Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
igen, én is pont ezt akartam írni, mint amit Pofi.
A tegnapi előzetesben Karda Bea, Majka, Milo, Völgyesi Gabi,Orbán Józsi volt beharangozva. Kb 3 perce meg benyomták a Zalatnai, Váczi Gergő, Bódi Szilvi stb. csapatot.
Azt is l tudom képzelni, hogy leadnak valami teljesen mást.
Úgyhogy meglepi lesz.
nem tudja valaki hogy jövő héten kik kápráztatnak el hihetelen főzőtudományukkal?
köszi az infót alinak jobb volt:) már azt hittem a barátok köztből ismerős de akkor nem:)
a hal a tortán azért nem szeretem mert benne van gáspár laci amugy el megy
az a Czapkó - életemben most hallottam először róla - egy kötsög. azt láttam, ahogy visszaveszi a süteményt. mekkora tahóság ez? ha sértődik, ha nem.
a másikon a Bárdosi a fürjjeivel egy tündér volt, nagyon bírom, és nem mellesleg letett már VALAMIT az asztalra.
Milyen volt Czapkó Antal? C(Z)SAPNIVALÓ! :( Úgy indít bevásárláskor h másnapos, fáradt, nagy a sor? ÉS? AZÉRT SZÍNÉSZ H ELJÁTSSZA A FRISS, ÜDE, JÓKEDVŰ vásárlót! Az a fehér karfiol? :D Génkezelt spanyolparadicsom? :D A zöldséges savanyúpofát vág? :D Hello van húsod?...ezt kérdi a hentestől :D Na és a Gáspár Laci maci laci méze...ajándékba, húúúú, szétröhögtem az agyam :D:D:D Sajnos a szomszédtól nem ÉSZT KÉRT csak őzgerinc formát, lisztet, sütőt. Kiakadtak a vendégek az óriás répán, óriás húson. Miért? Milyen répája legyen egy óriás színésznek? :D A lényeg, h szívni tud, erre buknak a mai lányok! :(
téééényleg, nekem is ismerős volt!
Ami nekem fura volt, az az öltözködés sokszinűsége. Míg az egyik hölgy csillogó strasszokban és kisestélyiben, addig a másik tréningnadrágban. Mégiscsak egy tv müsor...jobban figyelhettek volna
Ez a Toni engem kiakaszt:SEgy gyökér:S:S
Nekem is a két pasi volt a kevésbé szimpatikus, a lányok mind aranyosak voltak és toleránsak. Lehet, hogy a két pasinak az volt a baja, hogy férfiból vannak?
csak szex és más semmi c. filmben ő volt ALI, a török
ki ez a tóni olyan ismerős de nem tom honnan?
Ez a Tonógyerek igen sokszínű személyiség, ez természetes is hiszen színész lenne. Színe már van, csak az esze hibádzik sajnos, pont mint Gáspár Lacinak. A lányok elfogadóan kedvesen viselkedtek, Nikol remek vendéglátó, figyelmes,önzetlen, és mosolyogva fogadta a legdurvább, vendéghez nem méltó sértéseket is. Egy igazi jó EMBER. Nekem szimpatikus.
ok, érdekel ki, mit ír. :) sajnos én is sok főzést a héten csak felvételről láttam, késő este van időm h gyorsan, reklámok nélkül megnézzem, és utána írok pár sort, h én milyennek látom. Itthon a szomszédasszonyokkal is kitárgyaljuk őket, de az nem olyan "érdekes" mint amiket itt a fórumban olvasok. Úgy látszik leírni sokkal őszintébben? bővebben? csúnyábban? lehet, ki mit gondol.
Az én véleményem hogy borzalmas hogy eggyesek megjátszák magukat,és nemszélnek mások otthonában botrányt csinálni.Ha olyan finnyás akkor maradjon otthon.
Érdekelne, hogy ezt a Gáspár Lacit, hol nevelték fel. talán a Rózsadombon a magánovi-iskola nevel
tje?
Na és nagyon nem tetszett, hogy a moderátor, egyfolytában ezen lovagolt.
A képernyőről nekem úgy jött le, mint ha egy klassz csaj elment volna vásárolni. Ennek ellenére állandóan bámulták, beszóltak neki(nem mindig értettem hogy mit), a moderátor pedig ezen humorizált. Most élőben ennyire látszhat rajta az, hogy férfi vagy élőben ennyire jó csaj?:))
Én ide-oda kapcsolgatok:) Tegnap a Nori nem igazán jött be. Ahogy írta valaki "bájolgás":(
Viszont én nagyra értékelem, hogy a mamát bevette a buliba:)) Nagyon úgyveszem észre, a mai fiataloknál nem divat emberszámba venni az "ősöket". És hál' Isten , nem ő az egyedüli aki felválalja őket, szépen kedvesen beszél velük és rolluk.. szinte sugárzika szeretet:)) Szerintem err is szükség van:))
Nicole csinos volt, ügyes volt, talpig nő volt:)) Kitünő házigazda:))
Ez a törökfiú tényleg egyre parasztabb módon viselkedik... SZánalmas...
Mint valamelyik nap írtam, a lányok rögtön elfogadták Nicole-t mint nő, a fiúk nem tudnak vele mit kezdeni. De, néha Nicole sem:)) Végül is ő hetero vagy homo transzvesztita? Nem mintha érdekes lenne a műsor vagy Nicole részéről, csak enge érdekel:)
Na legalább van valaki akinek ugyan az a véleménye, mint nekem. Én már teljesen el voltam hűlve, hogy ezt a vernyogást csak én nem tartom éneklésnek. A 40 évem alatt én olyan férfi énekeseket hallotam, akiktől beindult a lelkem a fantáziám... De, ettől a hangtól csak a vérnyomásom emelkedik és a hideg ráz. Ahogy beszél, ahogy gesztikulál...na nem..:(
Jó reggelt!
No az ördög Nori az akivel "nem tudok mit kezdeni". Valahogy számomra olyan fura. Én igazából szépnek sem tartom, a stílusa sem jön be igazán... nekem olyan semmilyen. Nagyon csodálkoztam, amikor előszőr mondta a férjem, hogy milyen jó csaj:))
hát sajna semmi érdemlegeset ne várj tőlem a tortásokról, mert nem néztem egyik részt se, csak a hétfőit. Erre a hétre átpártoltam vacsoracsatába. Na a mai tortát megnézem, és majd írok valamit. :D
Szia "jobb" Laci, mint Gáspár Laci! :D:D Te kis tudós:) főzőtudományban jártas tudós :) Úgy szeretnék már olyat is olvasni tőled,(Gáspár Laci csapatáról)amiben nem mérgelődsz! :)Várom! :)
Ha én most ide leírnám neked, h én milyen zenét szeretek mostanában hallgatni (melyik magyar előadót) húúúú, akkor nem az lenne a címe a fórumnak h hal a tortán, hanem h h szidjuk Csilla zenei ízlését! :D
Nem tudom h hol olvastál ilyet tőlem? :(
Nem tudom hol olvastál ilyet tőlem. :(
Milyen volt Nikol? EMBERI :) a lakása szuper, ő, mint "nő" szuper, mint házigazda szuper. Őrá voltam igazából kíváncsi. Nekem még a gügyögése is bejön: béndzsa:D édi bédi:D Telitalálat, AHOGY ÉS AMIVEL megajándékozza a vendégeket! :) A "rossz" előétel választást bearanyozza a pezsgő, vagyis inkább Nikol :) Van honlapja? Szívesen olvasnék tőle sminkelési tanácsot, v öltözködési tanácsot.
ha jó társaságot válogatnak össze, jól lehet szórakozni, s néhanapján új recepthez is hozzájut az ember.
További ajánlott fórumok: