Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia :) En !!!
Nyugi nem akadalyoz semmit sem. Nekem folul atlatszo van alul fem...sot a szajpadlasomon is van ilyen fem bizbasz :D
Szoval tele vagyok femekkel.
Egy gezlapot raknak a szadba de nem erzed mert en is aludtam mar akkor amikor ezt tettek...csak onnan tudom mert mondtak.
Ne felj megoldjak ;)
850.000?? Gaspar ???
Sima nagyobbitas ?
A felsoroltak mar millios nagysagrenduek.
Gaspar mar regota...Nemeth dokit nem tudom de 2016-ban ott volt arban mint Gaspar.
Revesz januartol arat emel szoval o is millio felett lesz.
Pap doki 960.000ft de meg a plusz koltsegek mint melltarto-gyogyszerek szoval o is millios.
Esetleg Bognar doki ? 690.000ft Kutvolgyi Klinika.
Szep munkai vannak, voltam nala konzin is...de se a meret se a hely nem volt szimpatikus.
Falus Gyorgy ? O nem tudom milyen aron dolgozik de o is mut a Szent Istvanba ahol Revesz is :)
En is nagy kondi fan vagyok. De elsok a cicik nekem.
Februar kozepen vagy marciustol mar nyugodt szivvel kezdem az edzest ujra edzovel.
Sajnos ez lemondassal jar am. :)
Hat a combfeszotnel elegge meg tudom markolni oldalt a fogantyut amitol feszul mindenem ha olyan a suly de majd lihht-osan. Minel hamarabb vissza akarok terni. Nem akarom elveszteni az izmaimat
Ma megvolt az utolso edzes.... egy darabig.
A három felsorolt doki közül én úgy tudom, hogy csak Németh van millió alatt, pontos árat nálat nemtudok csak, hogy millió alatti. Révész januártól emel így ő is millió felett lesz, Gáspár meg már most is 3300-3500eurot kér ha jól tudom, de irjon valaki, ha rosszak az infóim.
Természetes cici párti közülük Németh meg Gáspár, Révésztől inkább nagyobb ciciket láttam eddig.
Sziasztok!
Mellnagyobitasra készülök. Németh, Révész, Gáspár között vacillalok. Segítsetek! Természetes ciciket szeretnék és millió fölé nem szeretnék menni arban.Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok