Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Ha másra nem is, arra jó ez a műsor, hogy sokan, akik el vannak ájulva az ún. sztároktól, meglássák, hogy ők is csak emberek. Akik például ugyanúgy főznek, ahogy mi. Csak az a bökkenő, ha kibújik belőlük az, hogy hol/és miként töltötték első hét évet...
Szerintem csak játszotta az agyát, hogy ő nem eszik levest,stb. Én biztosan megetettem volna vele 15 grill csirkét.
Csak a golyókat tudja emelgetni.Azt én is tudom, sőt egyszeterre kettőt is.
Amilyen nagydarab akkora bunkó!
Nekem a legkiábrándítóbb Fekete Laci volt.
Varga Feriék vacsija unalmas volt.
Ahogy írtam, nem tudom gyakran megnézni, de így visszaemlékezve, Iringó volt az, akiben kellemesen "csalódtam" a vendéglátása alatt. Nála az ételek/a terítés/és a kiszolgálás is ízléses volt.
Heni vajon egyedül aludt azon az éjszakán?
most néztem vissza neten a tegnapi részt - Dér Heni nagyon gáz.. azt hittem nem ennyire közönséges ez a csaj..:S tévedtem..:)
Cini férje egy nagy papucs volt.Vagy úgy jó ha ugráltatja a afeleség a férjet.Kicsit szerintem megalázó volt.Henike drága jól elengedte magát.
"Néhai" Cilike? :( Tudtommal a néhai jelzőt a halottakra használják. Ha jól emlékszem 6 férje volt, egy műsorban szekéren ültek a férjei, letakarva, és érintés alapján kellett kitalálnia, h ki kicsoda. Sikerült neki! :) Hány szeretője volt? Van olyan nő aki bevallja???
Milyen volt Damu Roland? Megmondom őszintén, h én már nem is tudok arra figyelni, h mit főznek a sztárok, ez a műsor már lassan szappanoperává változik, de így érdekes, nem lehet megunni. Nem a málnás rétesére emlékszem Damu Rolandnak, hanem az ágyára, ahol Dér Heni hozzábújt. :)
Mindig megerősítést kapok egy ilyen műsor alkalmával, hogy hazai "sztárjaink" egytől egyig kiábrándítóak, és messze nem tudnak úgy viselkedni, mint a "pórnép"!
És azért megnézném a néhai Cilikét egy ilyen műsorban.Hány férje volt?100?Hány szerteő?'10000?
:)
No igen van benne igazság:( Én ritkán nézem végig ezeket a műsorokat, inkább bele bele kukkantok:) A héten kivételesen a hal tortán majd mindegyik részét láttam. Nekem kicsit unalmas a tegnapi pedig idegesítő volt:(
tegnap megint lemaradtam. Mi ez a szex ügy?
jaja
Bátor ,bátor de nem ennyire:)
No ezt nem szeretem E. Ceciliában:( Állandóan "mutogatja ő mennyire hajlékony és ez a nyelv őltögetés is nagyon jellemző rá. Na és ez a póz?? Valmikor valamilyen bohócot játszott abban csinálta mindig ezeket a figurákat:(
No de amikor Damu Roland "rájött", hogy milyen "pózba" keveredtek igencsak hátra ugrott..:))
Ez a hét elég gyenge volt!
De azért jót röhögtem tegnap Henin, így beégni gratulálok! Nem azzal van a bajom, hogy becsípett mert én is szoktam alkoholizálni, de nem kamerák elött!! Anyádék biztos büszkék rád:)
origo.hu:"Amilyen tempóban emészti a Vacsoracsata és a Hal a tortán a hazai celebeket (heti tíz fogy, mint egy hetedik Mega-kieső lemezéből), hamar el fognak fogyni, hiszen nincs olyan sok ismert, félmillióért bármire kapható hazai médiaszemélyiség. Talán idővel újrahasznosítják őket, ahogy a TV2 már készített is Best Of-ot. Ha pedig rossz a nézettség, akkor a fiatalabb női szereplőknek bizonyára félmeztelenül kell majd főzniük, hogy a tévézők tömegei ne vándoroljanak el a Duna tévé lengyel művészfilmjére vagy a TV Paprika - tényleg főzésről szóló - műsoraira."
jaj Cilike ahhoz képest,hogy nem tegeződik elég kellemetlen pózba keveredett tánc közben.Dér Heni gáz volt,de azért nem adta volna meg nagát.
én azt vettem észre Cili kezdi jól érezni magát a társaságban.Dér Heni botrányos volt szerintem amugy sem szimpi nekem.
Én nagyon jól szórakoztam! :-)))
Várjuk a holnapi részt. Szerintem ez egy szuper műsor.
én sem. de ez is túl van lihegve.
nem mű volt,csak nagy....
és nem innék ennyit.amúgy sem teszem,de így meg pláne nem :))
De ugye, Heni még fiatal, a karier érdekében pedig mindent:(
Az előétel sajt volt gyümivel, olajbogyóval pálcikára feltűzdelve
Te nem szexelnéd magadat ország-világ előtt? :)
További ajánlott fórumok: