Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nyugi egyszer mi is fogunk Egyebkent en is felek attol mi lesz ha mar nem kell hordani kotelezoen a kompressziost. Tegnap mar atalitottam a legszukebbe mert lazanak ereztem. Erika alitotta nekem eggyel lazabbra de jobb a szukebb :D valahogy biztonsagosabb :) Szoval ha majd egyszer eljutunk odaig kivancsi leszek milyen lesz :)
Szerintem ne band, hogy ennyi idosen meg hordanod kell kotelezoen...tudom uncsi de neked mar nincs olyan sok hatra ;)
néhány lányt annyira irigylek,hogy ők már 3-4 hetesen melltartókat probálgatnak stb,nekem meg még bent a varrat,azért néha fájdogálnak is,és nem is merem majd szerintem levenni a kompressziost :D
Hat, kinek mi jut. De optimista vagyok :)
Nem jár negatívumokon a buksim :)
Minden kiraly. Eddig absolut viselheto. Holnap potyogok hazafele uton
Nem azt írtam hogy mindenkinek az lesz!!!! Elég sok naplóban benne vagyok sajnos felvarrással is sűrűn előfordul.sajna
Nem írtam hogy pantviselestol függ valami🤔🤔🤔
Azert a kompresszios jo dolog. Persze nyafogunk h szorit meg bevag alul..de nem veletlenul talaltak ki. Tehermentesit..nincs varras ami rossz helyen van es pl a varratot nyomja. Viszont klasszisokkal dragabb mint a sport. Sokan szerintem sporolas miatt nem hasznaljak.
Mondjuk nekem nincs mi leleffenjen 😂 nulla sajat van.
Persze voltam. De darabonkent tettem be a kosarba/autoba..itthon parom hozta be. Pl 1 zsugor vizet nem emeltem. Vagy pl nem szedtem le a fuggonyt mert nyujtozni kellett volna. Lehet en voltam tul ovatos es meg is tehettem mert volt segitsegem.
Uhh, remélem én is emelhetem mihamarabb a kislánykám, ő most 8 kilós és 7hónapos.
Tisztába tenni stb... bár szerencse, hogy a párom itthon tud velem maradni.
Nekem sem kellett kompressziósat hordanom és szorítópántot sem , csak sportmelltartót. Tegnap voltam 9 napos és már zuhanyozhattam is 😊 sőt a 15 hónaposom emelése is engedélyezve van nyilván nincs egésznap kézben....
Szia😊 nekem is 700 ezerért csináták, de szerecsére minden jó lett 😊
medina34 mit értesz az alatt hogy az emelgetést is hanyagoltad? fél évig? bevásárolni csak voltál, vagy milyen súlyig emeltél kb ?
Én szültem 2 gyerek után vagyok. Volt naaagx nagyon naaagy csodás cicim, most?! Hat üres 40 literes szemetes zsak.
Igy van sok bőr, mirigyállomány is.
Tehat felvarras plusz impl. Igy a felvarrás miatt nem félek hogy double effektem lenne.
engem Bognár műtött, és ő sem használ szorító pántot, szerinte indokolatlanul mindenkinek adják itthon, és más országokban (és földrészeken sem) ez nem "divat". ez persze nem mérvadó statisztika, de ahogy én itt a hoxás lányokat elnézem, inkább testalkat és implant-függő, hoyg kinek mennyire van fent a cici és mennyire lapos vagy domború a fenti része, nem a pántviseléstől függ.
A lényeg a pu habosnál hogy mikor beteszik ne legyen borfelesleg. Teljesen ki kell töltenie a teret a ciciben. Sőt feszes legyen .főleg ha az illetőnek állománya van. Ezeket olvastam olasz oldalakon.
Na igen. Ez a veszély fennáll. Akinek van saját állománya. Mint pl nekem.
Akinek szinte csak a bőre van annak szuper dolog.
Sajnos ez a double bouble effektus a sima implinel is sűrűn előfordul.
Koszi Valery. Mar itt vagyok a korhazban. De meg csak a kavezoban. 17h-ra kellett jonnom. Gondolom 18 h korul kerulok asztalra 😉
Nekem a sok ev utani elso cserenel PU s implit kaptam.az tenyleg ott maradt ahova a doki tette .viszont az allomanyom csuszott le eleg rovid idon belul.baromi hulyen nezett ki!impli a nyakamba az allomanyon meg szepen fittyedt lefele!
Jaj én is. Kompressziós még egy hét. Ma viszont levettem a szorító pántot és sokkal szebb lett a cicim reggel óta.
5 hetes kép a naplómban. 75 d vagyok vagy M es melltartók. Tegnap voltam és próbáltam.
Hat jo kerdes. Artani nem art es fo a biztonsag. En betartottam nincs is problema.
Azert mert jogilag a tappenz csak betegsegre jar. A szepeszeti mutet pedig nem betegseg. Ezert egyeb modon kellene megoldani szabadsag terhere es fizetes nelkuli szabira. A keresokeptelenseg nem egyenlo a betegseggel. De rendes orvos megoldja.
Ez pl annyira érdekes a francia meg olasz fórumokat olvasgatva azt írják a lányok hogy nem kellett hordaniuk kompresszióst. Elég volt egy sima sport melltartó és csak hébe hóba. Senkinek nem volt szorító pánt. Van aki 1 hét után még a varratokkal már melltartó nélkül lófrált.
Ki érti ezt.
Nekem is az van elmult 2 eves. Eddig problema mentes. Elotte texturalt volt tehat van osszehasonlitasi tapasztalatom. A pus elobb kezdett puhulni de tovabb puhult kb fel evig. Ott marad ahova teszik tehat nem kell beulnie a helyere. Ezert nagyon preciznek es tapasztaltnak kell lennie az orvosnak. Sokkal kenyelmesebb mint a masik. Szigoruan 6 het kompresszios melltarto es ovatos mozgas kell mutet utan. En nem sportoltam fel evig es az emelgetest is hanyagoltam.
Én imádom. A lényeg hogy nem csúszhat le nem fordulhat el. Tehát ahova teszik ott marad. Ezért jól beszéljetek meg hova akarod hogy a dekoltázsod kezdődjön. Első 3 hét nagyon duzzadt meg kemény. Én ma vagyok 5 hetes és már puha. 6.hónap körül éri el teljes puhaságát.
Push up hatás melltartó nélkül is.
Engem Jan elején fog Dr Viczián Csaba műteni poliuretánnal, 560cc -el.
Meg vagy vele elégedve? Van amit kiemelnél hogy fontos hogy tudjam mint saját tapasztalatod?
Dr rusz gyönyörű ciciket csinál
🍀Szebbé🍀
Szorítunk Neked!😘
Akkor úgy látszik, nem csak én jártam így.😣 Nem hagytam annyiban, mondtam az asszisztensnek, hogy úgy is kell jönnöm pajzsmirigy kontrollra, azzal együtt nem lehetne megcsinálni?! Azt mondta megoldjuk..kíváncsi leszek ha megyek megcsinálja-e!😂 elvileg az ekg-t is megcsinálja akkor. Eléggé nem tetszésemet fejeztem ki, hogy basszus, akkor mire fizetek tb-t?! Mert magán fogászhoz, nőgyógyászhoz járok. Az ultrahangért is mindig fizetősre megyek, mert sose lenne időpont. Szóval egy vicc, hogy egy vérvétel és egy ekg nem fér bele.🤔
További ajánlott fórumok: