Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok ! A harmadik éjszakám melltartó nélkül és fantasztikusan alszom. És ma az összes régi cicifix-től meg kellett válnom mert mind pici lett 😀 Valóban a hatodik hét vízválasztó mert kezdem úgy élni az életem ahogy a műtét előtt.
Igen én is olvastam egy naplóba, hogy egyik doki nem vállalta be egy másiknál nem volt akadálya..
kedden szednek elvileg varratot,addig nem akarok semmit csinálni...
felsöprés,felmosás,portörlés, ilyenre gondoltam :)
Egyszerubb csakis fo a biztonsag , mondjuk ha avarrat nincs benne akkor jobb egy fokkal de nekem pl a porszivozas kinzas volt .. sokaig
lányk 4 hetes leszek szerdán.
Szerintetek ilyen kicsit nagyobb takarítás nem fog megártani,vagy azért csak az egyszerűbb dolgokat csináljam ?
Szép,természetes hatasú cicik!
Hűű szerintem nagyon szép lett!!! 😊
Én úgy emlékszem, hogy nekem majd 4 hónaposan is olyan fura volt az úszás, nem is erőltettem, bár nem vagyok nagy úszó picit tudok mellúszni de nekem civivel olyan kellemetlen volt.
Ha valakit érdekel Dr. Sobor György munkája, akkor tettem fel a naplómba egy előtt-utána fotót! ;)
Én tavaly ilyenkor voltam nagyon-nagyon rossz passzban, pánikrohamok, szorongás, kilátástalanság érzés. Most, hogy már teljesen jól vagyok, visszagondolva az akkori lelkiállapotomra, nem hiszem, hogy jól viseltem volna a műtétet. A dokim is mondta még korábban, hogy ahhoz, hogy fizikailag rendesen felépüljünk a műtét után, nagyon fontos, hogy lelkileg is rendben legyünk, így például, ha valaki szakítás után van, vagy hasonlók, javasolni is szokta, hogy addig halasztva legyen a műtét, amíg az illető ki nem heveri valamennyire a dolgot.
Nagyon köszönöm mindenkinek! Egyetértünk ebben, tünetekkel semmiképp nem vállalom. Gyógyszereket elhagyva akarok belevágni. Meg nyilván amit az orvos mond - és ahogy a pszichoterapeuta látja - úgy teszek. Nem akarom magam alatt vágni a fát :)
En egy mellnagyobbito mutet lattam krasznaitol szep termeszetes ciciket csinalt bar a lany alapja is szep volt.
Sziasztok,
Ti mikortól tudtátok úszni?
2 és fél hónap után az normális, hogy picit kellemetlen az úszás? vagy ez mitől van?
ja azt elfelejtettem írni,hogy tapasztalatból írom mindezt-anno az első műtétemnek depresszióval indultam neki,nem jártam orvoshoz,nem szedtem semmit,egyszerűen nem akartam tudomást venni az egészről,hogy nem vagyok jol lelkileg ,aztán miután nem sikerült a műtét,azt hittem,nem bírom ki .Nem sokkal utána orvoshoz kerültem,olyan állapotban,hogy akkor már súlyos depressziót diagnosztizáltak nálam,amiből elég volt kimászni....
vigyázz magadra és fogadd meg a tanácsainkat,okos dolgokat irtak itt neked a többiek is!
csak az a baj,hogy depresszióval/pánikkal mindent nehezebben és érzékenyebben élsz meg,mint más...először is azt kellene elérni,hogy a gyógyszerekkel/terápiával legyél tünetmentes,aztán indulhat a ciciprojekt....-még ha a gyógyszereket nem is sikerül addig letenned.Az,hogy lelkileg vmelyest kiegyensúlyozott legyél és akár pánikbeteg vagy,akár depressziós,de tünetmentes-ez elengedhetetlen a műtéthez.
Az az igazság, hogy nekem negatív, ha egy orvos munkàiról nem találok a neten fotókat. Pl Krasznais ciciket hol látni? Tudom, hogy ez butaság, meg a netre amúgy is a jók kerülnek fel, de azért ha látom a munkákat, itt utánaolvasok, akkor azért lehet dönteni..
En nem vagyok semelyik doki ellen , es engem pl Gl stilusa sem erdekelne.. itt azert keves lanyt mutott (legalabbis akiknek olvasom a naplojat) egy par tetszett , de amik instan vannak nekem nem tetszenek 🤷🏽🙈
A tiedet nem lattam :) de remelem a tied alomcici lett :)
Kedves Krisztina ! En majdnem vele mutettem meg magam 2016. aprilisiban.
Semmi bajom nincs Gasparral. Nala voltam eloszor. Munkajat is lattam mar mert az edzomet is o mutotte. Szep !!! Nem fikaztam. DE !!! Tudom azt nem lettem volna boldog mutet utan.
300 vagy 330cc..:/ Lehet masokon ez oriasi de en akinek 0 alapja van...ott lettem volna ahol a part szakad.
Felre ne ertsd nem bantottam Gaspart, nem fikaztam...meg a stilusa se erdekel. Szep munkai vannak, kovetem ot instan is facebookon :) Azt, hogy nem veszt sokat az azert irtam mert vannak mas dokik akik elfogjak vallalni ot ilyen hatterinfokkal. Gaspar ha olyan passzban van meg lehet le is bassza szegenyt arra meg semmi szukseg !
Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Messze van még ez úgyis, addig nyilván a terapeutámmal beszélek sokat erről, aztàn az orvosokkal. Jelenleg nem vagyok szétcsúszva, de ez a most, nem tudom pl 2 hónap múlva mi lesz.
Sokat gondoltam arra, hogy mi van, ha nem tetszik a cici, de ez alapból is előfordulhatna és akkor minden ilyen dolog nélkül is magam alatt lennék.
Nekem nagy volt az esely ra, hogy pont aznap fog megjonni mikor mutenek (szerencsere nem igy lett), ugyh le is voltam tiltva pl az E vitaminrol, mert hogy az is fokozza a verzekenyseget, ugyhogy nagyon vigyazni kell vele. Jelentkeztem en is a naplodba, orulnek ha beengednel 😊
GL valoszinuleg tenyleg nem fog megmuteni, eleg maximalista es a legnagyobb biztonsagra torekszik, amibe szerintem ez nem fer bele :( De attol fuggetlenul en ilyet nem mondanek h nem vesztettel vele sokat.. Engem o mutott 5 napja, es tokeletesen elegedett vagyok vele eddig. Konkretan semmi (!) fajdalmam nem volt sem a mutet elott, sem pedig azota. Elhiszem, hogy sok embernek nem tetszik a stilusa, velem spec nagyon korrekt volt vegig.
És ha nem fog tetszeni az új cicid???? Nagyon magad alatt lennél. Ezt nagyon át kell beszélni nem csak egy plasztik sebésszel
Sziasztok! Új vagyok, csak most kezdtem el a naplómat írni, 12-én műtőtt Pavlovics doki Pécsen mellfelvarrással és nagyobbítássa.
Az altatóorvossal kéne még azelőtt beszélned, hogy a dokival bármiben is elmélyednétek.A frontin azért nem egy nagy pukkanás, a másikat nem ismerem, de megkérdezhetem a férjem. Szerintem ha hangulatilag most jobban vagy, stabilnak tekinthető az állapotod a gyogyó és a terápia mellett, akkor simán megoldható a műtét. Viszont ha aktuálisan épp nagyon szét vagy megint csúszva, mélypontra kerülsz, akkor valószínűleg nem vállal el. De ezek a gyógyszerek nem jelentenek akadályt, ha tudnak róla.
Frontin és escitil amiket szedek.
Természetesen mindenképp mondom majd, ez nem játék! De remélem addigra nem kellenek ezek.
nem tudom,milyen gyógyszereket szedsz,de bizonyos gyógyszerek okozhatnak gondot műtétnél,én pl az egyik gyógyszer miatt,amit szedek,annyira véreztem a műtőasztalon,hogy nem győztek küszködni velem + vénásan adtak vmit azért,hogy egyáltalán felébredjek/gondolom,ennek is volt köze a gyógyszerhez/....ezzel nem érdemes viccelni,már a konzin mondd a dokidnak ,miket/mit szedsz,én műtét napján mondtam,de senki nem gondolta hogy ennyi nehézséget okoz majd.ez az én tapasztalatom a gyógyszerrel....
További ajánlott fórumok: