Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Nekem unalmas. Bár számomra "érdekes" volt- a házi gazda számára is- hogy 2 üveg pálinka nem volt elég 3 ember számára. Heni nyafogott és kinlódott végig Damu Rolanddal, Kovi az csak volt. Ceciliától a házigazda megkérdezte : Tegnap rendben volt minden? A válasz: Miután elmentetek egyből jobban lettem. Nem szó szerint, e valahogy ez volt a lényeg. Furcsáltam még, hogy a kutyának a művésznő "lopott" egy szelet húsit kérdezés nélkül:( Az előző estéhez képest itt mások voltak az Írányelvek:( Itt jobban érezte magát Cecilia, talán azért mert nem az ő otthonában voltak.
A vendéglátó a párjával fogadta a vendégeket, sok apró gesztúst tett feléjük ami kimondottan tetszett:) A vacsora előtti éneklés a párjával kimondottan szép és élvezetes volt:)
kedves Mama2
Nem hiszem,hogy az embereket az eredményeikért és sikereikért kellene szertetnünk.A legnagyobb probléma a "müvészek"/én itt csak ripacsokat látok/
EGOjával van.Egy kicsit le kellene adni az arcból,és ha emberségesen és tisztelettel bánni a másik emberrel.Mivel senki sem ér többet ,vagy kevesebbet a másik embernél!
...nananan.. én azért emlékszem a sok évvel ezelőtti infantilis Esztergályos Cecilia művésznőre. (Ettől függetlenül vagy éppen ezért nagyon kedveltem.) Bizony, hogy ő is túúúúl sok volt minden riport- vagy egyéb műsorban, mint kb. most Damu Roland.
... és az hogy "fiatalokkal" nem tegeződik... Ok. De ha már annyira eljátssza az intelligens, komoly, érett nőt, akkor azt azért tudni illik, hogy felajánlott tegezést, NEM ILLENDŐ visszautasításani. OK, persze, hogy esetleg a másik illetlen vagy uram bocsá bunkó, mert meg kellene várnia, hogy a művésznő ajánlja fel, de ha már a másik olyan, akkor tántalán Ceciliának nem kellene annak lennie. Egyébként mi a csudát zavarta volna, ha tegezi a Damu Roland.... szerintem ezen kívűl a műsoron kívül 3 évente ha véletlenül összefutnak egy köszönésre... Cóóóval nagy hűhó semmiért.
.... amiket írtál, azt pedig úgy szokták a NAGY EMBEREK, hogy van mire szerénynek lenniük. :o)
SZóval csalódtam az Esztergályos Ceciliában... pedig kedveltem, nagyon is. :o(
Sziasztok! Nem nézem folyamatosan a műsort, de a tegnapit sikerült pont végignéznem... hát, mit ne mondjak, ledöbbentem a láttottakon-és hallottakon!
Rossz érzés ezt mondani, de negatívan csalódtam Esztergályos Cecíliában. Van mire büszkének lennie, de mégis nagyon csúnyán viselkedett a vendégeivel, szerintem. És ráadásul már az elejétől kezdve...
Tény és való, hogy nem illik más szobájába benézni, ha a házigazda nem engedi meg, de a művésznő is túlreagálta a dolgot a kutyával kapcsolatban.
A vendéglátás alatt (nem csak a kutyás affér után(!) végig nagyon barátságtalan, modortalan és udvariatlan volt a vendégeivel! Mi a csudának vállalta el a műsorban való részvételt, ha semmi kedve nincs az egészhez??? Ha meg ennyire nem kedveli a vacsivendégeket, akkor is legyen az emberben annyi, hogy végigviszi azt az estét és aztán szépen becsukja az ajtót. Bár Henin kívül senki nem sértette meg őt, sőt!
Na, nem akarom tovább ragozni, ez a tegnapi vacsora teljesen lehangoló volt, egyedül a kommentár dobta fel az egészet, aki viszont nagyon tetszett, legalább ő megnevetetett a jópofa bemondásokkal! Nekem ő tetszik a legjobban az egész műsorban. Nem tudjátok, ki lapul a láthatatlan műsorvezető hangja mögött?
Nálam a tegnapi adás kiverte a biztosítékot.
Ezt a fajta viselkedést a F Lacitól elnézi az ember, mert alapból bunkó.
No de Cili néni nagy csalódás volt.
Heni bűne szerintem annyi volt, hofgy kinyitotta azt az ajtót, ami mögött sírt a kutya. Én nem nyitok be más szobájába, de lehet, hogy én is kinyitottam volna. Az elmúlt két rész arról szólt, hogy egy fiatal lány görcsösen meg akar felelni egy megkeseredett öregasszonynak. Még ha a viselkedése nem lenne megfelelő, akkor sem enegdheti meg sem vendéglátóként sem egy vendégként megának ezt a stílust. Én felálltam volna és kiosztottam volna az oly sokat emlegetett illemről ezt a nőszemélyt.
Nekem is hatalmas csalódást okozott E.Cili.
Azt hittem egy életre való, vidám ember és tegnap pont az ellenkezőjét mutatta. Lehangoló volt az egész:(
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?