Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,
5 hónaposan nem tudok pár óránál többet megmaradni merevítős melltartóban. Direkt lazán van rajtam nem szoros sehol.
Egyébként is hiába húzom a pántot nekem nem mozdul a cici. Nem tudom felnyomni,se össze.🤪
Beton fix ☹️
Szerintem se jó ötlet. 3 naposan másra se vágytam csak hogy jegeljem a cickókat. A férjem mosdatott le felülről mert még a hónaljamat sem tudtam megmosni, arról nem beszélve hogy az izomlazítótol és az ülve alvástól olyan voltam mint egy zombi.
Én max beköszönnék két gyors puszika és eljönnék.
Szia! Nem elkeseríteni szeretnélek, de én 3 naposan kiegyenesedni sem tudtam, nemhogy végigülni egy ceremóniát
és esetleg sétálni. Meglátod, hogy érzed majd magad, max a tiszteltet megadod és elmész, gratulálsz és eljössz. 🤷♀️
Semmiképp.
Nem is bírnád, meg amúgy sem.
Sziasztok...(FONTOS LENNE!)
Még mindig érdekelne hogy kapott e valaki mostanában Motiva implantot?...vagy nem mostanában, de az van neki.
Hamarosan korrekció és döntenem kellene két implant között, értelemszerűen az egyik a Motiva lenne.
Vagytok egy jópáran a naplómban de nem tudok Motivás lányról.
A műkörmös sajnos nem tudom, nekem nincs. A körömlakkot lemostam, a fölbevalót ki kellett venni.
Én a dokimtól egy levél Cataflamot kaptam, az elég volt.
A hegre a Cicaplast- ot vettem, de még nem tudok véleményt mondani róla. www.kremmania.hu én az itteni vélemények alapján döntöttem ez a krém mellett.
Szerintem napoznod lehet ha nem éri a heget a nap, csak azt is számításba kell venni hogy egy hétig nem tudod kimosni a melltartót...... Én igyekeztem kerülni a hőséget így is elég gáz volt az az egy hét.
Köszönöm a válaszod! :)
Anno volt egy mandula műtétem és emlékszem hogy nem szabadott hogy legyen műkörmöm.. erről eddig itt nem olvastam és elfelejtettem megkérdezni.
Ami még érdekel hogy ki mit használt a hegekre? Milyen fájdalom csillapítót érdemes beszerezni? Lehet-e műtét után ujjatlan pólóban napozni (max 2-3 óra)?
Szia!
Amit bevittek a klinikára abból ezeket használtam:
- papucs
- váltás ruha másnapra
- telefon töltő
- fogkefe fogkrém
- fésű
- nedves törlőkendő
Minden mást adtak.
Nem tudom mi az amit még át kellene beszélnek a dokival, nekem ezek a kérdések merültek fel utólag :
- kell e masszírozni,
- mikor aludhatok az oldalamon
- mikortól lehet házimunkát végezni
- kell e szedni a fájdalom csillapítot csak a gyulladás csökkentése érdekében ha már nincs fájdalmam.
Hirtelen ennyi jut az eszembe.
Még talán hogy fogadhatsz e látogatót.
Sziasztook! Új bejegyzés a naplómban! 🥰 mentor 350ccc 1év 3 hónapos állapot.
Szép estét🧚🏻♀️
Még egy szavazat Dr Pataki Gergelyre és Dr Fekete Attilára is (kollégák ugyanott).
Engem többek között az is meggyőzött a szakmai tudásukban, hogy ilyen eseteket, hogy tudnak elvégezni.
Nézz meg galériákat neten, hatalmas eltérések vannak ki hogy műt ilyen helyzetben.
Dr. Pataki Gergely kifejezetten szeret tubuláris melleket műteni. Sok esetben belső, heg nélküli felvarrással végzi ezeket a műtéteket. Ismerősömnek is fogja egyébként csinálni nem sokára szeptemberben. Azt gondolom, országos szinten a top orvosok közé sorolható ő is.
Akiket elkerülnék a helyedben: dr. Tóth András, dr. Gill Endre, dr. Tizedes György, dr. Kővári Péter
Nyilván ez csak az én szerény véleményem, én őket nem választanám.
Nekem csere volt 13 év után, amit elrontottak , így idén újra kés alá feküdtem.
Az én favorit orvosaim voltak :
1. Dr. Kovács Ferenc
2. Dr. Pap Péter
3. Dr. Sebestyén Judit
Ezek közül végül az első helyezettett választottam. Tudván, hogy nagyon szépen varr fel. Igaz erre nem volt szükség , viszon 100%- ban ajánlom!
Szerintem aki elégedett az orvosával annak az lesz a legjobb. Szerintem nincs olyan hogy legjobb mert mindenkinek mas miatt jó az orvosa.
Akik jók azok Sebestyén Judith, Pap Péter, Kovács Ferenc. SZERINTEM. Ha műtét elott lennék en hozzájuk mennék csak.
Nekik nem csak a munkájuk jó de a hozzáállásuk is a pácienseikhez.
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e nekem olyan orvosokat ajánlani Budapesten, aki szépen tud csőmellet felvarrni? Egyszerre implantátummal történő mellnagyobbítás lenne. Bármilyen tapasztalat érdekelne, legyen az negatív vagy pozitív. Kiket érdemes elkerülni felvarrás ügyben, meg úgy alapjáraton?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni!
Kiket tartotok most a legjobb plasztikai sebésznek cici ügyben?
Illetve van itt olyan akinek hosszabb idő után ki lett cserélve az implantja?
Nekem 10 éve van bent és most járt le a garancia ezért gondolkozom a cserén.
Esetleg rossz tapadztalatok is érdekelnek hogy hova ne menjek!
Nagyon köszi lányok!
Mindenkinek álomszép ciciket és gyors gyógyulást kívánok! 😊
Halihó, a négykézlábas lábgyakorlatokat szted hányadik héttől szabad csinálni?
Ilyesmi:
Egyelőre csak álló gyakorlatokat csináltam, nagyon jól esett.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok