Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
CSillus!
Veled mi újság? Vannak fejlemények?
Miről beszélsz? Milyen cikk?
Akkor igazat írtak abban a cikkben..köszi
Nem célszerü bedurrantott izmokkal műtétre menni, mivel úgy is bedurran. Neked lesz könyebb és gyorsabb regenerálódás.:-)
Ja bocsi, csak türelmetlen típus vagyok! :-)
Privire kapok majd választ? Vagy épp az ilyen nem válaszolásokra gondoltál?
Azt olvastam, hogy műtét előtt már nem szabad, aktívan edzeni, mert az izmok túl feszültek lesznek..
Ez így van?
Ez még viccnek is rossz...
az oké, csak itt szinte minden csaj masszírozta, ő meg azt írja nem feltétlenül kell. Valaki tud erről vmit?
Mivel nem tudjuk kit takar a névtelen sebész "cím", kövesd az orvosod utasításait :))
Ki tudja mi az elterelés. :-P
Szerintem a dokidtól kérdezd meg, hogy masszírozz vagy sem és azt tartsd be.
Mindenesetre a sebészünk nem Gáspár, mert ő szokott masszírozni:DD
Na most akkor masszírozzam majd vagy ne? Az nem jó a tokzsugorodás ellen?
és mikor lehetek biztos abban,hogy túl vagyok a tokzsugorodás veszélyén?
A masszírozás most mire jó? A tokzsugi elkerülése végett?
Az bizony előfordul. De elég ritka szerencsére.
Én nem szoktam javasolni a masszírozást, de orvosa válogatja.
Szerintem Debrecenben nincs olyan tb által befogadott intézmény, ahol esztétikai műtéteket végeznének, de nem esküdnék meg erre.
Mikortól kell masszírozni? Az fáj? És hallottam olyat h vkinek 3 hónaposan tokzsugorodás volt. Ez nagyon ijesztő. Mikor már azt hiszed minden oké lesz.
nem tudod debrecenben melyik doki műt tb-re is?
jaja... csak én túl kíváncsi típus vagyok, úgyis kiderítem!!
Sztem, nem.
De ő se tud túl sokat a személyeinkről...jó ez így, nem?
Rosszat nem tesz, mond. Inkább segít annak, aki kérdezi. Ha kell, privibe is.:-)
Persze..nagyon sok tapasztalatot leszűrtem már a fórumozgatásból...és a válaszolatlanul maradt emailekből..most nézetetem a képeket, hogy melyik tetszik..
Nem jó dokikról, meg rossz dokikról beszélünk, én a saját igényeimnek megfelelőt keresem...
A Névtelen Sebész, tisztelettel... :-)
Igen. Ajánlatos éjjelre melltartó használata, vagy nem? Befolyásolja-e a későbbi megereszkedést.
További ajánlott fórumok: