Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
mindenképpen csak pozitivan !!!!! nem lehetünk mindig pesszimisták !!:)))
probálok sokat pihenni nehogy bajom legyen ! amit tudok megteszek a gyogyulásér !! bizakodjunk eggyüt !:))))
Hidd el, hogy ezekből az esetekből is lehet tanulni. Tehát akarva, akaratlanul, de így is segítséget nyújtasz másoknak.
Pl., hogy kitartóan bízol a dokidban, akitől rendes hozzáállást kapsz...hogyan éled meg az egyes eseteidet...erre is feltudsz valamilyen szinten készíteni olyan csajszikat, akikkel pont ilyen eset, vagy hasonló kialakul, történik...
Köszönöm! De azért nem sok látszik még...:) Majd hétfőn:)
Igen,gondolom,Mindenki másképp éli meg... Őszintén szólva nem vagyok benne biztos,hogy akkor is itt lógnék én folyton,mint ahogy most... Valószínű megírnám,mi a helyzet,de az a típus vagyok,aki,ha valami gond van,inkább befele fordul,nem szeretek panaszkodni,nem szeretem,ha sajnálnak... Ezért írtam,nem tudhatjuk,hogy reagálnánk le. De az is lehet jó lenne itt ugyanúgy beszélgetni a többiekkel... Nem biztos,hogy egyből ítéletet kell hozni azok felett,akik nem vállalják ezt fel...
Higyj benne mindenképp,hogy jó lesz minden mostmár!!! Tudom,hogy ezt könnyű így,de a hit az nagyon sokat jelent,és erőt is tud adni:)
műtöt=műtött.
még annyi, hogy hová kaptad? izom v. mirigy alá?
üdv..
szia..
örülök, hogy hallok felőled.
most ki műtöt?
elég, ha annyit írsz, hogy a régi doki, v. egy másik.
Köccike:)!!Én is remélem.....Vagyis tudom:)(ugyebár a pozitiv gondolkodás nem árt:) )....most minden rendben lesz!!!
Neked mielöbbi gyógyulást kívánok!
Sya!!Elöször is gratula a cicikhez szép lettél!!!
Tudod mindenki másképp éli meg......én bizt bekattantam vna ha nem találok erre a fórumra....mindenki segítőkész volt.....igazából jól esett kiírni a bánatot!!De nem mindenki egyforma,van aki befordul magában!Én má rutinos vok a műtétek terén...mindegyiket másként éltem meg,
az elsőnél hisztérikus düroham:),
a másodiknál bánat,
a 3-4nél sokszor magambol csináltam viccet:D,
de most az ötödiknél....hát egy kicsit befordultam:(
Ügyes vagy:) Én ezt holnapra tervezem,de lehet megkérem a Barátnőm,mert elég hosszú a hajam,még normál körülmények közt sem túl egyszerű...
Azt hiszem,nekem meg fog jönni lassan,már érzem a derekamon,és ami most elég kellemetlen a cicimen is:((( Mert szerintem most még jobban bedurrant:(
Sya mindenki!Rég jártam a fórumon!De vissza olvasva ma valahogy késztetést éreztem arra h írjak!!Ti akiknek elsőre sikerült,talán nem is tudjátok h milyen nehéz néha beszélni a problémárol!!Egy ideje én is a "lapitok"közé tartozom,de oldalamon korrekt tájékoztatást nyujtok bárki számára!!Aki régről ismer,az tudja h soha nem szidtam a dokim...mégis egy kedves idetévedő,ugy gondolta ha még nem lennék eléggé a padlón,majd ö segít odaküldeni(115134hsz)...aztán egy másik kedves,(vagy ugyan az) emailben is tájékoztatta orvosomat téves infoval,igy okozott pár kellemetlen pillanatot a további kezelésekkor...Mert lehet h az elsőnél tévedett/hibázott...de azóta is korrekt ellátásban részesít!Igen,kicsit könnyebb priviben írogatni,velünk azonos problémákkal küszködökkel.....de azoknak is szivesen írtam/írok akik csak érdeklödtek!
Ez egy jó kis fórum....csak van amikor ugy érzi az ember h kicsit szüneteltet:)
Sajna ujból műtenek március 13-án:(
Ügyes vagy Ibolya!
Nálam 2 nap után volt az első kontroll, de csak a hasam miatt, akkor kicserélte a kötést, de a cicimhez nem nyúlt. Úgyhogy én nem vagyok kompetens a témában.
Elolvastam amiket írtatok, sajnálatos dolgok ezek, nagyon sok szerencsét kívánok azoknak, akik így fel merik vállalni a rossz dolgokat is. Remélem mindenkinek jól alakul minden ezentúl.
sikeresen hajat mostam egyedül !:)))))boldog vagyok !:)
kérdés!! mi szokott lenni az elsö kontrolon ?? leveszik a ragasztásokat ??
Szia!
Én már párszor beirogattam aztat hogy itten nincsen szimpátia meg megbizás a dokikban ahogy sikerül a mütéted.Akkor beszélhetünk megbizásról ha minimum pár éve ismerjük személyesen azt a doktort,nekem ez a volt a véleményem meg ez is maradt.Vagy ti máshogy gondoljátok?
Hello!
Én nem masszírozok olyan intenzíven csak tus után egy kis testápolós átmozgatás, de tényleg picit puhább. Plusz más szitukban is néhol nagyon puha, máskor meg bekeményedik kicsit. akkor sem kemény csak ahogy írtad, feszesebb. például mindig mikor megyek tusolni, befeszül. :) erre még nem jöttem rá, hogy miért.
úgy általában mivel izom alatt van, gondolom az izom feszülése, "állaga" befolyásolja
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok