Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Aha, értem!
Munci, nekem jöhet mindkettő! :)
Viszont most már lépek, de vmikor lehet visszajövök, hogy tovább okosítsatok. :)
Pussz Csajok!
nyami, nyami...kalácskaaa:-)))
bármely pillanatban jöhet...
kávén már túl vagyok, de kösziii...
a hozott állománytól is függ, hogy tud-e anatómiait használni...
nem igen szeretik alkalmazni, mert macerásabb a mütéti folyamat...nem nekem, hanem a dokinak...
Reméljük ilyen marad! :)
Elvileg akkor a csepp alakúval természetesebb hatás érhető el? Mit mondott erre a dokid?
valóban több a kerek...nekem is tetszett úgy is ám, míg kerekebb volt-első 2-3 hét:-)))
de mégsem az én formámhoz és természetessebb énemhez való:-(
csak maradjon ilyen...:-)))
ilyesmi volt az elképzelés...természetesebb hatás, mivel neeem vagyok tinááger már:-) próbáltunk a "régi irányba" alakítani...
igen, az anatómiai csepp alakú...
pfff...kééész vagyok Tőled,Te leány!!!...:-)))
én se vagyok nooormális, na de Te túlteszel...
addig jó, míg tudunk humorkodni a saját sz@runkon...-)
Na igen, attól szörnyűbb nincs, mikor az embernek az arcán van a gigszer. :( De így hogy a felesleges rész ki lett szedve lézerrel, már nem olyan szörnyű. Alul is kellett lézerezni, mert ott sem volt szimmetrikus és az egyik felén cakkos lett a szín. Ha rátetováltatnék jobb lenne a helyzet, de egy darabig még biztos így maradok. Valamikor majd töltök fel képet.
A mellplasztika esetén tényleg többnyire friss feltöltések vannak, egyből műtét után meg max. pár hóval utána. Arra lennék kíváncsi, hogy évek után mekkora az elégedettség? Persze az adott illetőtől sem lehet elvárni, hogy még évek után is a témával foglalkozzanak, de tényleg jó lenne tudni, hogy évek (netalán évtizedek) múltán a friss szép cicik milyenek lesznek?!?
Szerintem Inesse arra gondolva írta, hogy az adatlapon a "legjobb és legboldogabb", stb., miközben nála sem sima a gránit felület...:-(
tehát, valamilyen szinten nem a valós állapotot vetíti a köz szeme elé... ez valamilyen szinten tényleg átverés:-(
Szia!
Tudtál aludni az éjszaka,vagy járt az agyad 1folytában?
Jesszus! :( Sehol sincs garancia a tökéletességre...
A történeted hátborzongató! Rem. mihamarabb javíttatni tudod és a múltté lesz az elszúrt cici.
Szia!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok