Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
:-))))))))))
Hát ez jó volt:-) Hazajön a férjem el is olvastatom vele.
A konyha új tündérei.
Ezer és ezer háziasszony foglalja imáiba a két csatornán párhuzamosan futó főző show ötletgazdáit.
Rájöttem, hogy eddig rossz felől közelítettem meg, a műsor fő mondanivalóját.
Ugyanis azt gondoltam eddig, hogy létezik az az összeg amiért kis hazánk sztárjai lejáratják magukat ország világ előtt a főzőtudományuk és háztartásvezetésük teljes hiányának áruba bocsájtásával.
Nem fogtam fel, hogy miért is jó ez nekik, a gázsin kívül amit ezért felmarkolnak.
Gondolom, egy ideig az ebéd és vacsora házhozszállítást fedezi, valamint egy csomó olyan dologgal találkoztak amivel eddig csak konyhakész állapotban néztek farkasszemet.
De, ma megtörtént a megvilágosodás!!!!
Rájöttem, hogy ez a műsor értünk, egyszerű háziasszonyokért van!
Mert ugye az emberlánya egyszerűen leülteti ez elé a műsor elé a férjét, hogy okuljon belőle.
Az pedig szörnyülködve látja, hogy más ember kicsi kincse és felesége kicsit határozatlanul mozog a saját konyhájában.
Egy -egy szekrényajtót kinyitva el-el csodálkozik annak tartalmán.
Esetleg könnyes szemmel öleli magához, rég nem látott elveszettnek hitt nokedli szaggatóját.
/Azt, hogy nokedli szaggató persze csak segítséggel jön rá./
Beleborzong párunk, amikor tétova mozdulatokkal készíti a csini ruhába öltözött irigyelt sztár a világ legegyszerűbb levesét, immáron harmadik órája.
Ekkor MI, az adás szünetében kellő időben vessük fel életünk párjának, hogy mi ennyi idő alatt, berakjuk a mosnivalót, bevásárolunk a boltban, és mire lejár a program hazaérünk és kiteregetünk.
Felporszívózunk, majd felrakjuk az ebédet, persze telefonos segítség nélkül és ennek keretében hívjuk fel a figyelmét arra is, hogy volt-e már példa arra, hogy12.00-kor nem volt ott a terített asztalon az illatosan gőzölgő leves.
Ajánljuk figyelmébe azt is, hogy a főzés végeztével nem kell katasztrófa sújtotta területté nyilvánítani a konyhát.
Miután ennyi információval láttuk el a "család fejét", engedjük újra a tv elé, hogy folytassa rémületes utazását a "média konyhájában".
Ha ügyesen alakítjuk a műsoron kívüli kiegészítő és segítő hozzászólásinkat , az adás végén egy teljesen kicserélt türelmes és minden falatért hálás férjet kapunk.
Tehát, száz szónak is egy a vége ez a műsor értünk van és nem hiába.
Száz és száz férjnek nyílik ki majd a szeme, hogy milyen gondos, jó háziasszonyt is rejtegetett eddig a konyhája.
Kétszer is meggondolja majd , beleokoskodjon-e, hogy mit hogyan kell elkészíteni.
Nagyot nőnek kishazánk konyhatündérei, ez után a konyhai ámokfutás show után.
Kedves háziasszonyok!
Használják a műsor adta lehetőséget és teremtse meg mindenki magának a saját különbejáratú egy személyes zsűrijét, aki hálás pontjaival fogja elhalmozni élete párját.
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá brigi
ezt nem hiszem el
tőle még én is jobban főzök, ez nem felvágás :)
Figyeljetek. A másikon Delhusa Gjonny azt hitte, hogy a tarhonya terem egy fán és lecsipegetik mint a lencsét.
Ez komoly.
háááááááááááááááááááááááát
jól gondoltad, a favágáson mellesleg túl vagyok, úgyhogy hagyhatjuk
szia
Milyen volt L.L.Junior? Igazi előadóművész! :) előadta, h milyen jól főz (közbe 2-3 nagy segítsége volt) könnyeket csalt vendégei szemébe, érzelmileg hatott rájuk (közbe csak megénekeltette a gyönyörű hangú Bangó Margitot)ÉS VÉGRE NEM SZÓLT BELE SENKI,EGY RÖVID IDŐRE ÉLVEZNI LEHETETT A MUZSIKÁT!
De ami a legfontosabb, h L.L.Junior előadta/előhozta belőlünk, h A SZERETET A LEGFONTOSABB DOLOG A VILÁGON!!! :)
Sziasztok.
Sztem ez a hét volt eddig a legjobb
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?