Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Wow hát azt kell,hogy mondjam hogy csodát alkotott a doktornő!!!Iszonyat szépek lettek a cicijeid,olvadozom és kicsit még ìrìgykedem, de nem sokáig,mert eljön az én időm is lassan màr🥰🥰🥰🥰🥰
Sziasztok!
Csütörtökön műtöttek. Eddig minden simán ment, viszont ahogy ma megigazítottam a kompressziós melltartót, megcsúszott a kezem, és a behajlított ujammal belenyomtam a mellem belső részében (nem ütöttem, inkább lendülettel benyomtam) kb 1-2 cm mélyen, és belehasított a fájdalom pár másodpercig. Gondoltam, hogy felhívom az orvosom asszisztensét, azt mondta hívhatom bármikor, de nem akarom azt sem, hogy hülye kérdésekkel fárasszam. Utána még egyszer éreztem, hogy enyhén belenyilal, de kb. Ennyi. Most lüktet, de szerintem ezt már csak beleképzelem, ahogy folyton oda koncetrárok, meg ott nyomkodott óvatosan, hogy fáj e🙈 Szóval ez olyan dolog amiért mindenképp be kell telefonáljak? Vagy mindennapos? Úgy vigyázok, mint a hímes tojásokra, szóval tanácstalan vagyok😅 Megköszönöm, ha segítetek💗
Év végére tervezek Sebestyén doktornőhöz menni mellnagyobbításra. Méreteimet tekintve 165cm/63kg vagyok,mell alatt 75cm,csípő 92cm.
A doktornő különböző lehetőséget felajánlott méretben,az 500 a minimum szerinte,de 510-550nél maradtunk egyenlőre.
Annyira elveszett vagyok,eddig nem is gondoltam, h ekkora méret lenne jó nekem,de a tegnapi implipròba meggyőzött,h ez tényleg nem nagy.
Nagyon örülnék neki és nagy segítség lenne,ha hasonló paramérekkel rendelkező lányok írnának nekem/beengednének a naplójukba,esetlegesen akit konkrétan Sebestyén doktornő műtött.
Alapomat tekintve = 0 😭,doktornő szerint ez a legjobb mert 0ról lehet a legszebben megcsinálni.
/ja igen és írtam a naplómba is😉😊
Sziasztok! Barkinek barmilyen tapasztalata esetleg kepe, Dr. Awil mellfelvarrassal kapcsolatban? Elore is koszi!
Meg az is erdekelne, hogy Dr. Awil vagy Krasznai??! Elore is koszi!
Azt írta anno’, hogy Révész volt.
De mondjuk azt néztem, ha folyadék gyülem és cisztája volt épp, szerintem nem is szabadott volna egy műtét alatt a cserét és a tisztítást letudnia a dokinak.
Sajnálom, hogy nem jelentkezik, remélem jobban van azóta😔 Utoljára azt írta, (ha jól emlékszem), hogy feltárják a fertőző osztályon.
Sziasztok!
Orbjudit ról tud valaki valamit?
Olyan kiváncsi vagyok, mi történt azután, hogy nem jelentkezett, jól van e, és mi lett a dokijával aki elküldte máshova amikor fertőzése lett műtèt után.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok