Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Dokianya: te akkorákat tudsz mondani :) A lepényhal először... :))))
Örülök, hogy Moncsi túl van rajta, mostmár akkor ő is picicicis :)
drukkolok neked, hogy most már minden rendben legyen. :) ugyan azt hittem, hogy csak hegkorrekcióra kell menned, de ezek szerint nem. :( a doki rontott el valamit? ki műtött?
bármi történt is, sok sikert a javításhoz!
Szia!
Most már tökéletesen rendben vannak és szép is lett.Szépen be van gyógyulva bár szerintem legalábbis nekem ott kicsit vékonyabbnak tűnik a bőr néha kicsit pirosabb is de minden oké.Neked mennyit vettek ki?
Szia!
Örülök,hogy sikerült találkoznotok és túl van rajta most már minden oké lesz vele.Neked további gyógyulást.
Ma műtötték sf.moncsi-t! Én meg voltam kötözésen és benéztem hozzá. Már kicsit mosolygott, de fájlalta a torkát, mondtam neki hogy biztos az altatás miatt. Említettem neki csak pozitívan és minden rendben lesz! Aranyos volt, a takaró alá nézett és ezt mondta: De kicsik! Örülök hogy láttam.
:)
Szia!
Nekem nyáron volt a műtétem és mint a két mellemen volt lyuk ami csak a hetedik héten nőtt be.Az egyik mellemen kb 5centis volt a nyílás a másikon kb 3 centi de az mély volt.Hetente látott a doki így nem aggódtam miatta csak kellemetlen,hogy ilyen sokáig elhúzódott.Sajnos ez hosszú folyamat mert be kell hámosodnia a sebnek.Utána is volt egyszer zsírfolyásom mikor már be volt nőve és akkor olyan volt mint egy pattanás először sárga folt aztán szépen kifakadt utat tört magának.A csomósodásban sajnos nem tudok segíteni.Ha nagyon aggódsz hívd fel a dokit vagy mutasd meg neki.Egyébként grat az új cicikhez és türelem.Jobbulást.
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de már régóta terveztem, hogy csatlakozom! Azóta már átestem a nagy műtéten. Január 25-én kisebbítették meg a cicijeimet. Már 2 hete a varratokat is kivették. De sajna nagyon le vagyok szomorodva. Az egyik cicim nagyon váladékozott varratszedés után, és még most sem nőtt be a lyuk, pedig már egy hete nem jön belőle semmi.A másik sokkal szebb, az nem is folyt, viszont most nagyon feszül, és csomósnak érzem alul végig, meg a függőleges vágás mentén. De ugyebár ez már nem fog folyni, mivel nem tud hol kifolyni, itt nincs lyuk. Valakinek van esetleg ilyesféle tapasztalata? Mennyi idő múlva nő be a lyuk? Valamint mi lesz a becsomósodásokkal?
Szép napot nektek!
mellfelvarrás 220.000,- mellkisebbítés 260.000,-
egy hónapja kérdeztem, mert én bizti nem férek bele a TB-be. :(
természetesen a mellkisebbítés árában a felvarrás is benne van, csak ha mégis olyan kicsik lennének a cickóid, hogy igazából nem vesznek ki belőle semmit, hanem csak "helyreteszik" őket, akkor van a mellfelvarrós ár. :)