Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? fórum

Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)

❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
1245. Icus (válaszként erre: 1244. - Df2a740c00)
2008. aug. 28. 08:54

Nekem unalmas. Bár számomra "érdekes" volt- a házi gazda számára is- hogy 2 üveg pálinka nem volt elég 3 ember számára. Heni nyafogott és kinlódott végig Damu Rolanddal, Kovi az csak volt. Ceciliától a házigazda megkérdezte : Tegnap rendben volt minden? A válasz: Miután elmentetek egyből jobban lettem. Nem szó szerint, e valahogy ez volt a lényeg. Furcsáltam még, hogy a kutyának a művésznő "lopott" egy szelet húsit kérdezés nélkül:( Az előző estéhez képest itt mások voltak az Írányelvek:( Itt jobban érezte magát Cecilia, talán azért mert nem az ő otthonában voltak.

A vendéglátó a párjával fogadta a vendégeket, sok apró gesztúst tett feléjük ami kimondottan tetszett:) A vacsora előtti éneklés a párjával kimondottan szép és élvezetes volt:)

2008. aug. 28. 08:46
milyen volt a tegnapi vacsi?
1243. szemi1
2008. aug. 28. 08:30

kedves Mama2

Nem hiszem,hogy az embereket az eredményeikért és sikereikért kellene szertetnünk.A legnagyobb probléma a "müvészek"/én itt csak ripacsokat látok/

EGOjával van.Egy kicsit le kellene adni az arcból,és ha emberségesen és tisztelettel bánni a másik emberrel.Mivel senki sem ér többet ,vagy kevesebbet a másik embernél!

1242. Icus (válaszként erre: 1241. - 01c8755c79)
2008. aug. 28. 07:51
A tegeződés visszautasítását én sem értettem , főleg azért nem, mert a Roland elmesélte, hogy éveken át tegeződtek egy közös ismerős révén, konkrétan a Damu barátnője révén, egyébként is gyakran összejártak 12 év Sőt még 3éve is tegeződtek, amikor egy közös darabban játszottak:( Akkor nem volt fiatal a Roland? AKkor nem félt a szemtelenségtől? Vagy időközben megismerte, kiismerte és netalántán ezért?
1241. 01c8755c79 (válaszként erre: 1235. - Mamma2)
2008. aug. 28. 07:21

...nananan.. én azért emlékszem a sok évvel ezelőtti infantilis Esztergályos Cecilia művésznőre. (Ettől függetlenül vagy éppen ezért nagyon kedveltem.) Bizony, hogy ő is túúúúl sok volt minden riport- vagy egyéb műsorban, mint kb. most Damu Roland.

... és az hogy "fiatalokkal" nem tegeződik... Ok. De ha már annyira eljátssza az intelligens, komoly, érett nőt, akkor azt azért tudni illik, hogy felajánlott tegezést, NEM ILLENDŐ visszautasításani. OK, persze, hogy esetleg a másik illetlen vagy uram bocsá bunkó, mert meg kellene várnia, hogy a művésznő ajánlja fel, de ha már a másik olyan, akkor tántalán Ceciliának nem kellene annak lennie. Egyébként mi a csudát zavarta volna, ha tegezi a Damu Roland.... szerintem ezen kívűl a műsoron kívül 3 évente ha véletlenül összefutnak egy köszönésre... Cóóóval nagy hűhó semmiért.

.... amiket írtál, azt pedig úgy szokták a NAGY EMBEREK, hogy van mire szerénynek lenniük. :o)

SZóval csalódtam az Esztergályos Ceciliában... pedig kedveltem, nagyon is. :o(

2008. aug. 27. 21:46

Sziasztok! Nem nézem folyamatosan a műsort, de a tegnapit sikerült pont végignéznem... hát, mit ne mondjak, ledöbbentem a láttottakon-és hallottakon!

Rossz érzés ezt mondani, de negatívan csalódtam Esztergályos Cecíliában. Van mire büszkének lennie, de mégis nagyon csúnyán viselkedett a vendégeivel, szerintem. És ráadásul már az elejétől kezdve...

Tény és való, hogy nem illik más szobájába benézni, ha a házigazda nem engedi meg, de a művésznő is túlreagálta a dolgot a kutyával kapcsolatban.

A vendéglátás alatt (nem csak a kutyás affér után(!) végig nagyon barátságtalan, modortalan és udvariatlan volt a vendégeivel! Mi a csudának vállalta el a műsorban való részvételt, ha semmi kedve nincs az egészhez??? Ha meg ennyire nem kedveli a vacsivendégeket, akkor is legyen az emberben annyi, hogy végigviszi azt az estét és aztán szépen becsukja az ajtót. Bár Henin kívül senki nem sértette meg őt, sőt!

Na, nem akarom tovább ragozni, ez a tegnapi vacsora teljesen lehangoló volt, egyedül a kommentár dobta fel az egészet, aki viszont nagyon tetszett, legalább ő megnevetetett a jópofa bemondásokkal! Nekem ő tetszik a legjobban az egész műsorban. Nem tudjátok, ki lapul a láthatatlan műsorvezető hangja mögött?

1239. Petra3
2008. aug. 27. 20:58
Nekem továbbra is szimpi Cilike, és a Varga Feri is jó arc szerintem :)
1238. mirka
2008. aug. 27. 19:23
Egyet értek veletek, jobb lett volna a régi szerepébe emlékezni rá.
1237. Icus (válaszként erre: 1235. - Mamma2)
2008. aug. 27. 19:12
No igen:( Mégis :( Nekem is valahogy furán viselkedett E. Cecilia:( Nagyon "védte" a magán szféráját. Nem lett volna szabad elvállalnia ezt a felkérést:( Ahogy Kovi is mondta nagyon kilóg a sorból. Lehet más csapattagokkal jobb lett volna. Szerintem a többiek nem "partnerek" neki:(
1236. e71af41436 (válaszként erre: 1235. - Mamma2)
2008. aug. 27. 19:04
mondjuk azért a Művésznő 65 éves heni pedig 23.még 42 év alatt rengeteg mindent elérhet :)))
1235. mamma2
2008. aug. 27. 18:17
Tudomásul kell venni, hogy E. Cecilia egy sokoldalú hyperérzékeny MŰVÉSZNŐ.Eredetileg balettművész volt a Pécsi Balettban,sérülés miatt kellett abbahagynia.Még egészen fiatal volt,és jelentkezett a színművészetire,el is végezte,azóta játszik,nagy sikerrel!!! Idősebb korában kezdett el kerámiázni,saját örömére,a feszültség levezetésére. Azóta ebben a műfajban is szép sikereket ért el, nyilvános kiállításon is részt vett. Tehát, ha hisztizik, teheti VAN MIRE!!!!! Dér Heni hozzá képest, és egyébként is egy kis SENKI. Hogy jön ő ahhoz, hogy Cilit piszkálja.
2008. aug. 27. 11:27
szegény Cili néne...most lejáratta magát egy ország előtt. Hisztis és arrogáns.
2008. aug. 27. 10:26

Nálam a tegnapi adás kiverte a biztosítékot.

Ezt a fajta viselkedést a F Lacitól elnézi az ember, mert alapból bunkó.

No de Cili néni nagy csalódás volt.

Heni bűne szerintem annyi volt, hofgy kinyitotta azt az ajtót, ami mögött sírt a kutya. Én nem nyitok be más szobájába, de lehet, hogy én is kinyitottam volna. Az elmúlt két rész arról szólt, hogy egy fiatal lány görcsösen meg akar felelni egy megkeseredett öregasszonynak. Még ha a viselkedése nem lenne megfelelő, akkor sem enegdheti meg sem vendéglátóként sem egy vendégként megának ezt a stílust. Én felálltam volna és kiosztottam volna az oly sokat emlegetett illemről ezt a nőszemélyt.

1232. 12e44458f8 (válaszként erre: 1231. - Evinover)
2008. aug. 27. 10:02

Nekem is hatalmas csalódást okozott E.Cili.

Azt hittem egy életre való, vidám ember és tegnap pont az ellenkezőjét mutatta. Lehangoló volt az egész:(

1231. evinover
2008. aug. 27. 06:10
Nekem tegnap sem volt szimpi Cili olyan furcsa és nem értem miért talán azért mert nem igazán illik egy ilyen remek szinésznő ebbe a csapatba.Nem tudja jól érezni magát.DE azért szerintem Dér Heni direkt piszkálodik.Nekem őp sem szimpi.
1230. e71af41436 (válaszként erre: 1228. - Petra3)
2008. aug. 27. 00:18
így van.és valahogy emiatt neki minden elnézhető.:)én imádtam ebben a részben :))))
2008. aug. 26. 23:47
Milyen volt Esztergályos Cecília? Természetes. :) Mottója: "minden nagyon drága" . Ugye, h mindenki egyetért vele? :) Szegény Dér Heni nem tudhatta, h inkább pohárkészletet kellett volna vinnie. :( Azért lenne 1-2 kérdésem... van olyan h LEFŰSZEREZNI A HÚST? Én BEFŰSZEREZNI szoktam. Legközelebb Cilike fogra fájdalomcsillapítót is kér a patikában, ha véletlen nem a fogukra való a vacsora? :D CILIKE VÉGRE KIMONDTA: N E H É Z A FŐZÉS!
1228. Petra3 (válaszként erre: 1226. - Vica26)
2008. aug. 26. 22:33
Furcsa volt, nem egy szokvány. Művészlélek :)
1227. 9bc47feccc (válaszként erre: 1220. - Icus)
2008. aug. 26. 22:26
Majd a holnapi után kiderül.Szerintem is bunkó,de akkora,hogy földelőszondát lehetne vele leverni.
1226. Vica26
2008. aug. 26. 22:06
Nekem csalódás volt Esztergályos Cecília.:(
1225. Petra3
2008. aug. 26. 21:04
húha! Cili-Heni meccs van :) Nagyon öntörvényű, de őszinte! :)
2008. aug. 26. 20:35
én megvallom őszintén,ha így néznék ki most 33 évesen mint Esztergályos Cecília 65 évesen,akkor naponta a fenekem is megcsókolnám :)))
1223. Petra3
2008. aug. 26. 20:34
Aaaanyira bírom! :) Ez a nő MAGA A SZÓRAKOZTATÁS :)
1222. Petra3
2008. aug. 26. 20:31
Cili vásárol: juhtúró, de paraszt! Nem maga! Öreganyó? Nem! Oregánó! :)
1221. aniani63 (válaszként erre: 1219. - Icus)
2008. aug. 26. 17:52
csatlakozom a véleményedhez! :))
1220. Icus (válaszként erre: 1218. - Mamma2)
2008. aug. 26. 17:49
Damu Roland szerintem alapból bunkó. Nagyon nagyra van magával egy kis sorozat miatt:( Remélem csalódni fogok benne és mégsem bunkó:)
1219. Icus (válaszként erre: 1211. - E71af41436)
2008. aug. 26. 17:48
Nem momdjátok, hogy "lenénizte"? Esztergályos Ceciliát? Szerintem szzuper egy nő:) Nagyon szeretnék igy kinézni éennyi idősen. Egyébként bunkóság, ha valaki megkér, hogy ne nézzék és akkor is nénizik:( Én kitüntetésnek venném, ha tegeződhetnék vele:)
1218. mamma2
2008. aug. 26. 17:47
Dér Heni nagyon igyekezett, de úgy látszik még nem tud viselkedni elég jól a kamerák előtt. Kissé túllőtt a célon a nénizéssel, ez nagyon illetlen volt tőle annak ellenére,hogy tisztázták a megszólítás mikéntjét. A többiek: Damu Roli kissé paraszt módon köpte ki az égett kagylót-meg sem kellett volna kóstolnia.Ezeket az ételeket a főételt biztos, hogy nem Heni készítette és tálalta, a 10 pont is sok volt neki.
2008. aug. 26. 13:12
Talán annyit fűznék hozzá még,h holnaptól kipróbálom mit szól hozzá doktor ÚR ha doktor apókázom, vagy egy K.F.T. ügyvezető igazgatója, ha igazgató ÚR helyett igazgató bácsikázom. :D Lehet nem lennének olyan toleránsak, mint Esztergályos Cecília MŰVÉSZNŐ!???
2008. aug. 26. 13:02
Tudom, nem illik itt dicsérni, de én NAGYON KÖSZÖNÖM Dobrády Ákos estjét! Ha valaki engem ilyen romantikusan szép vacsorával lepne meg, enni se bírnék örömömben, és az az alap h 10 pontot adnék!!!
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook