Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csak azért kérdeztem mert kihangsúlyozta hogy nem akar nagy melleket
Persze nem tudom hogy Neki mi a nagy ;)
Az hát...
Egyébként egyedül én sem mennék el, már szóltam egy-két csajszinak, társaságban jobb.
Futáshoz ajánlanék acélbetétes melltartót! :)))
Ugri-bugrizni már én sem szeretnék, pedig régen nagyon odavoltam érte. Nekem a konditerem sem jött be hosszú távon... úgy untam, mint a fene.
Válogatós vagyok, mi? :))
Ha nem akartál/akarsz nagy melleket akkor nem fog problémát okozni ( lelkileg), a nagy méret?
Biztos elfogod tudni fogadni?Nem leszel most majd azért gátlásos mert sokkal nagyobb mint amit szerettél volna, esetleg mindenki észreveszi hogy műtött cicid van?
Köszi!
És hol tudok rákeresni névre? :)
Adatlapod/Képeid/Kép módosítása
És felül legördíthető a kép típusa, itt kell választani a mellplasztikásat.
3 hónaptól engedélyezte a doki, úgyhogy még egy hónap...
Te mit szeretnél sportolni?
Pontosan...
Van egyébként a galiba egy csajszi, aki nem a felvarrást választotta...
Ha eszembe jut a neve, megírom.
Én is örülök, hogy így döntöttem. :)
Mellesleg a nagy implis megoldás mellé be lett ígérve 5 éven belül egy korrekció, amit aztán már tuti nem úsztam volna meg hegek nélkül...
Tök jót beszélgetek magammal!
:DDD
Nem vagyok orvos, de akinél először voltam konzin, azt mondta, hogy megemelni minimum 400-as, de inkább 450-essel lehetne (az enyémet). Mert,ha kisebbet rak, akkor a kicsi lógósból nagy lógós lesz... :((
Ezért döntöttem a felvarrás mellett.
Bocsi, de véleményem szerint még egy felvarrás is kéne... és akkor nem is lenne szükség 350cc-re.
h2ildikó-nak is hasonló cicijei voltak, nézd meg a képeit.
Sziasztok!
A közösbe tetted a képedet, ott mindenki látja.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok