Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én inkább valami gyakornokra, a szakmába éppen beugrorni készülőre gondolnék...
És az is lehet, hogy nem is igazi sebész.
Egy plasztikai sebész nem valószínű, hogy ezzel töltené az amúgy is drága idejét...és fórumokon írkálgatna...
Szia Lányok!
Jajjmár, szerintem bebizonyította nekünk, hogy nem holmi szatír vagy unatkozó kissrác...elég kitartóan és a legjobb tudásával válaszol a kérdéseinkre. lehet attól hangoznak a válaszai "google"-an, mert orvosok írták azokat...nemde?!:)
igen és Keletio Györgyinek is 700
Virágnak meg talán 500 vagy 550cc
Én nem tudom igazi vagy nem igazi az itteni sebész, de már miért ne lehetne...?
G-nél nem ingyenes a konzi? Na pl. :)
Kedves Névtelen sebész!
Ha Ön valóban orvos, amiben szerencsére nem sokan hisznek…
Akkor arra is tudja a választ, hogy miért van, az hogy egy-egy mondatokban válaszol kicsit „google”-s megfogalmazásban?!
És azt se értem,hogy miért van a h egyes lányok, sokkal profibban megválaszolnak mindent mint ön…
Mondjuk én nem akarok semminek az elrontója lenni de tudom hogy akik itt évek óta Hoxáznak azok ugyan ezekre a kérdésekre ugyan így megmondanák a választ sőt még profibban is,
Én nem akarom Önt degradálni de ha Ön egy jó orvos lenne nem Hoxázna itt velünk és nem otthon ülne a gyerekkel…
voksán virág-é
de nem a méret miatt lesz még műtét...
a korom miatt 100%
hát...én még valószínüleg tokzsugi-tól függetlenül fogok...
De nagyon jól tűrtem ezt is,és a doktor szerint már jobbak esznek a kövtkezők.:)
igen...
mondtam,hogy hülyének fogtok nézni :)
lehet,hogy hülyének fogtok nézni...:)
De én arra gondoltam,hogy ha esetleg galiba lesz,legalább lehet picikét nagyobbra csinálni a cicim :D
"minden rosszban van valami jó"
Minden ok. Türelmesen javulgatok és nem gondolok az "esetleges rosszra".
Ámbár nekem nem is voltak kiugró eseteim-hál.Istennek!:-)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok