Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
SZerintem azért Fekete Laci kitett magáért,bár a kis hiszti a végén az nem volt férfias dolog!MEg a hazudozás az meg pláne nem!
Néha bosszant, hogy ott az a csodálatos konyha minden extra felszereléssel és még azt sem tudják, hogy kell bekapcsolni a sütőt. Ha nekem ilyen "álom" konyhám lenne ki sem mennék onnan. Csak sütnék, sütnék és főznék ;)
Fekete Laci IQ szintjét csak mínuszokban lehetne kifejezni. Mindenesetre szórakoztatott ez a határtalan korlátoltság.
Lehet, hogy csak nem szóltak neki, hogy ez nem egy tahósági verseny, hanem főzőcske! Nem tudom miért hiányzik neki, hogy egy fél ország megutálja. Én korábban csodáltam őt a sportteljesítménye miatt, de ezek után már tudom hova tegyem. Vagy annyira nem érti ezt az egészet, hogy miről is szól ez a műsor. Minden ellenfelét ellenségnek tekinti és igyekszik őket porig alázni, fikázni megállás nélkül. Vagy annyira kell az a gázsi, hogy minden mindegy.
A Fekete Laci olyan mint egy elkényeztetett királylány... az kell neki, hogy körülötte forogjon a világ, mert a világ az azért van, hogy őneki jó legyen. Visszataszító egy ember! De maga a műsor nekem jól pédázta a férfi és nő típust... a férfi, akinek van véleménye (mer' mé' ne legyen, amikor ő a FÉRFI), kritizálhat másokat... bunkó lehet...(mer' ő maga a tökély) a nő pedig (Szandi és még Molnár Anikó is, bár őt nem kedvelem) csendesen, mosolyogva alkalmazkodik. :o)
A Vacsoracsata nekem sokkal jobban tetszik... De kinek a pap...
Hát a tegnapi HAl a tortán förtelmes volt!Fekete LAci már multkor is panaszolta a kaja mennyiségét!mondjuk ebben a müsorban mindig beszolnak egymásnak!De majd meglátjuk ma mit alkot nagyszájÚ
:DD
maximálisan egyetértek!
ő felháborodott, hogy micsoda dolog, ilyen vacsorát felszolgálni - de az ő viselkedése is enyhén szólva felháborító volt: vendégségben egy intelligens ember nem reklamál a kaja minősége és mennyisége miatt! Leírhatatlanul bunkó ez a pasi - mondjuk ezt vártam tőle, nem csalódtam benne..:S Mégis kiakasztott az állandó észosztással..:S
Szandi irtó jól néz ki bikiniben! Nagyon-nagyon csinos!
Jaj, ez a Fekete Laci... Milyen viselkedés már ez? Szerintem semmi gond nem volt ezzel a vacsorával, azon kívül, hogy nem tudott zabálni kétpofára. Egye meg,amit elé tesznek, oszt' kussoljon.
Az RTL-n Südi Iringó ÜGYES VOLT! És kiemelném azt a tulajdonságát, ami hiányzik a többiekből, h ŐSZINTÉN TUD ÖRÜLNI,MOSOLYOGNI, ÉS L E L K E S! Az h soha életében nem főzött? Istenem, jobb későn mint soha! :D
Milyen volt Áron? FÖDŐ. :) NEKEM NAGYON TETSZETT EZ A "VESZEKEDÉS" !!! Fekete Laci úgy szereti a kolbászt meg a hurkát HA RAJTA A DISZNÓ! Húúúú, ez q jó! :D Gratula Szandinak, nagyon ügyes!:)
Termetét csak a bunkósága múlja felül.:))
Megelőztél, éppen ezt akartam írni bunkó szóval. Akárkikkel került össze eddig, mindig csak kritizált és morgott. Bunkó a köbön!
nekem ez a fekete laci mindig egy akkora tapló,hogy ilyen még egy a földön nincs!!!!
Ez is egy semmirekellő, kíváncsi vagyok mikor fog ki megint egy hazánk 1-100 között lévő milliárdosát. Akkor aztán végképp nem kell megfogni a fakanalat...
Nekem is nagyon szimpatikus volt Zoltán Erika! :)
Milyen volt Bódy Szilvi? Milyen lehet valaki azokban a gyönyörű ruhákban? Szép! Lila, fehér, NARANCSSÁRGA? hagyma :) Milyen fura macskája van! Tényleg, mint egy fülesbagoly, pont olyan! :D Akkor most főtt, sült vagy füstölt volt az a kolbász? Lakatos Márk: "Nekem töltöttél már Gergő?" pedig rég tele a pohara. Szemüveg nélkül nem látja h benne van a pálinka?? :D Azért nagyon hasznosat tanultam B.Sz.től, mégpedig azt h CITROM ÉS FAHÉJ IS KELL A MÁKOSGUBÁBA! (?):(
Ügyes volt a Hajas Laci és tök aranyos nő ez a Zoltán Erika :)
összefőzött egy csomó zöldséget mert ő a vega! volt sok-sok koktélparadicsom. és még koktélparadicsom is volt.
Ma inkább retekklub, nem is olyan felemelő újra nézni Demcsákot meg Rákóczit, nézem ahogy Hajas pitypangot főz :)
Igen,az nagy élmény volt!!!!
Még mindig jobb ha bebugyolálta magát, mintha levetkőzne brrrrrrrrrr.....
Szilvikének tegnap mit sikerült összefőznie?
Miért van a Márk úgy bebugyolálva?
Sejtem :)
Viszont addig sem beszélt...
Nekem egyszer is elég volt az élmény.....
Jövő héttől új részek!
Pedig én még úgy megnéztem volna Karda Beát, ahogy az olasz szakácsfiúval énekel és táncra perdül.
Milyen volt Lakatos Márk? Színes. De stoppol és a barátjánál főz? :( Nagyobb kést nem talált körtepucoláshoz? Sapka... francba. :( Bódy Szilvi mást nem tud mondani csak azt h ő vega és alkohol??? Halszagú lett a hal ezen a vacsorán. Váczi Gergőnek nem tetszik L.M. lakása? Nem baj, van másik! :D
Milyen volt Váczi Gergő estje? Macera vacsora sok kupica pálinkával. :)Váczi Gergőnél a karalábé=zeller, piros lámpa=gondolkodás, vendégek=papucs, nagymama=eperlekvár. De a szövegét, hanghordozását nagyon bírom, kár h erre nem adtak pontot! :( Lenne egy kérdésem: miért zacskós (gyors) rizst csinál minden sztár??? Vagy a papír/neylon tasakos rizs az csak a kínaiaké?:( Én nem látom sárga kicsi kínainak magamat.
ez a márk is egy kicsit sokáig ült a homokozóban, nekem egyáltalán nem szimpi, ja és még nem tetszik neki, hogy le kellett venni a cipőt, pedig az a minimum ha már kint sár van és vendégségbe megyünk.
HAJRÁ GERGŐ :D
pösze szilvi mehet a p________ba, már semmi plyamate-eset nem látok benne.
További ajánlott fórumok: