Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Tudod fizesesen anyit ki hogy emezt az orvost ki birjam fizetni a többit meg egyszer majd elviszi a feje alatt.
Igaza van a Dokinak!Ez most nagyon megviselné a szervezeted,nem tudni,hogy minek kell begyógylni ottbent,jobb kicsit pihentetni,hogy minden ok legyen!Gondolj arra,hogy ez csak 1 átmeneti állapot lesz!!!!
Én úgy tudom,hogy peren kívül,csak az árat szokták visszafizetni,de ebben nem vagyok bizti,csak olvastam vhol
Nem egyenlöre maradnak ha kapok pénzt akkor megbeszéljük pontosan a dokival hogy mikor mi lesz.De ö mondta is hogy nagyon rossz idöszak lesz akkor nekem mert csak megszokta az ember hogy van neki és hirtelen meg elveszitesz mindent de ha arkarom ö megcsinálja de ö szerint akkor is jóbb lenne az ipli kivétele.
Pontosan!!! De ezt így is szokták,nem?
En gondolom hogy akkor ö sem ajánlotta avolna ha nem lenne azért biztos a dolgába meg csak lássa a munkáját.Ö is azt mondta hogy próbáljak a dokival egyzkedni mert öneki azt tudnia kell hogy én töle fájdalom dijat is követelhetek.
Fizesse csak ki az egészet,sőt még bánatpénzt is adhatna!!!!!
Na jó,eddig ok,dehát 2-3évig elhúzzák???
Azért az implit kiveszi most?
Persze azért akarom szép uton megoldani a problémákat nem akarok én pereskedni ha szépen visszafizeti az öszeget az iplit ha nem is de a többit igen.
mennyiiii??? 2-3 év???-bakker...az sok:-(((
ha a doki ajánlotta az ügyvédet+a szakvéleményét, hát akkor bizti nem a kilátástalan ügy miatt...
jó lenne a peren kívüli...gyorsabban meglenne a kes...de az ügyvéddel beszéljed meg...
Na, Munci! fél lépés előre...egyenlőre, de nem az egyhelyben topogás...
Nekem mondta a doki hogy addig nem monhat a tv neveket ki még az ügy nem zárult le.Engem mutagothanak a tv-ben meg az elcseszett melleket is.
Értem,lényeg,hogy minél előbb megoldódjon,s Te gyere ki belőle jól!
Nekem pontosan elmagyarázta a doki hogy mint folynak a dolgok mikor hova merre kell hogy menjek és azt a biróság redeli ki és el a cimeket neveket is ök adják meg.
De,ha szakember nélkül mész,akkor viszont nincs aki mindent dokumentáljon
El is hiszem,maximálisan megértem!!! Valamit nem igaz,hogy nem lehetne csinálni a nyilvánosság előtt... Nem értek az ilyesmihez,de láttam már hasonó helyzeteket,amik a nyilvánosság segítségével megoldódtak... Mondjuk az Amerikába volt:(
Ez csak nálatok van itten máshogy folynak a dolgok.
Ha +van a Doki szakvéleménye,és a peren kívüli megoldással próbálkozol előszőr,akkor is vinned kell magaddal 1 igazságügyi orvosszakértőt.
Nézz bele az orvosi műhibákba,ott pontosan leírják
azt tudom hogy minimum 2-3 évig tart az ügy ezt a doki is megmondta.
lEHET HOGY NÁLATOK IGYEN DE ITT A NÉMETEKNÉL BIZONY NEM MERT MIKOR A NEVÉT AKAROD KIMONDANI MÁK SZÓL A SIP IS HOGY NEM ÉRTED A NEVÉT:
és etr mondtam a dokinak is hogy üres a zsebem meg elcseszett melleim vannak.ÉS EZ BÁNT A LEGJOBBAN:
de megpróbálok vele de csak akkor birok ha a doki megadja a szakkvéleményét.
Megpróbálok vele mindent megbeszélni de nem hiszem hogy ö magátol be fogja azatat ismerni hogy hibát csinált.De eztet ö csinálta és muszáj neki felelni érte mert ez nem tokosódas meg ilyenek ezt ö szúrta el.A doki ha máshogy látná a dolgokat én azért gondolom hogy nem mondta volna hogy birom perelni.
A nevét kimondhatják úgy, hogy b. andrás pl. a teljes nevét nem lehet ha jól tudom...
A peren kívüli meg1ezésre nem gondoltatok?
Tudom,jobb az ilyen orvost beperelni,de rögtön lenne a cickódra pénzed
meg aztán itt állsz lyukas zsebbel, elcseszett mellel...:-(((
Nevet nem mondhatnak, de az eseted közfelháborodást okozhat, melyek után a peres eljárásokat se bagatelizálhatják el, hiszen kiváncsian várják az ügyed kimenetelét... biztos megemlíteném, hogy Bíróságra adod az ügyedet és szívesen rendelkezésükre állsz az ügy végkifejletéig...
végül is Te tudod, Te ügyed...
de hogy senki nem felel a munkájáért, az nem járja!:-((
Megmondtam neki hogy mennyit fizetem emenek a shentesnek amim volt azt oda adtam,és mondta hogy megérti ha valami van akkor jeletkezek nála.Nem olcsó mulatság ez nekem itt rengeteg pénzt kell neki kifizetnem az uj mütétért és ezt az összeget nem tudom egyenlöre összeszedni.
Arra,hogy mondtad Neki,hogy most nincs lóvéd a műtétre
Bocs most mire gondoltál egy kicsikét összevagyok zavarodva!
További ajánlott fórumok: