Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez annyira gáz! Megtévesztés!
Van aki nem biztos, hogy megengedheti, de valahogy inkább összespórolja a rávalót, mert beetetik, hogy márpedig ez jobb!
gyógyszerészek szerint a drágább se jobb.
ugyanaz a hatóanyaga
ez sok gyógyszernél van így.Hatóanyag ugyanaz, ugyanannyi, csak a név és az ár változó
Igen, valóban jól hangzik.
Csak, ha a Contractubex is szilikonos, akkor ezek a drágák miért jobbak? Vagy miért ilyen drágák?
Dzsill,mivel a dokid ajánlja vag legalábbis nem tiltja ,Neked kell eldöntened
Én a körömvirággal se kenegettem túl rendszeresen mégis szép lett a hegem
A Dermatix helyileg alkalmazott szilikon gél, melynek a többi szilikon-készítményhez képest egyedülálló előnyei vannak. Hipertrófiás hegek és keloidok kezelésében és megelőzésében is hatékony. Sikeresen alkalmazták trauma, égések vagy műtétek következtében kialakult hegek kezelésére is.
Kimutatták, hogy Dermatix-kezelés hatására a heg puha, lapos és sima lesz, csökken az elszíneződés, a viszketés és a fájdalom.
A Dermatix egyenlő hosszú polymerikus láncolatokból tevődik össze, mint a szilikonos tapaszok. Alkalmas gyermekeknél történő használatra is.
hegek kezelésére a seb bezáródása és hámosodása után,
kóros hegek kialakulásának megelőzésére.
Rita,
tök simák a heggeim, semmi pukli, meg dudor. Akkor maradjon a körömvirág, vagy a Contatubex?
ezen nem érdemes filózni
Dokifüggő mint sokminden
nagyon elvékonyíthatja a bőrt.
elvileg dudoros hegre találták ki, és azt vékonytania kéne. Ha most normál a heged akkor annak nincs szüksége vékonyításra, de a krém vékonyíthatja
na ,ezt most aztán jól leírtam :)
A 3 hós heg is viszonylag friss, de hogy az "ártalom" szempintjából mi számít annak, azt sajna nem tudom.
De 3 hós sem olyan vén heg, legalábbis abból a szempontból, hogy az még ilyenkor tud piros lenni, attól nem kell megijedni. Ez tényleg nagyon egyéni. Kb fél év, de nekem 1 évet mondott a doki, mire kihalványul. Szóval ha egy 3 hós heg még piros, az nem baj
Köszi a sok hozzászólást :-)
Semmi baj, csak szeretném, ha szépen halványodna.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok