Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
no hinném h azt hinné,lehet h csak te voltál ilyen érzékeny ma vagy ő volt kevésbé jó passzába,ne bánkodj babám:)
csak egy tapasztalatom a hegekkel!!
aki már szült ez bizti tudja milyen a gát vágás!
elsö fiam után olyan ronda pupos heg maradt hogy az borzaszto !! sokat fájt és érzékeny is maradt !
második ami 6 évvel késöbb volt ! adoki olyan ügyesen helyre hozta hogy teljesen etünt! pedig nem is plasztikai sebész !!
remélem most is szép lessz a vágásom !!
elvégre nem a régi nögyögyászhoz megyek !!:)))))
Egy pici eltérés van, szemből szerintem egy avatatlan szemű nem venné észre, inkább oldalról nézve látszik. Amiatt egyáltalán nem bánkódok, hogy esetleg megint hozzányúl, sőt örülök, hogy ő ilyen kritikus, mert én szerintem nem hoztam volna fel. Nekem csak jó, ha még szebb lesz, és az az igazítás már nem nagy dolog a műtéthez képest. Csak az bánt, hogy látszott a fején, hogy meg van győződve róla, hogy sumákolok melltartókérdésben. De miért tenném? Én is vigyázok a cicimre, ismerem a bőröm, hogy nem olyan erős, tudom, hogy a mirígy alatti amúgy is könnyebben megereszkedik, Nem vagyok 13 éves, hogy ilyennel vicceljek..
szio baby:)ha esetleg no kapnál tájékoztatást+kérdezem a barinöm ö kint él nővér is(most babázik)de talán tud vmi infot adni..talán no igérem biztire de+kérdem!!
Ne legyél letörve! Te tudod, hogy mindent jól csináltál és kész. A lelkiismereted nyugodt, a többit meg majd a doki megoldja, ha kell. :))
Csak úgy "magától" nem érzékeny. Nyomásra még igen, de fájni akkor sem fáj.
És ami a legfontosabb: Hason alszom elég sokat, és úgy sem érzem a hegeket. :))
És mára már sehol sem érzéketlen a cicim. :)))
Szia!!
ne légy szomorú nagyon !! szerintem se te hibáztál !! biztos meg lessz oldva !! tudom ez most nem nagy vigasz !!
én is nagyon parázok már !! de nagyon szeretnék új szép ciciket !!
Igen, minden nap, legalább 8 percet (8-12 perc az optimális). Varratszedés után már lehet kezdeni. :)
Hollandiába milyenek a plasztikai sebészek?Valaki tud valamit róluk?
Nem hiszem, hogy a császárt is ilyen technikával varrják (ez tényleg csak saját vélemény, de gondolom nem ugrál ott egy plasztikai sebész, hogy összevarrja).
Meg aztán rengeteg hegkezelési lehetőség van: krémek, tapaszok...
sziasztok:)szegénykém..azért ne keseredj no olyan vészes a helyzet öszintén+mondva én igy fotokon no látok akkora eltérést, h kés alá kéne feküdnöd...de gondolom élesben talán jobban lát6ó hamár a dokid is felhivta a figyelmed:(nekem is mondja mindig a dokim se hizni se fohgyni,amit +is értek mert ez no tenne jot csak1 a baj én ebben no igazán hiszek h10-15 évig én ezt betudnám tartani mármint a szervezetem..mert van h felszedek 2kg van h lefogyok2kg ebböl adodoabn 2 évente jár6nék felvarrásra...jo h irtad a cicifix dolgot ebböl kiindulva jobban oda figyelek
Sziasztok! Le vagyok törve, mint a bili füle!! Voltam ma konzin, én a doki nagyon lecseszett, de nem hiszem, hogy igaza volt. Ha megnézitek a képeimet, az újabbakon látszik, hogy az egyik lentebb van. Na és a dokim szerint az már kezd megereszkedni, mert SZERINTE én nem hordok melltartót. De mindig hordok, csak éjszaka nem. És szerinte amit hordok, annak kicsi a kosara, és lenyom. Hát én tényleg igyekeztem a legoptimálisabbat kiválasztani, szerintem nem vág be felül, de bánatomban újra elindultam vásárolni.Eddig 80ast vettem, amit szorosra véve kellett hordjak, most 75öseket néztem, szerintem kicsit jobb, E! kosarassal. Hát olyan bénákat mutattak, hogy csak nagyanyám venné fel. Végül vettem egy D kosarast, mi olyasmi, mint egy sporttop, jó rugalmas, alul kosaras. De fel kell varrjam a pántját, mert a legszorosabbra véve sem elég jó, legalábbis a dokim feljebb venné, az tuti. A doki azt mondta, hogy a felvarrt cicimen kellene igazítani,(ambulánsan megcsinálná) de addig nem lehet, amíg teljesen ki nem fehéredik az eredeti varrat. Annak végülis örülök, hogy ezt ő hozta fel, mert így elmondhatom, hogy a tökéletesre törekszik, csak az bánt NAGYON, hogy ő evidensre állította, h nem hordok melltartót. Pedig egyszerűen csak ilyen vacak anyagból vagyok összerakva, gyenge a kötőszövetem. Májusban megyek vissza hozzá. Azt meg sem mertem kérdezni, hogy az igazítást grátiszban gondolja-e, de azért remélem.. Egyébként nem túl felemás a két mellem, de tény, hogy a tökéleteshez igazítani kellene. Én azért nem panaszkodtam, mert úgy gondoltam, hogy ennyit lehetett kihozni belőlem, aztán szevasz. De ha a doki is így látja, én szívesen megyek igazításra, csak nekem nem evidens, hogy erről a felemásságról én tehetek! Bocsi a sok dumáért, de kikívánkoztot..
Lányok!
Csak úgy felvetnék néhány kérdést, privibe megírnátok a véleményeteket? Azért privibe mert nem vagyok itt mindig.
3 hónapos szilicicis vagyok.Félig izom félig mirigyalatt.
-Mi tartja az implantátumot??
-Mennyi ideig megy lefelé??
-Vajon csak akkor megy le 3hó után ha rosszul lett felrakva??
Köszönöm.
És milyen gyakran használod: Minden nap? Varratszedés után rögtön lehet is kezdeni,igaz?
Szia Sil!
Tényleg nagyon szépek a hegeid. Remélem a lámpától és akkor van esélyem. Én csak abból indulok ki,hogy 14 hónapja szültem császárral és még mindig lila a heg. :-/
Nem tudom,hogy valóban a Bioptron lámpától lett-e ilyen szép a heged.Mindenesetre tényleg alig látszik.Én nem lámpáztam,de idővel elhalványult.
Érzékenyek a hegek?Főleg a bimbó körülire vagyok kíváncsi.
Ja! Azt mondják kb. fél év, mire szépen elhalványul.
Szia! Én is használom a lámpát és bizakodom, hogy néhány hónap és teljesen elhalványulnak a hegek. Úgy tűnik, jó úton járok. :))
Nagyon fontos a pozitív hozzáállás! :))
Biztos szép leszel!Itt mindenki szebb lett az eredeti állapotánál,még ha ott is vannak azok a fránya hegek.
Mondjuk én könnyen beszélek,mert csak alul van vágásom és az is már szép halvány.
Szia!Hajrááá!
Izgulsz már rendesen?
Igen,köszi a bíztatást. Megnéztem a képeidet. Hasonló leszek talán,mint te. Csak hegekkel. :-/ 290-et kapok majd és hasonló pici és vékony vagyok,mint te.
szisztok!
Még 6 nap!!!!
Hajrááááááááááá!
Értem.
Megnéztem a képeket,tényleg igaza lehet a dokidnak a felvarrást illetően.
Ahhoz,hogy kitöltse a bőrt,nagyobb impli kéne,viszont akkor tényleg megereszkedne a súlytól.
Bár megértelek,hogy félsz a sok hegtől.De látod,van sok lány,akinek nagyon szépen elhalványultak és nem zavarja őket.Viszont van szép dekoltázsuk!
Szívesen vennék tapasztalatokat lányok a hegekkel. Mennyi ideig olyan nagyon csúnya? Mikorra fehéredik ki? És használta valaki a Bioptron lámpát? Azt hallottam/láttam tényleg nagyon sokat segít.
A homokba dugtam a fejem... nem akartam hegeket. De azt mondják olyan vékonka vagyok hogy nem bírnám el sokáig a 350-et, így sokkal tartósabb lesz és a méret is jobban fog passzolni. A hegek meg... reménykedek...
Szia!
Hi-hi.Miből jöttél rá,hogy ők jobban értenek a plasztikához?
Ha már két orvos és sok tapasztalt műtött hölgy (ti :)) is azt mondják, hogy az én cicimet már pedig fel is kell varrni,ha igazán szép és tartós formát szeretnék,akkor legyen... hegek ide vagy oda, ma letelefonáltam, holnap viszem a különbözetet és fel is varrják. Így elég lesz kisebb impli is, és ezen sem kell rágódnom. :)
Mit szóltok? Jobb később, mint soha!
Sziasztok! Nos. Most boldog vagyok. Végre leküzdöttem a félelmeimet és rátértem a helyes útra, miszerint az orvosok sokkal jobban értenek a plasztikához, mint Én. ;-P
További ajánlott fórumok: