Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ja értem.. Aúgy semmi bajom a sporttal, csak nehezebb hozzá öltözködni.
Nekem is egy helyen lessz. De azért ez nem kevés ! Még nögyögyászhoz is megyek !!
én egy helyen letudtam az összes vizsgálatot kb egy óra alatt. (vér, ekg, melluh)
320-as annál nagyobb semmiképp!Ezzel is pont a természetes hatást tudjuk produkálni !Az alkatomhoz ez az ideális!
nekem a merevítőset nem ajánlotta még az alsó vágás miatt. viszont merevítő nélkülit meg nem kapok normálisat a méretemben. így arany középútként marad a sport, és ha nagyon kell, akkor minimális időre a merevítős.
Remélem is !!:)))))
Tegnep kaptam 7 fajta papirt!! nektek is ilyen sok helyre kellet mennetek vizsgálatokra ?
Viszem magammal a kis gépet ahhoz nem kell vazetékes internet!!:)))
én két éjszakát leszek !:((
Nekem azt mondta a doki, bármilyet vehetek, csak a merevítés ne vágjon be a cicimbe,(evidens..) és a melltartó varrásai ne irritálját a bimbó körüli varratot. (ez is elég evidens..)
Hát, névtelen dr-nak tényleg nem írtam még.
Van ilyen is, olyan is, ma pont ez volt rajtam. Pár be kell valljam, sima fehérneműt csak edzeni hordok,vagy ha vékony anyagú a felsőm, többnyire olyanban járok nappal is, amiben más csak szexel.Ahhoz képest a felsőruházatom erősem topis,(az anyuka munkakörben nem tipeghetek mindig tűsarkúban) de legalább a fehérneműben szépnek érzem magam. Hát ez van. Ettől függetlenül a kosara erős, szerintem tart. De talán első körben rosszul ítéltem meg a méretem, majd futok még pár kört.
HÚÚÚ!!! 19 NAP! Hajrá:-))))
Hihetetlen mennyire segítőkészek itt az emberek!
Priviben is, köszi mindenkinek!!
Csodás dolog!
Akkor próbáld telefonon a személyét keresni. Sokszor az aszisztencia sincs toppon, hiába jó a doki.
(Én ez ügyben szerencsés voltam, mert mind a kettő supi:-)
Fenn vagyok a táblán csajok !!!!!!!!:)))
Ezt is meg értem !!!
most már csak tul kell élnem !!:))))
nekem is volt már olyan szitu mikor úgymond normális melltartót kellett felvennem :) nem hiszem, hogy egy-két alkalom gáz lehet... én kb. heti egyszer max. kétszer veszek fel normit, akkor is csak rövid időre, egyébként spori. pedig már úgy vennék szexi darabokat, de míg nem lehet, addig nem fájdítom a szívem :)
Én pl. mindenkinek szoktam. Ezek szerint engem kihagytál. :-)
A magyar Plasztikai Sebész Társaság honlapján megtalálod az összes plasztikai sebészt, többnyire elérhetőséggel, honlapcímmel, stb.
[link]
Ja, egyébként én is sokat hordom a sportmelltartót is, kényelmes, csak kivágott alá nem tudom felvenni. És annak is felvarrtam a pántját!
Azért, az elővigyázatosság miatt, nem árt a kevésbé sexi mellcsi. (Legalább az első 3-4 hónapban.)
Bocsi, de Klara véleményét osztom:-)
Ne is törődj vele! Tényleg lehetett rossz passzban! Talán csak ideges lett, és így vezette le.
alapjáraton én sem tudok elviselni magamon semmit, de ezt már kényszerből megszoktam. persze biztos könnyű lenne visszaszokni :) de egyenlőre biztos nem fogok...
az a bordó pl. nem látszik kicsinek egyáltalán...
Neem, most sem mondta, hogy éjjel kellene hordjam... Esetleg veszek egy-két feszesebb topot, bár nem tudom, hogy ér-e valamit. Én nem hordok semmit éjszakára gyerekkorom óta, utálom, de bevállalnám, ha kellene.
Ja, dokiknak..most nem írnám ki ide a lusta plasztikai sebészek nevét:-)
Hát megmondom neki, hogy azért megyek.. A mostanit is megmutattam. Nem gáz ez szerintem. Hát lehet, hogy én nem vettem megfelelőt, majd jobban igyekszem. De azért túlzás lenne azt mondani, hogy olyan kicsi a cicifix, hogy dupla mellem lenne benne..
Tedd azt!!!:D Mindenki odatömörűl és a főnököd is oda lesz, meg vissza:-)
További ajánlott fórumok: