Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Na azt hiszem megyek kicsit takarékra teszem magam, dél óta -kis megszakításokkal- pötyögöm a szakdolim, az ujjaim már beálltak ilyen E.T. formátumra, lassan a szemeim is felveszik ezt a stílust :D :D. Szép estét mindenkinek, további jó dumcsit! ;)
Neked is! :)
Hmm...az tuti h be tudnék vásárolni :P! De tudod ott ilyen szexuálisak vannak, nekem most jó lenne kis pamut lightos mindennapi használatra, ha már majd levehetem a sportmellcsit de merevítőset még azért lehet nem erőltetem majd...
Na de pár hét múlva azért ellátogatok 1-2be, úgysem fogom kibírni :P :)))
Néztem a képed,jó lett nagyon.:) Mekkorát kaptál,és milyet? 2hét után vezetés...húú,az nekem elég gáz lenne,1hét után elvileg vezetnem kellene...
jo estét nektek:))ha cicifixet keresel néz körbe a sex shop-n is táncüzletekben..hmmm jok vannak bizti találsz+felelöt:)
Csajok! Valaki tudna nekem infóval szolgálni Dr Andok Csabáról?
sziasztok!
mindenkinek boldog valentin napot!
:*
Szia!
Nem sajnos, nem ismerem...én a belvárosi fotószalonban voltam eddig és a Sinkovitsnál.
szia,
most tudom ez nem ide vag, de latom pecsi vagy. ismered ott pecsen a szinnay photo-t?
Köszi! :) Akkor a 6hetes kontroll után azt hiszem kicsit körbenézek Pesten a Cora-ban, mivel itt Pécsett sajna nincsen :S (komolyan tegnap néztem hát nincs választék nagyon ilyen fazonú mellcsikből). Egy kis pamutot találtam szivacs és merevítő nélkül 1500Ft-ért egy no name üzletben, de olyan randa színe volt, ilyen fakó sárga így nem hoztam el. Ezen kívül van a Skiny meg Triumph, na ott láttam egy nagyon helyeset kőkemény 990 Ft-ért, de csak 80C-től volt :(((, úgy sajnáltam :S De leginkább merevítősek és szivacsosak mindenhol :(
Ragtapasszal!;-)A kis körmintáés melltartót a Corá-ban vettem kemény 2500-ért!;oP A csipkét a Duna Plazában,a Claudiában!
Megkérdezhetem, Te mivel takartad le a heget szolinál? Érdemes beszerezni ezt a tapaszt a gyógyszertárból, vagy más is jó rá? És még vmi: hol veszed ezeket a szuper melltartókat merevítő és szivacs nélkül? Eszméletlen jól néznek ki, főleg az kis körmintás! :)))
Már hiányzik a mozgás,inkább kardió ,has meg láb,amúgy 6 hét alatt nagyon lassan mozogtam,vezetni is 2hét után nagyon nehezen tudtam,sokat segített szerencsére a férjem,a gyerkőcök pedig már nagyon(9,13évesek
A szolit kimondottan a heg miatt kell mellőzni,kb 2 hónap
Nehogy megégjen a bőröd,mielőtt kés alá fekszel.A heg miatt!!Utána pedig legalább fél évig csakis úgy napoztasd,hogy a heg le legyen takarva!
Én is mentem szoliba műtét előtti héten 2x is, aztán le lettem szidva és szedtem 1hétig az antibiot, mert állítólag nagyobb így a fertőzésveszély :((
Szia! Tényleg??? Na ezt se gondoltam volna,és pont azon gondolkoztam,hogy még előtte nap is elmegyek,mert aztán úgyse mehetek egy darabig...
A szolit miért kell amúgy hanyagolni?
Igen,ezt én is hallottam már... Hát nem megyek majd az utolsó héten. Aztán meg 3hónapig...Te jó ég. Jó annak aki úgy sportol,hogy tudja mellőzni a mell-karizmokat. Hát én is tudnék,persze,csak annyira megszoktam már,meg szeretem az úszást...
Na de valamit valamiért,nem lehet minden tökéletes:) Az a vigaszom,hogy megéri:)
Szia-sziasztok!Edzhetsz előtte nyugodtan!Amit hanyagolni kéne a műtét előtti héten,az talán a szolárium!
Nekem még nagyon fáj a jobb,főleg mikor reggel felkelek le akar szakadni,azt mondják főleg a mellizmokat ne erőltesd,amúgy hétfőtől megyek megint edzésre,persze mellőzőm amellizmokat
Mikor kell éjszakára levenni a melltartót? én kb 4 hetesen vettem le mert felhívtam a dokinőt hogy sokkal jobban fáj a jobb,és leszidott hogy azért mert nem veszem veszem le sőt nappalra is levetette pedig féltem hogy lógni fog
Már pár héttel előtte ne edzek:( Azt mondod? Úgy gondoltam,még a jövőhéten megyek,mert most nem voltam egy ideje,aztán az utolsó hetet kihagyom,az nem elég?
Óh,de jó lehet:))) Biztos vagyok benne,hogy nekem is ki fog hatni ez a hétköznapokra is,alig várom...:))
Szia! Köszönöm a drukkolást:)
Igen,felül izom alá,alul mirigy alá. Na,kíváncsi vagyok a képeke,majd megnézem,csak most lassan mennem kell,du. jövök
Na, akkor még egy éjszaka a tanácstalanságban... :-)
Bocs, de családi ühgyek elszólítottak. :-)
Szóval, szerintem 6 hét után már nem kell éjszakára a melltartó.
Igen, nagyon :)! Olyan jó érzés úgy felvenni a ruhákat, hogy mutat is benne! :) Ezerszer nőiesebbnek érzem magam, és szerintem ez kihat a napi hangulatomra, látszik hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben! :) Hamarosan Te is megtapasztalod ezt! ;)
Azt szeretném kérdezni hogy izom alá fogod-e rakatni,az enyém is kb.olyan volt mint a tied(még nem raktam fel képet de ma fogok)és tök jó lett,6 hetes leszek,igaz még mindig fáj,ha lehet ne eddzél előtte pár hétig,amúgy szurkolok majd neked
További ajánlott fórumok: