Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
nem jött be. ezt bebuktam. pedig azt hittem ennyire biztos csak a halál lehet még :)
ne már tényleg kiszel tünci lesz, az ország tüncije
hú kell valami nyugtató, mert ehhez ideg kell
szia
hát sajna nem jött be a tipped juinor nyert, amúgy én se bírom nagyon, de lényegtelen.
Kiszel Tünde lesz a jövő héten, klassz! Nemérdekel mááááár...könyörgöm.
Assztíííííííííííí....!, amikor azt mondta, hogy a nők bálványa, a Bangó Maritnak egy pillanatra az arcára fagyott a mosoly. Pont láttam! Nade azért ezt túlzás nem? Mármint, hogy a nők bálványa. Viszont meglepődtem én is :)
Én megmondom neked, igazhogy én is itt-ott láttam, de az tuti, hogy a Bangó Margit fog nyerni, most is mondta, hogy jó-jó, de azért egyik sem volt olyan mint az övé. Szuper, meg minden és szerény is. Vagy csak őszinte? Na mindegy, van mire felvágnia ezek szerint. Meg mások szerint is. Nekem ez a junior egyszerűen nem jön be, tenyérbemászó egy képe van, a művészetét sem komázom. de biztos jót főzött az anyukája, mostmeg táncolnak ezerrel, hoppá!
szia
hát én sem tudom, de mindegy, még változtathatok, csak nincs kedvem. A pontozást egész héten nem láttam, úgyhogy kíváncsi vagyok a pontokra, sőt még a műsorok felét se láttam, de nem lényeg. Biztos mindenki nagyon jót főzött. Zsuzsit azt láttam végig, hú de jó nő, nem gondoltam volna, hogy ennyire, nagyon csinos, és még főzni is tud, valamennyire. Az öreget is bírtam, főleg, hogy ebben a percben rappelt egyet a juniorral, meg a csabival.
Kíváncsi vagyok hogy a jövőhéten kik lesznek.
Bangó Margit remekül főz, de nem csak Ő főzi föl a tyúkot, én minden húslevest úgy kezdek, hogy forró vízbe fölteszem a húst és addig forralom amíg fölfővi a habját. Akkor leöntöm az egészet a mosogatóba, még többször átmosom a húst, és tiszta edénybe,hideg vízbe fölteszem főni. Beleteszem a zöldségeket, 1 db jó nagy krumplit is és lassan gyöngyözve hagyom főni. Időt kell adni neki, de gyönyörű tiszta leves lesz. A fűszereket sem felejtem ki, szemes bors, egész kömény, reszelek bele szerecsendiót, hagyma, fokhagyma jól megmosva héjastól. Igazi csak cigányok által készített ételt nem főzöttn eddig egyik sem. De azért tetszik a műsor, az öreg Csoli bácsi is helyes volt.
Milyen volt Choli bácsi? Elment. A 138-as busz, amire várt. A maga módján készítette/állította össze a menüsort. 6 erős emberrel megy a piacra 6 fél szatyorért? :( Amit hiányolok: van egy jellegzetes cigány "étel", a vakaró. Nem takaró! :)
Tetszett amit főzött a Daróczi tanár úr, különösen a leves mozgatja a fantáziámat. Ebből a Völgyi Zsuzsiból kezd elegem lenni, kicsit sok a szájhúzogatásával együtt!
Üdv kis favágó, nem is értem miért nem ez a nick neved? :)
Köszi. Megnéztem, de a főzőműsorban jobb- nehari.
Milyen volt Bangó Margit? Kiválóan főz.:)Viszont jogosnak találtam Choli bácsi 4 pontját. Én nemcsak azért adtam volna neki 4 pontot, mert megváratta/lerohanta a vendégeket, hanem mert a pipa számomra rontott az image-éből. L.L.Junior gyönyörűen énekelt (volna,csak a narrátor miatt megint nem lehetett élvezni,és összevágták a szerkesztők)jól áll neki a lírai szám,ő a fiúk és lányok nagy kedvence. Érdekes a főzőműsor, mind2 csatornát megnézem, teljesen más mind2, nemcsak a szereplők miatt.
Sziasztok.
Nem szoktam hozzászólni,csak olvasgatni.
Lenyűgözött a Bangó Margit és csapata. A káposztás nokedli nagyon izgat,nem sikerült igazi receptet találnom.
Nagyon szeretném megcsinálni,ha valaki leírná a receptet boldog lennék.
Asztamindenit!,micsoda terülj-terülj asztalkám. Káposztás nokedli baconnal, húú, ezt megcsinálom!
Jól beszél a Choli bácsi, nem szabad ennyit ácsorogtatni a vendégeket. Meg egyébként is mindig jól szól. Szimpatikus cigányember.
a krumpli felszívja a maszatokat! Kösziiiii :)
Ez a Bangó Margit cigányasszony-szupernótaénekesnő-szuperszakácsnő. Élmény nézni, ahogy készülnek, bírom az ilyen tyúkanyó :)
jó, csak a műhisztiket utálom benne.
[link]
völgyi zsuzsi rajongóknak:)
hát ez jó :D
amúgy hány pontot kapott az a c____?
a pontozást már nem láttam, mert odavoltam fát vágni, lefáradtam elég rendesen
Emberileg a Daróczi tanár úr jön be, a többi megjátszós, mesterkélt, és olyan marha nagy teljesítmény nincs mögöttük. Főzni majd meglátjuk ki tud. Szerintem a Bangó Margit nyeri meg ezt a hetet is. Igaz biztos a keze alá dolgozik megint a rokonság.
Bodi Csabika egy kicsit megjátszotta magát.A Bódi specialitás nem volt valami nyerő.
Olvastam a bemutatkozó szöveged. Érdekes az érdeklődési köröd :) van köztünk hasonlóság, nemcsak Völgyi Zsuzsit látjuk egyformán :)
Igen, hiányzott is a "káromkodásod" :D
Milyen volt Bódi Csabi? Lá ri déj- vagyis LÁtom RItkán DE Jól főz :D a muzsikából többet szerettem volna hallani, de mindig belebeszélt valaki :( tetszett az este :)
További ajánlott fórumok: