Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
:-)
Nekem még furi nagyon melltartó nélkül. A zuhanyzással meg kencézéssel általában igyekszem, mert mindig úgy érzem hogy le akarnak esni a kis drágák... Pedig tutin a helyükön vannak :-)
Mit is mondott a doki, a műtét utáni 4. héttől lehet éjszakára levenni, vagy a varratszedéstől 4 hét?! Na nem mintha nagyon agyalnék ezen...
Ja, és neked is érzékenyek még a vágások mentén? A császáros hegből kiindulva gondolom úgy hogy ez normális lenne...
kékencián!
Holnapra (és utána is) minden jót! Megy a drukk!
De jó neked!
Az a bizonyos függőleges varratom elég csúnya. Már nem olyan piros, de tuti kikéredzkedik onnan valami, és már tökre szétnyomta a varratot, meg elvékonyodott ott a bőr, tulajdonképpen arra várok már napok óta hogy kilyukadjon, de nem... A többi rész szép, nem lyukadtam, csak a két bimbó alatti csomó helyénél látom hogy a seb alatt van valami fehér cucc (zsír?). Nem folyik, meg sebes, úgyhogy egyik nap betadinozom, másik nap körömvirágozom :-)
Sziasztok Lányok!
Április 2-án lesz a mellkisebbítő műtétem Jósvay dokinál. Megköszönném Nektek ha az odavezető úton és ami utána vár ellátnátok egy pár jó tanáccsal és tapasztalataitok megosztásával! Már egy ideje olvasgatom a fórumot és látom, hogy egy kedves kis csapat támogatja egymást! Szeretném ha befogadnátok :D Segítségeteket előre is megköszönve! aranyborso
Köszi a gyors válaszokat, Molci!
Jelentkezem a naplódba, beengedsz?
1. Én nem tudtam netezni a telefonommal, mert nem volt olyan amire csatlakozni tudtam volna.
2. Igen
3. ezt nem tudom
4. 8 körül van a vizit és ha minden rendben van akkor 9 körül meg is kapod a zárójelentést.
Kékencián, minden jót holnapra, nagyon drukkolok!
Terka, én január 19-én voltam, már február 26-ra lett volna időpont, csak mensi miatt nem volt jó, március 10 volt a következő időpont.
Szent Imrés lányokhoz lenne pár kérdésem:
1. olvastam régebbi hsz-ekben, hogy netezgettetek pl. éjszaka, net saját erőből volt vagy van esetleg wifi?
2. pucéran voltatok másnap reggelig?
3. melltartót lehet mostanában is még venni a nővéreknél?
4. másnapi hazaengedés hány óra körül van általában?
Na most csak ennyi:-)
Laborom megvolt pénteken, hétfőn megyek eredményért, remélem, nem lesz semmi +, tüdőszűrő papírt is elintéztem, kedden még EKG és meg is volnék az eü-s előkészületekkel.
Szia, köszönöm, én nagyon szuperül vagyok. Már szinte teljesen begyógyultam mindenhol. Nagy ritkán vannak benyilallások, de nem vészes. Ami picit még kellemetlen, az amikor lefekvéskor és felkeléskor átrendeződik a cici, ha hosszasan vagyok egy helyzetben, akkor helyzetváltoztáskor feszül.
Vannak olyan szuper dolgok is, amit még mindig nem szoktam meg: pl. ha a lábam törlöm vagy krémezem, nem lóg előre a mellem és nem ütközik bele a combomba. Imádom :-)
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni,hogy aki mostanában kért időpontot műtétre a Szent Imrében,az kb. mikor kapott?Hány hónapra kb.?Vki nem tudja,hogy mikor megy Jósvay szabadságra?Előre is köszi a választ!
Én még nem láttam, de majd most megnézem!
Hú de izgi, utolsó hétvége nagycicis életedben :)
Igen, én is hasonlóra gondoltam... szerencsére lassan mindenhol begyógyulok, úgyhogy abba is hagyom
Te hogy vagy? Milyen a függőleges varratod? Piros még? Itt valaki jegelte még varratszedés után is és segített neki.
Szép estét mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy a külső bőrfelszínen (konkrétan cici) tenyésznek-e jó bacik?
Nagyon körültekintő akarván lenni, Betadine-os folyékony szappannal fürdetem az ikreket (ha már úgyis volt itthon...), de felmerült bennem, hogy nem rúgok-e egy baromi nagy öngólt azzal, hogy kiírtom a jó baktériumaimat is (amennyiben vannak) és kiteszem magam teszem azt, egy gombás fertőzés veszélyének.
Hm?
Fogadjátok szeretettel a ma esti tanmesémet,biztosan sokan ismeritek, de annak küldöm, akit le akarnak beszélni a saját álmáról, vágyáról /jelen esetben a magunkkal való kibékülés -mellesleg/::::
Volt egy tucat ember, akik elindultak egyszerre egy magas és meredek hegyet megmászni. Miközben nehezen tették meg a magaslatokat, kközben egyre azt kiabálták nekik, hogy úgysem tudjátok megtenni, úgysem sikerül, nehéz ez nektek...stb.stb. Így történt ,hogy lassacskán egyre többen feladták és visszafordultak. Csak EGY ember maradt, aki révbe ért. Tudod miért? .....Mert ő SÜKET volt.....
Szép estét mindenkinek és álljatok ki magatokért!!!!
Engem még csak egyszer műtöttek...
Azt mondják a hegképződés egyéni/alkati dolog. Ez ígéretesnek hangzik a te esetedben :-)
Szerintetek az embernek minden varrata ugyanolyan módon gyógyul?
Mert van egy bikinivonali vágásom 3X vágták és varrták vissza ugyan ott és annyira gyönyörű szép mint az álom.
Ja és minden mütét után szinte fájdalommentes voltam.
Ez reményre adhat okot?