Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sajna muszáj a hasamat is megcsináltatni, mert az 5 kg-os lánykám nem kis barázdákat húzott bele. :)
Köszönöm
Igen változott.Sokkal természetesebb
Komolyan.Szépen a helyére került ahogy a dokim mondta,3-6 hónap amíg alakul
A függőleges hegeim alig látszanak
Persze, ezzel tisztában vagyok. Majd 21-én minden kiderül. Legfeljebb bőgök egy sort. Ennyi.
ez jó hasonlat
elképzellek ahogy méricskéled a csirkemellfilét
csak azt szokták mondani,hogy terjedelemre 1kl ólom nem akkora mint 1kg pehelytoll,hiába azonos a súlyuk
Vagyis az sem mindegy 1 kiló izom,vagy 1 kg "zsír" amiről beszélünk
hasat is akarsz dokiné? nagyon szép leszel már...:-) Én nem tudom mennyi a fizetős,de valahol azt olvastam,hogy talán az imrében a legolcsóbb.
Aha...a gémkapocs...:-) És változott neked azóta? Mármint az elküldött képekhez képest...nagyon szép lettél amugy! Gratulálok!
Ma főztem és megnéztem, hogy csirkemellfilében mennyi az, amit elméletileg nekem ki kéne kapni a TB-hez. Ha ahhoz hasonlítom, akkor beleférnék és nem tünne el a cicim. De majd tényleg a doki mondja rá az Ament. Tulajdonképp nem lesz hiába az utam, mert legfeljebb a hasplasztikával kezdjük. Szóval, valami majd csak történik. :)
Engem már minden megoldás érdekel, mert szabadulnék tőle. Én csak a saját Dokimat cirógatom - már amikor itthon van - idegen dokikat nem simizek. :D Ha nemet mond, akkor fizetek. Mennyi is most a műtét? Ki tudja?
Csak hát a Tb-hez jó nagy mellenek kellenek dokiné...Hát ezt mondom én is...ha fogy a melled sulya,akkor oda a 0.5 %...na de majd eldönti a doki...legyen szerencséd,tiszta szivemből kivánom...!
Na ez az, ha csökken a tömegem,annál kevesebb lesz az a mennyiség, amit ciciből ki kell venni és az meg hátha bőrből összecsöpög. :) Más nem lesz, apa fizet, de akkor is lesz az idén új cicim! Az tuti! :) Most már nem engedek belőle. Csak jobb lenne, nem a gyerekek elől elszedni azt a pénzt.
csatolt fájlként küldtem,ha rákattintasz a gemkapocsra,akkor nagyban látod
Nem is az a baj,hogy tb-hez szükséges súly csökken,hanem hogy elfogy a melled súlya
Csak tb-s műtét érdekel?
Ha kivesznek belőle,akkor tényleg A kosár marad és mi megsárgulunk az irigységtől Bertikkel
Neked szerintem is elég lenne a sima felvarrás is
Jaj ne haragudj
De lehet ha megcirógatható az orvosod:))
Én nem mondtam, hogy nagyon-nagy. Egyébként görgess az üzi aljára, ott megtudod nyitni Titti képeit.
mi az a kollázs? nem tudom...de a kicsi képekből semmit sem látok,ugyhogy tényleg jöhet a szemüveg is...:-) mennyi ideje mütöttek? és hol? na szerinted a dokinéé nagyon nagy? már bocs dokiné...
Nem akarlak elkeseriteni,de nem nagyon nagyok a cicijeid...és ha még fogysz,akkor csökken a tömeged 0.5 %-a is...azaz a Tb-hez szükséges suly. Nem tudom! Jajjj...nem szólok inkább semmit...bocsánat!
Nem volt csúnya?????
Van neked szemüveged????Mert küldök szívesen
Én nem is próbáltam a tb-s utat
Biztos hogy belefértem volna,mert 60kg voltam a műtétkor és 40-40 dkg jött ki
Az első a berajzolós,a mellette lévő 3 hetes,varratszedés utáni
a kollázsban az utolsó kép,8 hetes
Ja ,oké...megvan! Nem is volt olyan csunya,én meg tényleg nagy félve nyitottam meg!:-) És miért nem kaptad meg a TB-t? Lehet,hogy valóban járt volna! A mostani azért már nagyon jó..és kissebb mint az enyém...:-( Ez most mikori kép?
Áááááááááááááááááá! NE keseríts el!!!!!!!!!!!!!!!!
én nem kaptam semmit!!!!!!
freemailről nem jött a delivery,ezek szerint átment a mail
Na, gondóóóóóóóótam! :):):):)Mehet arra az e-mail címre, amiről küldted a képeket?
mellbimbó???ha-ha 2 nagy parizer volt a helyükön
Megkaptam,köszi...mármint a dokinéét. Háttt...szerintem épp hogy nem kéne fogynod,nem? Mármint a TB miatt. Tényleg nem tul nagy. Ezen gondolkoznom kellene...
mert csíkok nem voltak
enyém csak nyúúúúúúúúúúúlik,de hála az égnek nem reped
dokiné ide azokkal a képekkel nekem is,nem ér csak rajtam csámcsogni
Az én bőröm már papír vékony volt a mellemen.. kb olyan "vízrajz" volt rajta, mint a mellkasomon a nyakam alatt. A melleimen pedig olyan hepehupák voltak.. mintha 200db 2mm-es patakmeder lett volna lefele.. így megvolt gyűrődve.. vláá :S a mellbimbóim is.. már a körvonaluk sem nagyon látszott.. mondjuk nekem amúgyis elég világos :S
De nem látszódtak a csíkjaid a képeken. Mint a viccben: Mi van a szép mellek között? - Medáll És mi van a csúnya mellek között?-Köldök :)
További ajánlott fórumok: