Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De akkor most Boldog vagy,igaz?:) Én repdesni fogok szerintem:D
További szép napot baby! :) Puszi
Köszönöm, aranyos vagy :). Nem álltam sorban én sem mikor osztották a ciciket :D Viccet félretéve alul volt azért íve, lógni nem lógott de felül lapos volt nagyon :(.
m1ek csajok mert pörög a napom késöbb jövök:)jo tracsit nektek:)cupp
No igen, mondjuk csak akkor rossz ha nagyon rákezdi...na de várok türelmesen, alakul ez még, eleinte a bal felül is olyan zsibbadós érzéketlen volt, már csak egész alul ilyen :). Haladunk! Nem bánnám én sem a nyarat, egy darabig élvezem a telet is de már uncsi :P Persze a nyarat sosem unom :P :) Én ma még nem dugtam ki az orrom, majd délután :)
Igen:) Mégegyszer köszi,hogy szóltál.
Akkor sikerült ahogy látom :)
Nagyon szépek a Te cicieid:) Előtte nagyon kicsi volt? De a Tied nem lógott,igaz?
Hihi, igen én is jártam így, fél óra múlva jöttek a privik :D Előfordul...:)
sejtem mit érzel én is ugy éreztem 1dbg mintha a csőhelye is viszketne.qrva hideg van jöhetne már a nyár:)
Köszi mégegyszer, aranyos vagy! :) Olyan furcsa, hogy hétfőn már 4hetes leszek :O...komolyan már annyira magaménak érzem őket, puhulni is kezdenek szépen!
Igen,biztos eltelik azért valahogy:)
Köszönöm,kedves vagy:) Közben megtaláltam hogy kell átrakni a képet!
Köszönöm drága, szuperül vagyok, minden oks velem :). Cicik alakulnak, nincs semmi panaszom rájuk, de ma a bal eszméletlenül viszkeeeeeeeeet (főleg reggel azt hittem megőrülök) :P Lehet hülyeség de nem is igazán a heg viszket, hanem olyan mintha a cső helye lenne...?! :O Ja és a legdurvább hogy nem sok haszna van ha megvakizgatom kicsit, mert hát persze hogy pont az a rész érzéketlen még...:(((
Te hogy vagy? Hogy telik a hétvége? Nálatok is ilyen szép havas minden?
Most úgy tűnhet, hogy lassan megy az idő, de meglátod hipp-hopp eljön, és nagyon szép cicikkel ébredsz a szundiból ;)! Drukkolni fogok!
Okés,köszi,hogy szóltál,nekem ez eszembe se jutott volna...Na de hogy rakjam át:) Ugyanis próbáltam,de nem tudom,hogy kell:(
milyen szépek a ciciid,jol néz ki elégedet lehetsz baby:)
Hát igen,hiába nincs nagy cici,az is tud lógni...
De nemsokára megszépülsz:)
szerencsére én sem:)))h vagy minden ok?
Tényleg??? Úgy gondolod??? A Doki is ezt mondta,hát ennek örülök:))) Ja,már nincs messze,kicsivel több,mint 2hét,nagyon várom,most valahogy felpörgetném az időt,ha lehetne...:D
Szia Susy! :) Nem mondod, Te jó ég...még jó hogy nem sűrűn hallgatom :D
jo reggelt:)a rádióban 1nap vagy 15x adják a 20%hirdetésüket..:)))))))))
Gigi69, Miriam a közös galériában vannak a képeitek. Tegyétek át a mellplasztikásba mert kapjátok majd a kedves priviket!
Megnéztem!
biztos szép leszel !kell is az a méret!
nekem is van egy kis logásom azért kell a 320-as
pedig nincs is nagy cicim !! még is log ! :((
ugy hogy ezután örökké meltarto!!:(((
Hű, Neked nagyon szép cicit fognak csinálni szerintem :)! ;) És már nincs is messze a nagy nap ahogy látom!
Köszi,Neked is kellemes hétvégét,meg Mindenkinek!
Hát azt biztos lehet 6hét után. Raktam fel képet a mostani állapotomról,ha van kedved,nézd meg.
Sziasztok!
Édes Istenem, az agyam eldobom az Aestetica akcióitól meg agresszív hirdetéseitől...múltkor lézeres szőrtelenítés ajándékba, 20% kedvezmény minden műtét árából, most meg első melltartó ingyen...komolyan mintha egy zsák krumpliról beszélnénk, amit el akarnak adni...csak így tudják megnyerni maguknak a pácienst? Elég szomorú...félreértés ne essék nem a dokikkal van bajom hanem ezzel az irritáló marketingjükkel...akármelyik oldalra lépek, freemail, iwiw sorolhatnám, ott ugrál a hirdetésük...grrrr a hideg ráz tőlük, elnézést, de ezt ki kellett adnom magamból...
Egyébként kellemes hétvégét mindenkinek!
Ott nem tudom mit kell vinni !!
én sima államiba megyek ugyhogy inkább viszek mindent!!
ahova én járok ott van termálviz is . remélem egykis ücsörgés a melegvizben hat hét után szabad!:))
Persze,ez így van! Viszont azért nem ajánlotta legalább 3hónapig az úszást,mivel a karok,a mellizom nagy szerepet játszik ebben a sportban... Hát majd kibírom valahogy...de nagyon fog hiányozni,az biztos:(
Szeretném kérdezni,akiket már műtöttek,esetleg az Istenhegyi Klinikán,mi az amit vinni kell a nagy napra?:) Törölköző,papucs,köntös?
További ajánlott fórumok: