Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
hát igen, de az alsó testtől miért fájna? guggolás, kitörés , szalagos stb. csak lightosan ....
Varrat szedes utan mehet alsotestre? Gondolom ha nem faj.... ugye?
csajok,ha lesz időtök és kedvetek,nézzétek már meg a mai naplóbejegyzésemet,ti voltatok így???
a lelkiekre célzok elsősorban.....
jézusom...neked is totál érzéketlenek lettek?????
még nem találkoztam itt olyan lánnyal,aki úgy járt volna,mint én /eddig/,sajnos az enyéim is azok,a legelső műtétem óta :(
6 hetes kontroll után engedte a sportot a doki.
Uj bejegyzes a naplomba :)
Nekem is 750 et mondott Révész.. igaz annak már 3 éve. Gáspár 850 ezerért műtött lassan 4 éve, és még szar csöcsöket is kaptam tőle, amiket nem akart korrigálni, főleg nem ingyen :( Látom most már milla felett ügyködik.. hát.. sok sikert annak aki hozzá megy .. de én tuti nem adnék egy fillért se már neki, alig várom, hogy megszabaduljak ezektől a rémségektől is, amiket ő csinált nekem :( (dupla kontúr, lógós érzéketlen mellek, egyik jóval nagyobb, mint a másik stb..) Szóval gondoljátok meg nagyon kinek adtok ki milliókat..
Hogyhogy 7 hetesen kezdtél lábazni? Dokid tanácsára vagy egyéb okból kifolyólag? nekem azt mondta a dokim varratszedés után mehet alsótestre hm?
Kovács dokit ajánlom még Ágfalván, sztem Ő is nagycici párti :) 505cc kerek PU-sat kaptam 3 hete.
érdekes,nekem azt mondta a doki,ha már nagyon nagy,jobb ha kinyomom,nagyon finoman,hogy ne legyen ott,de utána tilos piszkálni meg a heghez nyúlkálni.
tök mind1,mert úgyse mernék még 1x hozzá nyúlni,ahhoz a párhoz is csak azért nyúltam mert fájt már,a melltartó is dörzsölte....nem akarom elkiabálni,de amióta nedves törlővel benyúlok a cicikhez,azóta nem jön ki egy sem,mert nem zsírosodok.
Ma néztem ,ahogy kikapcsolta Erika a melltartót,van ám olyan pattanásom nekem is..de azt mondta ne nyomkodjam..mondjuk el se érem csak ha szét kapcsolom :D
Erikat nagyon birom :D
Ugye nekem se szedett meg varratot mondta, hogy ez most ilyen budos karacsony lesz :D De a Jezuska azert hozz ajandekot...ha nem menjen a fenebe...marmint a Jezuska :D
Erika azt mondta,hogy a Drúr azon "támaszkodott" :D
Ahhh tényleg, a húzódzkodás is úgy tűnik felejtős. Szélesbe meg se próbáltam még, de szűkbe is hagyom egyelőre a fenébe. Bicepsszel nyilván bírja az ember simán, de a mellizomnak nagyon kellemetlen, mintha érezném még a bimbó körüli belső varratokat vagy mifene😞
Szia!Engem Falus Doki mutott es ő csinal has-cicit egyben:)Nezz be hozza,vannak munkai fent az oldalon is
na szerencsére...de mit mondtak miért fájhat ?
Mondtam neked hogy én már rögeszmés vagyok,nézegetni meg nem szoktam magam,nem bontom ki a mellcsit.de nem tetszett hogy a jobb bordám faj folyton.mondjuk az még fog is,megvigasztaltak 😁
Orulok hogy nem indult lejjebb a jobb. Erdekes kozepre en is kaptam ragacsot de felulre nem. Elso mutet utan felul oldalt atlosba kozepen mindenhova kaptam ugy neztem ki mint egy mumia :"D
Szia ! Próbáld meg Afshin Dehghanit. Engem ő műtött november 8-án. Nincs elszállva árban és nagyon ügyes és lelkiismeretes doki.
Én még augusztusban kértem időpontot konzira, ami októberben volt és aznap le is foglaltam a műtéti időpontot. De hallottam, ahogy arról beszélt az asszisztens, hogy van olyan, aki lemondja és akkor mehet más.
Ne ár alapján válassz.ha ők szimpik,menj el mindkettőhoz.
Mert fájdalmak miatt bocs a hibáért
Nekem ugyanigy lett volna,dec 8ra kaptam időpontot amit lemondtam,de fájdalmak miatt előre kellett hozni a műtétet nemhogymárciusig ,decemberig nem tudtam volna várni.elmentünk Révészhez,novemberben megműtott.
Nekem sem,sőt,kaptam középre egy ragacsot,mert a bal mellemen több a folyadék és középen a szövetnek le kell tapadnia,szóval közel nem egyformán alakulnak a cicik.de végül is megnyugodtam,mert a jobb mellem nincs lentebb mint a másik,nem azért fáj a bordám.
Szia engem januarban műt Gl . Csak implant 3300 euro ... 😶😥
Szia.Dr RÉVÉSZ Zsoltrol van szo?
szia, van Gáspárról fórum itt hoxán, ott írták néhány napja, nézz be.
szia! az árakról infót honnan kaptad? 2 év alatt Gáspár emelt 1000 eurót? baszki :( 1 millát tettem félre eddig, azt hittem a has-cici kijön 1,3ból, de ezek szerint az kb már csak a cici? :O
Szia! te mikor kaptad a műtét időpontot?
További ajánlott fórumok: