. Nem azt mondom, h minden nő, minden alkalomra sminkelje agyon magát, de sajnos az alapvető nőiesség nagyon nagyon sok nőből hiányzik! Persze vannak leszbikusok, akik alapból fiúsak, de az más tészta.
1046. Icus (válaszként erre: 1045. - Gerna)
2008. aug. 5. 09:05
No, marha vicces volt:(( Nem egy az értékrendünk az biztos, nekem nem is kell félnem, hogy valaki érdekből barátkozik velem és nekem sem kell érdekből barátkoznom, vagy vendéglátót játszanom. De, hamár fizetnek neki ezért, akkor vegye már magának a fáradságot és játsza el a vendéglátót! Nem hiszem el, hogy ennyi béna ember van a médiavilágban:( Vagy ha már mi vagyunk az "ügyeletes sztárocskák" kötelező hülyének tetetni magunkat?
1045. gerna (válaszként erre: 1043. - Icus)
2008. aug. 5. 08:55
Mit tanít a gyerekének? erre is volt példa a tegnapiban. Elvitte a gyereket is vásárolni, megszagoltatott vele vmi cserepes fűszernövényt. "Finom? nem szereted? akkor odaadjuk a vendégeknek."
2008. aug. 5. 08:46
Szeretem!!! :)
1043. Icus (válaszként erre: 1042. - Gerna)
2008. aug. 5. 08:44

No igen, vendég szeretet? Vendéglátás? Önző, egoista emberek, akik elszálltak maguktól de nagyon:(

Mit tanít a gyermekének? Én azt láttam otthon, ha vendégeket hívunk, készülünk a vendégségre. Ha vendégségbe hívnak, ott én vagyok a középpont és nem a házigazda.

1042. gerna (válaszként erre: 1040. - Gerna)
2008. aug. 5. 07:55

Tegnap Marsi Anikó főzött. A "nyugalom kedvéért" leánykori, hegytetőn álló kis házában főzött. A főzést és az evést most nem részletezem, de a vendégekért nem ment ki a kapuig, sőt ki sem kísérte őket (pedig valami pallószerűségen sokat szerencsétlenkedtek a sötétben). Viszont utánuk kiáltott az ajtóból: "Éltek még?"

Vicces, mi?

1041. Icus (válaszként erre: 1040. - Gerna)
2008. aug. 5. 07:23
O jaj!! Még ilyenemebb:)) Ezek egymára licitálnak, melyik bénább, ostobább, ügyetlenebb...:( Szőrnyű:( Ezek az emberek színvonalon aluliak:( Pénzért mindent? Gáspár Laci is felháborodottan ecseteli: Én még nem főzetem senkinek sem, se a falaségemnek, se a gyerekemnek, de nektek fogok:((( na erről ennyit, annyire megy jól a sztároknak:(
1040. gerna
2008. aug. 5. 07:10

Az rtl-n szoktam nézni a másikat, de ettől megőrülök: "nem eszem húst, nem eszem lisztet, nem eszem cukrot, valaki szedje le nekem a pulykanyakról a húst, a krumpli egészségtelen stb."

A TV2-n is van ilyen??

2008. aug. 5. 06:02
Nagyon örülök, hogy nem tartozom az úgy mond "celeb" világba. Gusztustalanok, undorodom tőlük! Lassan a tv-t sem fogom bekepcsolni. Nincs köztük személyiség még egy főzés is meg van rendezve. Sokunk nap mint nap főz ( munka után ) a fogások között még sem fekszem le pihenni!
1038. Icus (válaszként erre: 1033. - Csilladebrecen)
2008. aug. 5. 05:51
Ez a "Nikol" kicsoda? Ő egy transzvesztita? Ha jól sejtem ő férfi igaz? Azért nőnek is nagyon ízléses és csinos:))
1037. Icus (válaszként erre: 1034. - 9bc47feccc)
2008. aug. 5. 05:49
Az RTL-en most vannak Szőkéék? Azt mesélték annak idején halálit alakított!:)) Na kkor ma azt nézzük!!
1036. Icus (válaszként erre: 1033. - Csilladebrecen)
2008. aug. 5. 05:49

Siralmas. Ezt hívják a "művészvilágban" vendéglátásnak? Én simán haza jöttem volna. Este féltízig nem készült el ezzel a vacak kajával:( Még utána terít és látványkonyhát rendez a pikotakészítésből? Kérdem én egy piskotalapnak 3 óra??? Könyörgöm!:(( És közben vigyorog, mint egy gyengeelméjű, nem fogalakozik a vendégeivel, holott azért neki kellett volna csititatni a jó népet, főleg ezt a "színházi embert" aki egy kicsit bepálinkázott és nem tudott mit kezdeni a nagy egojával. Egy filmjét láttam, talán csak szex ez volt a címe. Ebben a karta Schnell Judit gyereket és megkérte a török cukrászt csináljon neki, na ő játszotta a törököt:))

AZ énekes "párosról" pedig annnyit, hogy a völgyi Zsuzsinak gyönyörű hangja van és még a szöveget is tudja annak a dalnak amit éppen énekel. Nem akarom megsérteni a Gáspár rajongokat, de ez a fiú csak nyűszített és nyávogott éneklésnek nem lehett hívni amit csinált, a Zsuzsi tiszta hangja mellett szinte nevetséges volt:(

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook