Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A 217290-es hsz-em egy sorban van, teljes képernyő szélességben. Így az egész fórum lekényszerült a lap aljára...
De ezek szerint csak nálam.
Ez aranyos :)
Biztos jót nevettek amikor visszadtad a papírt :D
:-)))
lehet, és még kérdezték, hogy ha igen, hol...én meg beírtam...pedig lehet, hogy csak bal felső 8-at vártak.
Nekem viszont neeeeeeeeem.....
Nyilván büntibe vagyok! :)))
Bocsi csajok a kellemetlenségért, nyilván hosszú lett a link.... Már írtam a moderátornak, remélem csak idő kérdése...
:))
Mellre még sokáig nem szabad edzenem. 2hét múlva kardiózhatok újból, hasra és lábra.
Sajnos a rossz EKG miatt fontos lenne, a Kardiológusom csak úgy engedett műteni, ha előtte megerősítem a szívemet (szívritmus zavarom van.). 20-án megyek, vissza hozzá kapok egy 24órás gépet, remélem, jobbak lesznek az eredményeim.
Max. azért, hogy ne lepődjenek meg... de úgyis látni fogják. :)))
Persze, én szólnék.
Sziasztok,
egy gyors kérdés: ugye tüdőszűrőn kell szólni, hogy van impli??
Bassszus!!!!!!
Help!
Ezt én csináltam?
Leköltözött a fórum a lap aljára....
Nektek is?
HOXA SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek tegnap a doki már azt mondta, hogy 2hét múlva már edzhetek is. Ezt se nagyon értem másoknak még ő is több időt mond.
Persze lehet meglátta a JLo-s vonalaimat, amíre valóban ráfér egy kis izom munka.XD
Reméljük jön a mi fórumos dokink és elmagyarázza ezt a dolgot.
Hahó DOKI!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok