Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
marhapörköltet :))
meg málnásrétest.előételről lemaradtam :)
jááááááj...mit láttam??????
varga feri mikor mutatta a pontokat ugye csak a fénytörés volt olyan,mintha nagy körmei lennének????
és az előzetest nézve én a holnapit lehet kihagyom....
De mégis örül, ha két fiatal szereti egymást :)
Nem baj Életke, ebben az időben már vizes az ember haja :)))
elkezdik szexelni egymást.:)))))
ez annyira cilikés :DDDDDDD
Tök aranyos :)), Kovi megy kamerázni :))
Cilike szurkol :))
heni kész :)))))))
a művésznő pedig csendes ma nagyon :)))
Lehet, hogy arról van szó, hogy akkor még a Damu Roland egy százhuszadik senki volt, vagyis nem volt ilyen fenyegető a bunkósága. Most meg sztááár lett, botrányhegyekkel, és Cecil úgy gondolta, jobb a három lépés. (egyébként ha jól emlékszem, ő nem is emlékezett Damura).
Szerintem sem kellene rágódni azon, hogy nem tegezheti. Magázza, kész.
E.Ceciliát már régebben is tegezte D.Roland, akkor most miért nem engedi neki?
Évekkel ezelött is ugyan annyi volt a korkülönbség kettőjük között mint most.
Egyik sem szimpatikus, na de Cecilia nagyon nagy csalódás volt:(
jó, nem baj. én nem így gondolom.
én nem tegezem vissza, ha nem szeretnék vele tegeződni.
igaz, nagyon ritka az ilyen eset, de volt már rá példa. egy idő után általában veszik a lapot és leállnak a tegeződésről....
Igaziból nem néztem ám végig a műsort.... nekem az természetes, hogy kollégák tegeződnek... és ha mégsem, azt nem azért teszik, mert CSAKAZÉRTSEM.
Nincs ellentmondás szerintem... ha bárki felajánlja, nem illik visszautasítani. Már nem 20 éves vagyok és én se könnyen tegeződöm, és azonnal villan az agyam, ha mégis tegeznek, de természetesen visszategezem az illetőt és nem kérem ki magamnak a dolgot. Magamban pedig azt gondolom, hogy ejnye-bejnye, a kis neveletlenke.... :o)
némi ellentmodást vélek felfedezni abban, amit írsz. :-(
férfi nem kezdeményezhet tegeződést civil kapcsolatban, tehát nem kezdhet el tegeződni.
véleményem szerint, ez a "tegeződést nem illik visszautasítani" dolog arra vonatkozik, hogy ha egy nő fölajánlja, hogy tegeződjenek, akkor azt nem illik visszautasítani.
amúgy szerintem a Damu Roland fújta fel a dolgot, nem nagyon tudott beletörődni, hogy nem tegeződhet....
.. nemcsak hogy férfi nem kezdeményezhet, de fiatalabb sem... ezzel nem is vitatkozom. Azért mondom, hogy lehet, hogy a Damu Roland illetlen volt, vagy bunkó... mindegy. De, tegeződést nem illik visszautasítani... mert az is bunkóság. Legfeljebb nem kommunikál az illetővel, ennyi... ezt megteheti mindenki. Így írta régen az Illemtankönyv. :o)))))
... és egyáltalán nem kellett volna megmagyaráznia, hogy miért vagy miért nem.... közölhette volna, hogy NEM és kész. Túl volt lihegve kicsit/nagyon a dolog. :o))
bocs, de egy férfi az illem szerint nem kezdeményezhet tegeződést....
ezt mindig a nőnek kell megtennie a civil kapcsolatokban.
és egyáltalán, miért kellene megmagyaráznia, hogy miért nem akar valakivel tegeződni?
Sziasztok!
Szeretem ezt a műsort mert magát az embert lehet látni. Döbbenten szokam felszisszenni vagy fáj az arcom a nevtéstől.
Kiváncsian várom a következő rész.
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?