Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Vajon Tünci várja még Feri Hegyen Kukkit?
Szegénykém, milyen éhes lehet már... ;D
Ez most komoly???
Milyen tanítónő? :DDDDDDDDDD
Ez a műsor sok mindent megmagyaráz szerintem...
Tünci tényleg élből buta,ennél finomabb kifejezés nem jutott eszembe. Nem tudom,ha kapna két nagy sallert, vajon felébredne-e a csipkerózsika álmából? :DDD
Majka nagyon ügyesen megoldotta a tegnapi vacsit!
Néha úgy látom,mintha Cininél elszakadna a cérna,ami a Kiszelt illeti...nem is csodálom!
'Kuki' szerint Tüncike össze-vissza beszél. :DD
5arany9: így van.:))
Tüncike szerintem nem játsza meg az ostobát.
Szerintem magát adja.
No tegnap bele-bele néztem Tünci főzőcskés műsorkájába. Nem is tudom mit mondjak, egyszerűen.... döbbenet és röhelyes és...
Nem tudom, hogy képes valaki ennyire a "naivot" vagy bárgyút adni? A parton fiatalok mennek, akik gondolom látják, hogy valami nagy felhajtás folyik ott:) Erre kiinteget nekik valaki a hajóból ők vidáman vissza:)) Ez rendben mi is szoktunk a hajón lévőknek integetni a partról ez egy olyan kedves szokás:)) DE, NEM GONDOLOM, hogy én híres és népszerű ember vagyok, mert valaki odainteget nekem! És még debilen mosolyogva, megjegyzi: Ez a népszerűség átka, hiába ezzel együtt kell élni!! Az idióta!! Hiszen ő integet ki, a többiek csak kedvesek voltak!!!!!
:))
tényleg sokan. egyszer hallottam, amikor megkérdezték tőle, hogy nem zavarja, hogy ő az ország hülyéje és mindenki csak röhög rajta.
mire röhögött egyet, és azon a hangszínen, amit az életben nem hallani tőle, ha mikrofon van a közelében azt mondta: ez kell a népnek, amíg ennyit keresek vele, addig nem. Majd 3 másodperc alatt visszaöltötte a bárgyú arcot.
nnna...mea culpa tünci nővére! :))
szegényem ő fül-orr-gégész :)))
én ennyit rég nevettem és sírtam egyben :DDDDDDD
ja...és egy párnát szétvertem :DDDD
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?