Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Megkérdezhetem, milyen grafikai digitális technikát használtál a képedre? Nagyon érdekes a felülete.
Szesza...:)
Gyógypusziiii :*
köszi az infokat!
Még mindig szedem az augmentint,amit a műtét után kaptam,bár lassan elfogy...
Majd kedden kontrollon megkérdezem a Dokim,hogy mi lehet.
honey babe
nekem kb az 5. héttől jó másfél hétig nagyon beállt a bal mellizmom, de a jobb oldalit is éreztem. A balban folyamatosan idegen érzet volt, egyfolytában ingerem volt összeszorítani az izmot, fekvésnél kényelmetlen érzet volt, nem tudtam feküdni kényelmesen stb. Én is megijedtem, de állítólag ez akár az első egy évig is előfordulhat, ha megerőltetted észrevétlenül az izmot.
Ha esetleg vmilyen fertőzésed van, arra viszont nagyon vigyázz, mert például a baktériumok nagyon szeretik a friss műtét utáni savó réteget, a tokot is megtámadhatják, befolyásolhatja a tokosodást. Akár egy antibio kúra sem árthat, kiegészítőnek gyulladás csökkentő.
köszönöm :)
pihenek akkor (a lehetőségekhez mérten)
Csk ugye egyedül lakom...
Takarítani,enni,és a kutyát ellátni meg muszáj
nem tudom semmihez kötni.
csak akkor enyhült,amikor lementem a tánc órámra a csajokhoz köszönni,és picit beálltam...hogy tornáztassam.
De azóta nem reagál a tornára sem.
Lehet,hogy ez természetes,csak nekem nem fájt az elején...és szokatlan,hogy most igen?!
Sok sikert a mütéthez!
Drukkolok!
Én már nem is igazán kívánom, sőt a legtöbb cigitől egyenesen rosszul vagyok, kevereg a gyomrom...vagy ha megérzem vki kabátján, haján...:S Néha azért bevallom álmodok 1-1szál narancs Pall Mall-ről :D. De betegesen szeretek vásárolni, így most azt a pénzt ruhákra meg fehérneműre költöm :D. Valamit valamiért :P.
Szegényke, nem lehet valami kellemes...ha nem lesz jobb hívd fel a dokid szerintem!!
Sziasztok!
Még 3 nap!:)
Azért az ritka, hogy egyszerre mindkét oldalon kezdődne a tokzsugorodás.
Nem mensessel függ ösze?
Fú én a műtét óta állandóan ennék...mondjuk 3hete nem is cigizek lehet azért is...:(( De igyekszem kontrollálni magam, nem akarom h a pocim nagyobb legyen mint a cicim :D
Nekem a bal fájdogál néha alul, meg viszket de ott a csőnek a helye...és úúgy megvakiznám de nem érzek semmit mert pont az a rész ami még érzéketlen :S
nem...állandó jeleggel feszít,szúr,és teljesen idegennek tűnnek :(
kedden megyek 2hetes kontrollra...
még nem mondtaa doki, a masszírt
Sziasztok! Holnap műtenek... izgiiiii!!!! :)
De nem félek egyátalán. Inkább várom.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok