Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Milyen volt Dér Heni? Szerintem jó. Az a szabály h neki kell főzni. Ezt tette. A tálalásra nincs ilyen megkötés. Miért baj, h el akarja kápráztatni a vendégeit az étvágygerjesztő dekorációval??? Picit meglepődtem h Kovi vacsora közben is kamerázott, de rájöttem, h a férfiakat is a tv elé kell csalni valahogy, ügyes. :) Esztergályos Cecília MŰVÉSZNŐRE nagyon kíváncsi vagyok, ő szerintem még a mesterszakácsot is el tudja játszani, hiszen a kisujjában van a színészmesterség! :)
Dér Heni az első megasztárban szerepelt ha jól tom, azóta énekesnő egy együttesben, aminek a neve nem jut eszembe:)
Aha!Biztos jó lesz ez a hét,annál is inkább,mert már új részek.:)
Egyébként ki a Dér Henni?Az elejét nem láttam.
háááát...én is kötekedtem volna az ő helyében....megkérte a henit hogy ne nénizze és ő dafke....akkor mit várt? :)))
hát nem tudom nekem Cecilia néni kicsit kötekedönek tünt.De majd a többi nap kiderül lehet csk Dér Heni kreácioja nem tetszett neki.
Nézi valaki? Jó ez a társaság, tetszik! Cecília nénit imádom! Nagyon jó fej nő! :)
Gratulálok G. Zolinak! Megérdemelte!!!
Hát tegnap meglepödtem Fekete LAcin egész jól viselkedett és csoda modjára nem volt hiszti.Jövö héten kik lesznek tudja valaki?
Én nem szeretem ezt a műsort...
ja és kíváncsi vagyok lacira meg az avokádókrémre
szerintem szandi hajára keni
üdv mindenkinek
hát lacin kiakadtam, mint a lázmérő, ekkora egy tuskót, wazze, áron meg a zoli nagy emberek, tökre bírom őket, anikó senleges számomra, mivel, hogy nem láttam az egyéni főzőműsorát, szandi az szandi, no comment, szurkolok neki talán ő a legnormálisabb a bandában, amúgy a testvére mindig ilyen csúf volt, mert most nagyon tré ahogy kinéz, régebben sokkal jobban nézett ki, na de nem ez a lényeg. Kíváncsi vagyok ki fog nyerni.
Fekete Laciról mindig is tudtam,hogy egy paraszt,de hogy ekkora?
Ha nem tetszik neki senki főztje, mindenkit leszól ,akkor nem kellett volna el vállalni a szereplést. Vagy a gázsi az teteszett neki???????
meg egy kis sült csirkét is. :-)
remélem Szandi fog főzni levest!:))))
Eléggé megváltozott a véleményem a F.Laciról, persze negatív irányban!
Mégis mit képzel magáról ez az ember?
Elérte amit elért, örüljön neki egyrészt.
Nagyon sokan vannak akik elértek valamit az életben,de tudnak viselkedni.
Amit ő művel az egyszerűen már vérlázító!
Gondolom amit a műsorért kap gázsit, azt sértődés nélkül zsebre tudja rakni!
Akkor miről is van szó?
Tegnap a Laci megint cirkuszolt meg undoritoan beszélt másokkal pedig Ganxta is jót alkotott!KIváncsi leszek ma mi lesz Szandinál!Ez az ember nagyon egyszerű falusi ember és ezzel nem leszolva a falusiakat mert én is az voltam de zudok viselkedni társaságban és tudom mi az illem!De ő erre bizti nem lett megtanitva!
Hát,természetesen a Fekete Laci,ma is mit művelt,ezek mit esznek otthon,minden nap marhát vágnak?Vajon a család többi tagja is ilyen finnyás,és válogatós?
Kiborító az örökös evés mániája,hogy ő hány tyúkot,meg sonkát,meg sülttojász eszik meg reggelire.Szerintem mese az egész,meg hogy ő előadóművész,hát,nem tudom mit ad ő elő,én még ezen a műsoron kívűl nem láttam sehol,ez meg egy nagy nulla,amit itt művel,sőt tönkre teszi a műsort,és a másik szórakozását.Remélem több főzős műsorba nem válogatják be.
Nekem valahogy ez a műsor sem jött be.
Én ellátnám az országot a belőle faragott sétabottal ;-)
fekete laci menjen a francba a három pontjába....
A Fekete Laci nem tudom mit képzel magáról, egyszerűen idegesítő a nyafogásával. Azt hiszem ez a műsor nem igen használ az imidzsének. Kiváncsi lennék rá, mennyi barátja van, akik meg is hívják vendégségbe, mert ha náluk is így viselkedik, nem hiszem, hogy hosszabb távon bárki is tolerálja ezt a modort. Remélem a visszalévő két játékos valamelyike lefőzi!
Fekete Laci egy uninteligens állat. Én régen kedveltem,de ezzel a műsorral, hisztivel, majomkodással sikerült megutáltatnia magát. Nem mondhatjuk, hogy az italt bezzeg vedeli, mert egyáltalán nem iszik, sőt még azt az ételt sem eszi meg amiben alkohol van! Emlékezzetek, Tyllánál milyen cirkuszt rendezett, mert valamelyik kajába fehérbort tettek. Tehát szegény Laci józanul ilyen hüje, sajnos másnapra sem alussza ki, de a mostani példa is mutatja, hogy hónapok múlva sem javul az állapota. BUNKÓÓÓÓÓ.
Kezd egyre idegesítőbb lenni ez a manus,nem értem a levest miért nem lehet meg enni,a sör,meg a whisky sem ad kalóriát neki,de azt azért nyeli.De még a sült csirke sem jó,mert nem arra volt beállítva,és,hogy a sült csülök miért nem volt neki jó,itt kiakadtam,én úgy meg enném mindet,az a leves olyan guszta volt,hogy neki is állok,és alkotok én is egyet.Anikó kitett magáért,és le a kalappal előtte,kár,hogy én nem lehettem ott,én mindenre be vagyok állva..-))
egy nagy marhaság az egész műsor, és tegnap...
pont odakapcsoltam mikor Anikó gusztustalankodott a hússal.. szörnyű.. égő.. "a nagy sztárok... "
mi volt tegnap.valahogy kimaradt :)
Ez kész.
Én csak "mosolygok" a műsoron.
Hát tegnap Fekete Laci megint cirkuszolt mindig van valami baja a kajával de mindenki nem főzhet az ő kedvér mert melette van még 3 ember!
További ajánlott fórumok: