Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? fórum

Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
1005. gabcsyka (válaszként erre: 1004. - Csilladebrecen)
2008. júl. 31. 23:19

Igen, elgondolkodtató. lehet mégsincs foguk?

Szerintem ez most az új divat, mindent összeturmixolnak. Holnap én is leturmixolom a gulyáslevest....

2008. júl. 31. 23:11
Ja, és lenne egy kérdésem! Ebbe a főzőcske műsorban miért kell mindent LETURMIXOLNI??? Van foguk, vagy nem? :( Vagy ez baba főzőcske műsor?
2008. júl. 31. 23:08
Milyen volt Szűcs Judith? ARANYOS AHOGY FŐZ!:):)Megérdemelné az 5pontot, mert tisztességes "konyhai főzőruha" és kötény volt rajta, a haja felcsatolva, és szóvá tette, h műkörömmel nehéz a konyhában boldogulni. Ezt a férfiak nem igazán érzik át. :( Arab konyha a 4 parasztnak? Nem én sértegetem a vendégeket,Kasza Tibor mondta! Azt is, h lassan már a nap energiájából táplálkozik, sőt az izzóval is beéri. :D:D Tetszenek a beszólásai. Sajnálom, h pont őt nem láttam főzni. Sz.J.nál külön tetszett, h BEMUTATTA A CSALÁDJÁT, nem rejtegeti őket, és az is szimpi volt, ahogy bábszínház módjára előadta nekik a főzést.:) Az, h főzés közbe lefeküdt pihenni kicsit? Istenem, még a nagyokkal is előfordul, ha otthon főznek, velem is megtörtént már. Az is kedves volt tőle, h adott kis magyaros kaját is a vendégeknek (zsíros kenyér, kolbász, uborka) ha már az arab kajától rosszul lettek.
1002. gabcsyka (válaszként erre: 1000. - Zebracsikó)
2008. júl. 31. 23:08
Igazad van, én is megkóstoltam volna amit főzött a Szűcs Judit, és nem hiszem, hogy ehetetlen volt...Mondjuk nekem ez a Ducky -van ennek a nőnek rendes neve is? sem jön be. Olyan, mint egy kivénhedt pr...i.
1001. csilladebrecen (válaszként erre: 992. - F0d8f324ac)
2008. júl. 31. 21:40
Szia reggaeman! És kiszaladtál? :)
2008. júl. 31. 21:33

engem az zavar a műsorban, hogy egyáltalán nem nyitottak az emberek az új, vagy általuk nem ismert ételekre.

Én annyirea szívesen megkóstolok mindent, amivel kínálnak, és megpróbálom felfedezni az új ízeket, ötleteket.

Nem hiszem, hogy ehetetlen volt, amit ma Szűcs Judith főzött, csak a vendégek voltak neveletlenek és nem kellően nyitottak.

999. zebracsikó (válaszként erre: 995. - 9bc47feccc)
2008. júl. 31. 21:31
én Lui Padre-ra még abból az időszakból emlékszem, mikor pár évvekl ezelőtt volt egy olyan BigBrother hét, mikor Ganxsta Zoli, Lui Padre ,Kapócs Zsóka, Harsányi Levi, Kiszel Tünde,meg még nem emlékszem ki volt a BB házban, és Ganxstáék szétszivatták "Padit", így hívták; nagyon csíptem azokat az epizódokat.
998. petka
2008. júl. 31. 21:28
Jó lenne ez a műsor, ha néhány bunkó nem fikázná a másikat.
997. petka (válaszként erre: 993. - 9bc47feccc)
2008. júl. 31. 21:27
Az egy másik tévécsatorna :) de a lényeg és a rettenet ugyanaz.
2008. júl. 31. 21:27

Na túlestünk a negyedik napon is. Hát mit ne mondjak értek meglepik elég rendesen, az első az volt hogy Judit bemutatta a lányát a vendégeknek, ez még nem is baj sőt nagyon gyönyörű lánya van kétségkívűl, csak azon dobtam hátast, hogy Padre meg Árpi egészen megfickósodott mihelyt meglátták a lányt, Padre még telefonszámot is kért, az azért durva lenne Padre a szűcs családban, mi lehet ennél is rosszabb. Ez az Árpi megint hozta a paraszt formáját, zsíroskenyér, füstöltkolbász, az nem is baj csak egy kicsit pofátlanság szerintem, jó elhiszem hogy nem csípte azt a 100 fűszeres csirkebazárt, de akkor maradjon csendben ne parasztkodjon, nem otthon van.

na megint jó sokat írtam, várom a véleményeket :)

:D

2008. júl. 31. 21:24

Hal a tortán

Bunkó a portán.

Honnan szalajtották ezt a bohócot,ezt a mágustanoncot?

Még hogy kellene a telefonszáma,azt meghiszem...

994. gerna (válaszként erre: 993. - 9bc47feccc)
2008. júl. 31. 19:29
ÁÁÁ, én is odavagyok egészen ;-) Van, aki nem tudja, mi a túlzás.
2008. júl. 31. 19:28
Már főzi a rettenetet forrásvízből,és készíti a tisztító vacsorát,mi lesz itt még,csalántea,amit le kell mosni,mert nem bió,meg sörélesztő,a lantművész a kardjába fog dőlni.
992. f0d8f324ac (válaszként erre: 989. - Csilladebrecen)
2008. júl. 31. 17:26
szia csilla, lehet hogy a mai műsor közben is kirohanok :D
2008. júl. 31. 17:25
Na csá mindenkinek, tegnap este is akartam írni, de inkább kihagytam, mert még most is folytatnám. Ez a lui padre ez nem semmi egy ember, na mikor megláttam a békát kirántva hasonló állapotba kerültem mint a Tibi, valahogy Padre sem túl ügyes ha főzésről van szó, nem tudom hétköznap is ilyen szarokat eszik, mint amit most rakott össze (kivéve az a barna kekszes cucc, mert azt talán befalnám), ja és még emlékezzünk a keddire, amikor is ducky főztjét minősíthetetlenre pontozta, ezek után befognám a pofámat, mikor tudom hogy az enyém is okádék lesz, erről ennyit. A pizzarendelés nagy ötlet volt, én is ezt tettem volna a tibi helyében, legalább tényleg jóllakottt mki. A mai szűcs judit produkciót is meredve várom, remélem ő tud főzni. Na csá, sziasztok :)
2008. júl. 31. 10:35
én nem nagyon szeretem ezt a műsort, mert amikor az rtlklub-on elindult a vacsoracsata, akkor indította el a tv2 a hal a tortán-t. és az ilyet nem szeretem mikor az egy csatorna a másiktól veszi az ötletet. és csak akkor nézem ha van olyan vki benne akit szeretek.
989. csilladebrecen (válaszként erre: 981. - F0d8f324ac)
2008. júl. 30. 23:01
Szia reggaeman! Cigi, pia, nő... Látom halmozod az élvezeteket így késő este is :)
2008. júl. 30. 23:00
Szia! Cigi, pia, nő ... Látom halmozod az élvezeteket így késő este is :)
987. csilladebrecen (válaszként erre: 984. - Gabcsyka)
2008. júl. 30. 22:57
Szia! Tv-ben már láttam Szűcs Judith lakását, karácsony táján mesélte, h náluk a hagyományos karácsonyi menüsor van terítéken, töltött káposzta, beigli stb. Ő főz. A lakása szép, igényes, tiszta, csillog villog minden. A lánya is szép, mindketten mosolygósok, és nagyon hasonlítanak egymásra. :) szerintem ő fog nyerni, így látatlanba :)
2008. júl. 30. 22:52
Milyen volt Padre? Bamba :) akinek nem jó a gáztűzhelye, és csak kínlódik vele... :) A hal a tortán műsorban amúgy örök hiba a házigazda részéről, h nem kérdezi meg a vendégeket h MIT SZERETNÉNEK ENNI? Magyar embernek francia konyhát feltálalni? Hiba. Súlyos hiba. Ducky 1 pontjával talán azért nem értenék egyet, mert a menüsort " majdnem hibátlanul" megcsinálta, D.val ellentétben. És ne nevessetek ki, de mikor én kókuszgolyót csinálok itthon, és még csak a tálban keverem-kavarom az összetevőket, nos annak is sz*r kinézete van, mint Padre desszertjének, de az íze...hú, az mennyei. Ha valaki olyankor ablakon át látná, h egy tálból nyalogatjuk ki a maradékot, valószínűleg u.úgy hányinger fogná el, mint Kasza Tibort a tengeri kütyük szagától.
2008. júl. 30. 21:43
Nagyon szeretem a műsort,bár sok sztár leégeti magát.De amúgy tényleg nagyon jó,ha tehetem megnézem mindig!!!!
2008. júl. 30. 21:41

Phúúú, tengeri herkentyű volt az előétel, de maga a tálalás is olyan volt, hogy inkább hányingert keltett, mint étvágyat.. és volt még finom rántott békacomb--borzalom.

Végülis a Kasza Tibi rendelt 2 nagy családi pizzát, és jóllakott mindenki, még Padre is.

Igaz maga a lakás is borzalom, sok kitömött állattal van tele, biztos büdös lehet, egyébként is.

Kíváncsi vagyok a Szűcs Juditra, őt nem láttam egyáltalán még főzni.,

Egyébként mivel foglakozik ez a Padre?

983. Petra3 (válaszként erre: 982. - Gabcsyka)
2008. júl. 30. 21:35

Szia!

A legvégére jutottam oda, a Ducky 1 pontot adott neki, ezt láttam, úgyhogy nagyon finom lehetett, brrrr...

:)

(nagyon taszító az az ember)

982. gabcsyka (válaszként erre: 978. - Petra3)
2008. júl. 30. 19:47

Szia!

Megnézed mit főz ma a Padré?

981. f0d8f324ac (válaszként erre: 980. - Csilladebrecen)
2008. júl. 29. 22:50
Csilla igazad van, és jól látod a dolgokat, Ducky nem tud főzni ez tény, de jól kivágta amgát a helyzetekből, Árpi egy csöppet bunkó volt de ezt már alább leírtam, Padre egy vicc, mikor bemutatta a MELLÁLDÁST abban a pillanatban kimentem egy cigire, meg egy feles rövidet is bevertem, mert már nem bírtam nézni :D , nekem ducky tökre tettszett, mint nő, de mint szakács, csapnivaló. Holnap szeretett áljósunkra leszek kíváncsi, vajon ő mit fog művelni, mert hogy fikázni azt tud, nem kicsit, nagyon
2008. júl. 29. 22:29

Milyen volt Ducky? (remélem jól írtam a nevét, nem szeretném megsérteni, h még a nevét se tudom, a cool csatornán sokszor láttam, ismerem őt)

Az egy dolog hogy valaki nem tud főzni. Az egy másik dolog, h megpróbálja. Az h valaki az alapvető illemszabályt se ismeri? Nos, az már sokat elárul:( A vendégek egymást sértegetik. Milyen vendég az ilyen? :( Pisiszag? Simán ablakot kell nyitni és kész. Van füstölő, valódi virágcsokor isteni illattal... A konyha színvilága tetszett és a hűtőn a sok hűtőmágnes is arról árulkodik, h szíve, lelke van D.nak.:) Szűcs Judit nem kényeskedő? Ő úgy látja saját magát? Mi innen másképp látjuk. Nekem ez a műsor jobban tetszik, mint a vacsoracsata. Érdekesebb, jobban meg van szerkesztve. És ami igazán tetszik, mikor a SAJÁT KONYHÁJUKAT használják. Nem vagyok tisztaságmániás, nem(csak) a port, a rendet nézem, hanem az összhatást, mert az sokat elárul a házigazdáról.

979. Petra3 (válaszként erre: 973. - F0d8f324ac)
2008. júl. 29. 22:16

ki volt az az őrült..?

ez tetszik! :))

amúgy KI ez az ember? elvarázsolt már valakit, vagy mi?

978. Petra3 (válaszként erre: 975. - Gabcsyka)
2008. júl. 29. 22:14

gusztustalan egy szerzet az biztos. egyszer régen láttam az egyik valóságshowban ahogy rámászott a Kapócs Zsókára, okádék volt na.

tényleg szerencsétlen egy banda ez, a mait már meg sem néztem, pedig eddig szórakoztatott ez a műsor.

2008. júl. 29. 22:01
pár napja én is főztem egy vacsoracsatába illőt, még én se tudtam megenni:) mondjuk én nem hivtam rá vendégeket:DDD
976. killhannah (válaszként erre: 974. - Adri25)
2008. júl. 29. 21:50
szerintem jó pénzt adtak érte...pld. mikor felkérték mondta az illető, hogy nem nagyon tud főzni, de ha így is jó és megfizetik...
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook