Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Gondolom..:D
Nem kell téged se félteni.
Czunyus nagyon szép lettél!
Én márciusba megyek K-hoz..remélem én is szép leszek!
Tényleg nem olvastam vissza :(
tőlem itt a fórumban is kérdezték, hogy miért nem rakok fel műtét utáni képet :)
Honey babe!dancesusannak igaza van igenis látszik,h megműtöttek egy ilyen miatt nem szabad elkeseredni..
Gondolj bele milyen "férfi"lehet, aki azon leli örömét,hogy feljön ide és nézegeti a lányok cicijeit és még véleményt is ír....ha belegondoltál, remélem egyből jobb kedved lesz!
Áááá, nem olvastál vissza mi?!
Arról beszéltünk este, hogy többen megkérdezték tőlünk, hogy mikor megyünk műtétre ill. azt mondták, hogy lehetne nagyobb is.
Nekem főleg hölgy(rokonok) mondták, s főleg az idősebbek.
semmit
A szilicicivel kapcsolatos megjegyzéseket meg se kell hallani
:D
Igen ez így van kinek a Pap kinek a Papné..
Szia!jó szánkózást!
Nekem is néha..
Lányok! Én elmegyek szánkázni!
Legyetek jók!
Sziasztok!
Maradjunk annyiban, hogy a plasztikai sebész megválasztása tipikusan követi az ízlések és pofonok elvek:) és közülük is sokan különbözőt állítanak, ennyi:)
Itt is esik már egy ideje...én meg várom a tavaszt, hülye én:(
Esik a hó!
Kinek van kedves szánkázni?
Ez így is van....
Akkor ebben is egyetértünk:-)
de de! De itt egyik lány se mondja, hogy ne azt csinál, amit a doki mond, hanem elmondják a saját tapasztalataikat..
Én az itteni lányoknak sokat köszönhetek mindig segítségemre voltak, ha bármi fura kérdésem akadt az orvos keresgélés közbe egyből a segítségemre voltak. Itt senki se utasít csak véleményt ill saját tapasztalatot, mond el..
Ez egy jó tanács, a végén még abból is nagy baj származhat, ha nem követi valaki orvosa utasításait....
Ha valakinek kérdése van, elsősorban keresse meg a dokiját, hát nem?
Az szép...3,5 éve.
Ez olyan, mint mikor apukámtól megkérdezik, hogy honnan ilyen okos a lánya, erre ő rávágja, hogy nem kabátot lopni jártam az egyetemre...:D
Én sose tagadtam hogy csak egy nő vagyok a sok közül akit megműtöttek ;)
És igenis lehet bennem bízni.3,5 éve olvasgatom a lányokkal történt dolgokat,meg a dokik honlapjait.Szóval a koszon kívül ragadt rám más is :D
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok