Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Szilvi! Igazad van,oldalról még nagyobb...majd holnap készittetek a fiammal,mert mára már kiakadt...Ő a fényképészem!:-)
Na akkor én is!!!!!!
Én szemrebbenés nélkül még egyszer kés alá mennék hi-hi de max A kosarat kérnék ha-ha-ha
Elküldtem neked mailben a képeimet
Csak erős idegzetűeknek!!!!!
Te dokianya...ha a te cicid,most kissebb,mint az én mütét utánim,akkor felkötöm magam!:-)
ÁÁÁ...nem volt nekem olyan nagy a mütét előtt,csak a kép közeli,hogy ne legyen rajta a fejem,és az nagyitja!:-))) Á,nem igaz!:-)
Én meg földön fetrengő és patakokban zokogót raknék. Keresek egy fórumot, hátha a fenekem és a hasam is összemegy fórumozás közben. :) Mert ezek szerint cicire hat a csevej.
ha lenne háton fetrengő röhögős smile,akkor ide betenném
Én egy jó fél évvel túl vagyok a 40-en :-)
Drágám akkor mi egyformán agybetegek vagyunk.Én is nagynak látom a sajátom,de a dokkerem azt mondta :fejezd be!!!!!!Nem csinálok kisebbet pont
Evvan
Moncsi: nagyon nagyon drukkolok :) Holnap már kicsi cicikkel ébredsz :)))
Bertik: valóban nem tűnik nagyon picinek, de ha megtennéd, hogy olyan képet is raksz fel, ami oldalról készült. A szemből kép csalóka ám, oldalról lehet jobban látni, hogy hogy is áll a dolog :) Amúgy tényleg fog még változni, formálódni :)))
Én tegnap voltam. Jah, most kapcsolok, ezt tegnap írtad, akkor te is. Én kicsit trükkösebb voltam. Szabin van a doktornő, így az asszisztenshez mentem, és nem kellett magyarázkodnom a dokinőnek. Az asszisztens meg nagyon rendes volt, megírt mindent. Kértem időpontokat is, a laboron picit kiakadtam. Aszongya március 28. Mondom, ne vicceljen, 30.-án szerdán lesz a műtét. Hétfőn labor, kedden délután menjek az eredményért, és még aznap fussak fel az altatósdokihoz az eredménnyel? Nagy nehezen kisírtam, hogy besuvasztott 22.-ére. Az altatósdoki azt mondta nem is kell ekg meg röntgen mert a tavaly nyári eredmények is jók lesznek még. Azért a mellkasröntgenre csak elmegyek, mert úgyis kell a melóhelyre is tüdőszűrő, legalább egy kalap alatt meglesz. Asszisztens szerint, az még jobb mint a tüdőszűrő, mert részletesebb.
Vagy a kép rohadt csalóka, vagy nem tudom, de már tiszta ideg vagyok a képektől, mert már a piciciciket is nagyobbnak látom az én még meg sem műtött cicimhez mérten! Kiderül, hogy lapos vagyok,mint egy deszka?! :)
Mondom én!!:D Igaz,egyenlőre nem tapasztalatból.....de azért a kiindulási méretedhez képest még kicsinek is mondható....nem????
Hogy izgulok e????Már csak röhögök kínomban.....várom a holnapot,hogy túl lehessek rajta.Pécsen fognak műteni!!Csak vigyázz a fogyókúrával,nehogy lelapuljanak a szép formás cicik.......
Mondod Te...akit holnap mütenek...ez aranyos...:-)! Ahhh...most villan be az ötlet...ha telelik a 6 hét,elkezdek fogyózni...ugyis kellene. Igaz,hogy csak hasról akartam,de akkor had szóljon!Hátha lemegy valami onnan is!:-) Izgulsz még moncsika?:-) Hol is mütenek?
Szerintem nem is olyan nagy.....és amúgy is,rengeteget fog még változni!!!
:D...köszönöm!!!Igyekszem,hidd el...azt hiszem ez olyasmi,mint a vizsgadrukk!!!!!
Leányok! Nem tudom,hogy nevessek-e,vagy sírjak...csak nektek mondom itt négyszemközt,de az én mellem még mindig nagy! Tettem fel képet...igaz kicsit előre vagyok hajolva,de hát akkor is...Fog még ez kisebbedni szerintetek? Most komolyan kérdezem!:-)
Móni!Ne idegeskedj! Nem lesz semmi baj!Persze,hogy izgulsz, de ezzel mindenki így volt.Holnap pedig megkönnyebbülsz,gondolj erre.
Retsze92,Dragont,KEND!!!!!Köszönöm a jeleket!!!!
Köszönöm,nagyon aranyos vagy!!!!Igyekszem nem idegeskedni(bevallom rohadtul nem megy a dolog)!
Nagyon várom már!!!!!!!!Hajrá!!!!:D
Moncsi! Nagyon nagyon szurkolok! Tuti, hogy a torkod csak idegi alapon van. NE aggódj, és ne idegeskedj!!! Végre eljött ez a nap, amit már régóta vártál ;) Látod, azért hamar eljött. Próbáld meg kipihenni magad az éjjel. Minden rendben lesz, és holnap ilyenkor már gyönyörű leszel! :)
ÓÓÓ...nem fog unatkozni!Szabadságon van...és bevállalta,hogy csak vele lesznek a gyerekek(a holnap kivételével)!!!Már előre röhögök,hogy el fog fáradni!!!!!!
Én meg ilyenkor szoktam telefonálgatni neki.......persze nem ért soha egy szót sem,én meg utólag semmire sem emlékszem....:D
Ez igaz!Azért nem ártana neked sem vigyázni magadra!!!
Ha meg látogatási tilalom van,akkor nem is kérdés a kérdés.Mondanám,hogy küldd be hazafelé az öcsémhez,de holnap azt hiszem nem dolgozik
beszélek egy csomó hülyeséget!!!:D
én is:)))))
általában megnézetem 20x az urammal,hogy meg van-e a lábam?tuti nem vágták le?
és ezt percenként adom elő.Tisztára mint a Szenilla a Némóban
Dehogy leszel hisztis és idegesítő!!!!!!!!!
Jó kis pöckös csöcsös leszel és azért hidd el megéri tűrni
Nekem mindkét kölköm fosik-hány tegnap óta,meghalni sincs időm
Olyannyira,hogy elfelejtettem,hogy vannak varrataim:(((
Remélem nem tettem magamban kárt ebben a másfél napban
Csak az a gáz,hogy nem fogják beengedni.Most is,hogy voltunk pénteken,a kedves család,akik épp vártak valakit, kinnt dekkolt a nyilvános folyosón,mert még az előtérbe sem mehettek be.
És talán jobb is,ha nem lát ébredés után....elég rosszul szoktam kelni altatásból,és beszélek egy csomó hülyeséget!!!:D
További ajánlott fórumok: