Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Egy alkalomból biztos nem lesz gond. :-)
Lányok!
Hétfőn leszek 4 hetes!Tudom, hogy nem lehet még rendes melltartót hordani, de mi bajom lesz ha egy kicsit másba bújok????
Ezzel készültem az Uramnak és sportmelltartóban elég illúzió romboló lenne az előadás! :-(((
Vettem egy dögös mídert, de a melltartó részében van merevítő! Felvettem és nagyon kényelmes!
Nekem alul nincs vágásom, csak bimbi körül!
Lehet ebből gond?????????
Igazából miért nem lehet még merevítős melltartót hordani????
Sn
Kellemes hétvégét mindenkinek!
:-D
Látod megint eltűnt...
Pedig én miatta vagyok még itt:D
Az a gyanúm, hogy Neked nem lehetne megfelelni. Az is baj, ha állást foglalok, az is, ha nem. Hogy Téged mi (vagy ki) mozgat ebben, nem tudom, de nem is érdekel.
De tudod mit: nem is azért vagyok itt, hogy Neked megfeleljek. Ha akarsz, megkérdezel, ha nem akarsz, akkor nem. És ha szeretnéd, a Te hozzászólásaidra majd nem reflektálok.
Én is lelépek.szevasztok
Azért ne "tépjétek" meg egymást :)
Rendben:"Én nem szoktam javasolni a masszírozást,"
:)
Tudja mi az érdekes „Doktor Úr” pont erre a válaszra számítottam Öntöl...:)
Már szóltak a lányok hogy kitér a válaszadás elől..
Komolyan de jó neked na majd én is feliratkozom a táblázatba háta én is Hoxással leszek együtt..:)
Én úgy tervezem, hogy 2 hetet maradok otthon.. Szerencsére engem helyettesíteni fognak.. hát nem irigyellek, hogy öt naposan dolgoznod kellett..
Nagyon tetszik és milyen szuper lesz majd amikor beáll a végleges formára nekem tetszik a méreted is!
Hát én nem ott csináltatom meg.. miért te ott csináltattad?
Köszönöm, formálodom, formálodom.XD
Március már nagyon közel van.:D
Leleteket hol csináltatód?
Képzeld Szeszával együtt műtőttek minket, nagyon jó szobatárs volt.
Sajnos nekem fájnak a cickók, kicsit megerőltettem őket. Pedig csak lépcsőznöm kell sokat.:( Műtét után probálj meg minél tovább otthon maradni, sajnos nekem nem volt rá lehetőségem. 5naposan már dolgoztam. Kolléganőm nem tudta átvállalni a munkámat.:(
Gondoltam:D
Na megyek csajok, majd később jövök!
Sziasztok
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok