Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én írtam már néhány privit (emailt), és tudjátok hányan válaszoltak? 0, semmi
visszatérsz az éjszakai viselethez is?
én nem tudom, hogy nekem meddig kell éjjel is hordanom (6 hetesen aszonta, hogy hordjam csak még), majd a 3 hóson rákérdezek, de szerintem nem fogom elhagyni. sajna nekem sincsenek túl jó szöveteim, nem szeretném, ha idő előtt gáz lenne a cicikkel. meg már úgy megszoktam a sporit :)
Már azt is ajánlották másnak, hogy privibe érdemesebb megkeresni a dokit (árkülönbség miatt), ha a személye már tisztázódott Benned.
Azért nem ordított, félre ne értsétek.. De más váleményen voltunk. Hát Balajti nem egy nyalizós típus, az tuti. : ) Most viszont ajánlott egy krémet a hegekre. A bimbómnál szinte már nem látszik, a hónalji még rózsaszín, de amúgy szép.
Na, kíváncsi lennék az arcára, amikor megmutatod neki!
Az ő erőssége nem a kedvességében rejlik... :-)
szeles, szeles, de zárt pavilonban vagyunk... máskor a bnv-n olyan meleg van, hogy meg lehet dögleni. bezzeg mikor egész nap ott kel ülnöm, akkor mintha nem lenne fűtés... egész nap a medencével szemeztem, mert annak vize melegebbnek tűnt mit a levegő :) holnap lehet, hogy viszek ki fürdőrucit és ott fogok felvilágosításokat adni...
Hát ha neki nem evidens, akkor én meggyőzöm.. Az tuti, hogy nem fogja rámkenni, hogy én tehetek róla. Konfliktuskerülő vagyok, de nem hülye bárgyú.. Igazából a korrekcióról még nem nagyon beszéltünk, még ő sem mondta tutira, csak felvetette. Gondolom majd májusban tisztázzuk, hogy mi legyen. Kicsit meglepődtem ezen a fordulaton, nem kezdtem el kérdezősködni. Most komolyan azon agyalok, hogy az új melltartóimmal elmegyek hozzá, hogy megfelelőnek találja-e. (Lehet, hogy pár nep múlva magyak megint Bp.re)
Fúúú, de sajnállak a kényszer miatt-hihi
Jó szeles időt fogtál ki!
ez aztán a rossz munkahely !!:))
fujjjj pezsgö nem is volt !! :))))
Szia !!
De ilyennel. A nőgyógyászok is megtanulták. :-)
Már bocsi, de ha a dokinak rossz napja is van,nem a paciensen kell levezetnie. Plane, nem ilyen bántó módon!
lehet hogy eddig is ilyen volt csak a dokinak ma rossz napja van !:((
erröl igazán nem tehetsz !!
fel a fejjel !!
Semmi rosszat nem mondtál..csak annyira reklámozzák azt a helyet. Talán azt a szuperakciós árat én is meg tudom adni.
sziasztok csajok!
hogy s mint? mondtam már, hogy úúúútálom a kiállítást? majd megfagytam egész nap, kénytelen voltam a főnöknőmmel hol jégerezni, hol whisky-colázni :)
Majdnemjó: sajnálom ami a dokinál történt :( arra én is kivi leszek, hogy grátisz lesz-e a korrekció...
A kiindulási anyag is biztosan számít, az enyém sokkal gázabb:-(
De remélem nem mondtam rosszat, csak én így tudom. Kérdezd meg a többieket is. Ó, rengeteg doki van, válogathatsz kedvedre, ne sajnáld rá az időt! : )
Na, pont azért tettem fel, hogy a különbség nem számottevő.. Mármint a két mellem között. Persze men olyan tökéletes, mint e legszebb lányoké, de tudjátok, a kiindulási anyag.. : )
Voltam már konzin 2 helyen is...még nincs meg az igazi..
én nem nagyon értek hozzá ,de szerintem a 2-honapos képen is pont ilyen!
A második melcsi jobban tetszik !:)))
Én nem , de általában azt mondják, hogy az a hely ár-érték arányban nem megfelelő. Az állandó akció csak csali. Olcsóbban is lehet találni hasonló színvonalat.
Lányok!
Tudjátok, hogy melyik orvosok dolgoznak az aesthetica- ban?
Szió!
Minden rendben. A varratok nem okoznak problémát és 1 hét múlva ki is szedik. (Igen, 3 hétig tart-hurrá)
Hogy eltelt az idő:-)
Na tettem fel képeket. Megpróbálok keresni még nagyobb kosaras melltartót, ami középen nem nyakban záródik.. (eddig csak olyat találtam)
Szioka !!
hogy birod a varratokat ?
nekem is három hétig benn lessz !!:((
Sziasztok!4hete volt műtétem és még nagyon érzékeny a cicim.Szeretném tudni hogy másnak is ilyen volt?
fel a fejjel ki a mellel:)
Bizonyos dolgokra nagyon érzékenyen reagálok, ezt belátom. Mondjárt csinálok egy friss szembeképet, hogy azért nincs nagy gáz, de ha igazítunk hát igazítunk.. : )
További ajánlott fórumok: