Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Most látom, még átveréssel is vádolsz sokakat... hát nem semmi!!!
222325. Inesse 2009-03-07 10:00
Amúgy tényleg nagyon sok lány van, aki nem elégedett de egy fél szóval nem említi meg az adatlapján. Vagy éppen túl van már az x. korrekciós műtéten mi meg csak a szép képeket látjuk, amik 1 hetesen készültek.
Most mondjam azt, hogy az emberek átverése és megtévesztése?
Milyen "modorról" is van szó... a tiédről???
222331. Inesse 2009-03-07 10:14
Sajnos erről hiába tépjük a szánkat, akiknek szól a továbbiakban is lapítani fognak.
Legalább már fő az ebéd. :)
Köszi az együttérzést! Lehet elég lenne újra satíroztatni a számat és az eltűntetné a javítás nyomait, de egyelőre gondolni sem tudok rá. :(
Csajok! Sokan vannak akiket elrontanak a mellplasztikával? (Egyébként úgy kerültem ide, hogy csak képeket akartam nézni. :)) Mert valamilyen szinten izgat a téma, sokáig szoptattam és ez azért betett a cickóknak. Viszont most meg vagyok rémülve, mert több negatív példa van, mint amennyit gondoltam.
Sziasztok!:)
Lányok!Nektek is úgy van,hogy mikor masszírozzátok a ciciket,tök jól felpuhulnak,utána viszont visszakeményednek?
Persze nem kőkeményre,de nekem csak masszír után olyan puha,mint az eredeti
Most nincs tokzsugor... "csak" nem lehetett volna visszatenni a kivett implantot.
De látod sokaknak az nem gebasz, ha hullámos ("azt a pár kis hullámot hagyni kell", "szinte mindenkinek hullámos")... egy darabig még én is elleszek így, mert pihennie kell a szervezetemnek, szeretnék megerősödni :)
3 hónapon belűl tényleg sz@r, akár honnan nézzük:-(((
remélem, az áhitott idő jön már...:-)))
Együtt érzek Veled Sorstárs... sokszor én is arra gondolok, hogy szerncsém van, hogy nem gyógyíthatatlan beteg vagyok, "csak" ennyi problémám van. És próbálok örülni az élet más dolgainak (gyerek, közelgő tavasz, stb). Neked is kitartást!
Szerintem a szádat plasztikai sebész tudná szépen helyrehozni (mondjuk nem az enyém).
Köszönöm... de én már túl vagyok azon, hogy ilyesmin felhúzzam magam.
A témát nem én hoztam fel (lehet, hogy mások idegesek (?), vagyis csak hozzászóltam, mert a fórum így működik... és mindenkié.
:)))
De sajnálom Naomi! :(
Én is megszépülésre vágytam, jó pár éve GYESen vagyok, 3 gyerkőc van, akiket imádok. Csináltattam egy természetes hatású szemöldöktetoválást, pillatő tetoválást (ugyanitt) és ezek olyan jól sikerültek, hogy sajnos gellert kaptam, belevágtam egy szájsatírba is. Bár soha ne adtam volna a fejem erre! Itt pontosan az történt, hogy a fölső ajkamon a saját szájvonalam fölé szaladt: egyik oldalon 3, másik oldalon 4mm-rel. Borzasztó volt, mint egy prostinak... A szám közepe a szűrőrészben + asszimmetria. Gyűlöltem tükörbe nézni, lelkileg tönkrementem. A legkorszerűbb technikával dolgozó, drága helyen voltam pedig. Mivel ez a tetoválás évekre szól, így lézeres kezelésekre kellett járnom, hogy eltűntessék a fölösleget. Itt el is akadtam. Most vissza kellene tetováltatnom, hogy normálisan nézzen ki, de lelkileg, anyagilag kimerültem... Pillanatnyilag cakkor szélű szájjal élek.
Kedves naomi16, nem tudom mire ez a modor, jobb lenne lehiggadnod.
Majd én is írok szépeket bőven, ha lesz miről! :-)
Sok sikert a korrekciódhoz!
Lehet, hogy ha lenne egy topik csak az elrontott mutetekkel kapcsolatban, az figyelemfelkeltobb lenne, es jobban meghozna a batorsagot az irasra azoknak, akiknek ilyen problemajuk van. (csak pszichologiailag gondoltam bele)
A masik, hogy jogilag felo, hogy rossz hirnev keltese vagy hasonlot lehet elkovetni vele, jogeros biroi itelet illetve orvosszakertoi velemeny hianyaban.
Kedves Inesse,
tépheted a szádat, de a Te adatlapodon sincs semmi, csak az, hogy nő vagy.
Ha priviben kérdeznek, nem érthető, hogy priviben szeretnének a lányok választ?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok