Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
na jó hagyjuk mkinek megvan a véleménye, nem írok többet mert nem férne ide :D
igen. és nagyon szimpatikus egyéniség szerintem.
Ügyes volt a Nicole, eredeti, hamarosan csinálok én is zsemlegombócot és veszek egy csokiszökőkutat :))
és akkor mi van?
nem a szegénység szégyen, hanem az, amikor valaki nem tud kultúráltan megnyilatkozni, viselkedni.....
miért lenne az szégyellni való, hogy nemrég még szegény volt?
nem vagy kicsit eltévedve?
az egy dolog hogy jól énekel, de elfelejtkezett arról, hogy honnan indult, nem hiszem hogy egyből a fővárosban találta magát, hanem valamelyik falu valamelyik utcáján, ahol szegények laknak.
BAndit meghatotta nagyon az emlékutazás, ez a Bárdosi egyre jobb fej, kiváncsi leszek rá.
Ja, nagymama jól vizsgázott. Hiába, ők még igen jól nyomták :)
hááát, most nem azért, de most nem ez a Tóni a bunkó?
vagy szerintetek normális dolog ilyeneket beszólni, hogy a nyálával csinálta-e a gombócot Nikol?
szerintem sem kellett volna rögtön kivégezni, bunkó volt, istenem, van ilyen.
Basszus, most kapcsolgatok, ma szerintem jó mindkettő :) az )Ördögh Nóri egy kicsit túlbűbájozza magát, de a nagszülei tündériek és a kaja is klassz!
Nicole sem rossz,még mindig szimp, és a vacsora...? :)
bizony nem kellett volna.
elég taszító az ilyesfajta viselkedés....
amúgy Gáspár Laci nagyon jól énekel, jó hangja van és normális ember.
ezek a "putri dumák" nagyon gázok!
ja lehet, hogy egy kicsit általánosítottam, nem kellett volna. A zsuzsi amúgy tökre jó nő, egyszer rámennék, nagyon jó alakja van. Ez a nicole is tök frankó ahhoz képest, hogy sokáig ült a homokozóban, kíváncsi leszek rá.
A vacsoracsatában ma ördög nóri lesz, na ő is tök aranyos, meg szerintem főzni is tud, pont megfelelő feleségalkat. :D
Meg tudlak érteni:( Én is kiakadtam rajta:( Nekem sem fekszik a stílusa:( De, a Zsuzsi is citerás és mégis, az a nő más:)) Ilyenkor mondom nem szabad általánosítani:)) Csak az a baj kevesen vannak, akik miatt nem szabad általánosítani:(
Ma kifőz? Nicole? No szeretnék én ilyen "nő " lenni:)) ő egy igazi "nő", attól függetlenül, hogy nem nő:)) Ahogy viselkedik, ahogy beszél, öltözködik... Nekem nagyon bejön:) A csajok rögtön elfogadták, de a pasik nem tudnak vele mit kezdeni!:))
szidtam a gáspárt, úgy minr b_dös c___ány meg stb.
Sziasztok! Tegnap megnéztem a műsort, rájöttem arra is, hogy ismétlés:) Szerintem nagyon gáz, ahogyan Gáspár L. viselkedett. Nagyon sokat képzel magáról, egész végig ezen mérgelődtem:)
De ő is csontos húst főzött a káposztához, akkor meg? Muszáj volt valamibe belekötnie, mint ahogyan a gombával is tette, h egyik nap még állítólag szerette, másik nap meg már nem. Így vagy úgy, de csak azt kereste, h mibe köthet bele.
És ahogy többen is írtátok, nagyon el van szállva magától. Pedig annyira nem egy hű de nagy tehetség. Mindent tök egyformán énekel.
Tényleg töröltek:)) Mit csináltál?
Nehogy már azt mond,hogy ez a Gáspár gyerek jó énekes:( Vinnyog, mint akit herélnek:(( A Völgyi Zsuzsival "énekelt" valamelyik nap... Hát a Zsuzsi tiszta hangja mellet, az övé, csak erőlködés volt. Rángatja a fejét és a száját, hogy valamilyen hangot kicsikarjonmagából::( Szerintem ő is csak a kisebbségi háttere miatt jutott el idáig:(
Na igen !:) Én is átpártoltam, amikor mondtátok mi megy benne:)) Ez a halas csak veszekedés és fitymálás és bénázás:(( A reklámok alatt átkapcsoltam, no végig a Gáspár Laci vinnyogot!! Nekem feláll a szőr a hátamon a hangjától és attól, hogy azt hiszi ő "jani", pedig csak egy Lacika a putriból, akire még azt sem lehetett mondani, hogy kimosakodott, mert nagyon tahó tud lenni!:((
Az én férjem még ma is rajzol, mielőtt felvágja a kenyeret. Ő igy tanulta:))
Pont ezt mondtam tegnap én is a férjemnek, hogy valószínűleg régebben nem kergették az asztal körül, ha olyan hús került az asztalra, amiben csont van. De mondjuk ő szerintem nagyon elszállt magától, még a többi celebhez képest is...
.. Nikol-al kapcsolatban teljesen egyetértek... a legjobb NŐ minden tekintetben az egész médiából.. intelligens, kellemes modorú, és mellesleg szép. :o)
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de tegnap elgondolkodtam, hogy Gáspár Laci a putriban is ilyen finnyás volt? Ő nyilatkozza mindenütt, hogy micsoda szegénységben éltek, enniük sem volt mit. Hát akkor ezt nem onnan hozta, az biztos. Nagyon elszállt vele a ló, és ez borzasztó unszimpatikus volt. Inkább egy kis jólneveltség ragadt volna rá, mint ez a fellengzős stílus.
Szia csilladebrecen, tökre igazad van, én soha nem leszek sztár mert csak :)
Mellesleg a főzőtudományom sem világhírű, de azért egy picivel jobbnak tartom magam mint pl. a gáspár laci.
na sziasztok, reggaeman vagyok csak más névvel, szerintem kitiltottak, igykszem csúnyátlanul írni :D,
Jó, de ez most hogy jön ide? :)Szerintem itt most pont a "sztár" mint ember van terítéken (dejó, terítéken, haha ), az, hogy tehetséges-e (??) az más tészta.
Igazad van mamma2, nekem is nagyon szimpatikus a Nikol - már amennyit láttam belőle - , de holnap megnézem!
Hogy ez a Gáspár Laci mekkora egy tar bunkó...de Zsuzsi intelligensen viselte, én nem biztos h meg tudtam volna állni, akár a többiek helyében is, kamera ide vagy oda. Pfff.
Völgyi Zsuzsi aranyos volt,és nem volt béna! Gáspár Laci szégyelheti magát, nem tud viselkedni.Dundika a nyúlsirató észlény, Tóni olyan amilyen. Nikol bármi is legyen nő vagy férfi egy jómodorú, kultúrált lény.
Csak annyit szeretnék mondani a sztárok védelmében, mindegy melyik főzőműsort nézzük, h egy sztárt (egy jó énekest) meg lehet tanítani főzni, kitartó munkával az illemet és az összes gasztronómiai fogást is meg tudja tanulni, de minket, akik tudunk főzni (picit v. nagyon) minket semmilyen munkával, hosszan tartó tanítással nem lehet megtanítani JÓL ÉNEKELNI, azért, mert hiányzik a TEHETSÉG belőlünk, nincs abszolút hallásunk, és ezért nem leszünk soha sztárok.
jujjj, NAGYON csúnyán fogalmazol! :( szebben nem lehet? :) poénosabban? tudsz úgy?
További ajánlott fórumok: