Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Pedig ez már lerágott csont, de mégsem vagyunk okosak...
Régen is, egyszer azt mondták, hogy mindig hordani kell melcsit, vigyázni kell rájuk (már a természetes cicikre), máskor meg azt, hogy nem szabad mindig hordani, mert ellustulnak a tartóizmok...
Most akkor mi van?
Szerintem a bőr feszességén is múlik.
Nekem tegnap a doki pont azt mondta, hogy túl feszes a bőröm, ezért látom kisebbnek az implit és ezért nem tudott nagyobbat beteni.
sziasztok..
bogimami! ilyen szép heget még nem láttam.
Szevasztok
Lehetetlen rajtunk kiigazodni :S
HA észreveszik azt hogy megműtöttek akkor azért vagyunk felháborodva és tagadunk ezerrel, ha meg nem veszik észre az a bajunk :D
Doki! Remélem visszaolvasol majd...
Azt szeretném kérdezni, hogy most akkor hordjunk éjszakára melltartót? Valóban ezen múlna, hogy megereszkedik? Vagyis hogy hozzásegíthet ez is az idő előtti lógáshoz?
az egy bunkó lehetett.
ne törődj vele!
szerintem nagyon szép, arányos lettél.
Micsoda bunkó emberek vannak!
Legközelebb rugd tökön.
Hát akkor, jó éjt mindenkinek.
Holnap végre lesz egy kis időm fórumozni.:D
hát tőlem azt kérdezgették,hogy miért nem csináltattam meg...aztán amikor mondtm,hogy hééé ember,meg van műtve...még volt,aki megjegyzést is tett,hogy ennél neki nagyobb van(hímnemű volt)
:(
először rosszul éreztem magam miatta,meg még sírtam is picit.
mert hiába csináltattam azért,hogy nekem jobb legyen,hogy magamnak megfeleljek...azért csak jól esett volna,ha megdícsérik...:)
Viszont ezekben a kivágott cuccokban meg szerintem azért mutat a cicim.
Meg nem volt semmi,így nem számíthattam nagyobbra!
19évesen ez is hihetetlen álmoszuper.:)
Azért megjegyzem...akármelyik pasi megtapinthatná..mindjárt megbolondulna a "nem látványos" cicinktől is :D
szia, jó éjt!
Én is haladok, mivel nem sokat alukáltam az éjszaka.
szia mindenkinek!
Bocsi!
Vigyázok a drágákra(ezt lehet szó szerint is venni), nem szeretném, hogy bajuk essen.
Csak ugye az ülőmunka meglátszik rajtam, szép kerek JLo hátsóm nőt, s a pocim se gyerektől gömbölyödik.XD
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok