Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére? (tudásbázis)
Stressz,mensi,legyengült immunrendszer, stb ..
Ma vettem koromvirag krémet szerintetek jó rá ?
2* mar bekentem vele az íze nem túl jó :)
Sziasztok !!
ma reggelre 2 db helyes kis herpesz nőtt a számra ismételten.
az utóbbi időben már kettesével jönnek . Úgy döntöttem most a Shea vajjal kenegetem ,meglátom ,hogy reagáll rá és ,mikor múlnak el .
nem vagyok valami boldog ..
Sziasztok, a multivitamin az nagyon jó, meg a cink, de én kiegészíteném a vitamin szedést D vitaminnal, valamint omega3 kapszulákkal.
A D vitamint nyáron is lehet szedni, nagyobb mennyiséget is, 2000-3000NE-t én pl egész nap irodában ülök, és max. hétvégén jutok napra. Na most így totál dvitamint hiányos vagyok, és más is persze. Az tévhit, hogy túl lehet adagolni.
Viszont az ezüstkolloidot nem ajánlják, mert az ezüst nem hogy gyógyít, de nagy kárt okoz a szervezetben.
Sziasztok ! :)
Olvastam egy olyat hogy ha borotválkozás és szoli együtt nem megy mert akkor kijön .. ez igaz ?
De jó neked! Bár már én is ott tartanék... :-(
Szedtem multivitamint, meg néha mellé pluszba kálcium-magnézium-cink kombinációt. Most el kezdtem szedni újra a terhes vitamint, hátha az jobban feltölt, mert arra gondoltam, hogy az egy éven át tartó szoptatás kimerítette a raktárakat. Remélem segít majd.
Szedel valami vitamint?
Az immunrendszered Neked is gyenge most nyomatom magamba és jobban oda figyelek magamra főleg azokon a napok előtt.
Jobbulást, mára már egész tűrhető lementem a boltba is hétfőn mehetek dolgozni.
Szia
A tapasszal Én is próbálkoztam de mindig olyan lehetetlen helyen jött ki, hogy a tapasz nem tudtam jól felragasztani és nekem akkora szokott lenni, hogy akkora tapasz nincs. Nem tudom van-e összefüggés, hogy mindig piros napok fele jön ki+ babaprojekten vagyunk és azon is stresszelek.
Jaj Te szegény együtt érzek veled, Te mit használsz?
Az ajkam már nem duzzadt és már sebesedik szépen de még nem megyek emberek közé, remélem hétfőre eltűnik teljesen.
Sziasztok,
Tegnap reggelre jött ki a herpeszem idén már harmadjára. Ma reggelre már az ajkam is felduzzadt és a hólyagok szépen összenőttek. Ezüst kolloiddal szoktam kenni grapfuit kivonat van benne+ meg is iszom immunrendszererősítésként itthon vagyok elzárva mindenkitől utálom ilyenkor magamat.
Szia
Koszi, de kulfoldon vagyok, igy eselyem sincs beszerezni gyogyszert es tapaszt. Zoviraxot hoztam magammal. Sokat nem segitett, megyek igy, aztan meglatom mi lesz.
Sziasztok
Nekem ma jott ki a herpesz a szamon. Alul kozepen. Alvas kozben, igy eselyem se volt kenegetni, hogy megfogjam az elejen. Tul keso. Holnap este randim van (elso randi). Szerintetek van barmi ami segit a helyzeten 36 oran belul. Ha meg nem is oldja, de kicsit enyhiti a problemat. Tettem ra zoviraxot, de gondolom mar keso. Ejszakara a fogkrem segithet?
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb megelőzés az arc ráncai ellen?
- Természetes gyógymódok MIGRÉN kezelésére, megelőzésére..
- Tudtok-e valami jó módszert berepedt sarok kezelésére?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Mit javasoltok pattanások kezelésére és megelőzésére?
- Mi a legjobb módszer spondilózis kezelésére?