Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
2 éve műtőttek , a hegek csúnya barnák.
Tanácsot szeretnék kérni járt-e valaki így?????
Hurra!!!!
Mielőbbi fájdalommentes gyógyulást!!!!
Sziasztok csajok! Köszönöm a drukkokat,aranyosak vagytok,túl vagyok rajta,már én is kiscicis lettem. :)
Naplómba is írtam pár sort,de Anyuka már részletesen leírta a dolgokat (szerencsére),úgyhogy csak ismételni tudnék. De ha van kérdés,bátran!
1200g-mal vagyok könyebb,a benti éjszaka kemény,itthon már jó. Fura ránézni,hogy kicsi,nem ezt a látványt szoktam meg,de szép (és lesz is).
Végre látszik a derekam! :)
Lányok, ez jó lehet műtét után? Vagy elölkapcsos kell inkább?
Köszi ABC és Anyuka a vérnyomásos válaszokat!
Most már kicsit nyugodtabb vagyok a témában, de a belgyógyász után teljesen úgy voltam, hogy nekem már nem lesz műtétem, az a doki azt mondta, ha ilyen vérnyomásom lesz, nincs az az anesztes, aki bevállalja az altatást. A háziorvossal beszéltem, azt mondta, azért ez nem így megy, majd adnak valami lazítót, ahogy Ti is írtátok.
Kékencián, neked mikor kell menned varratlazításra? Az általában egy hétre van a műtéthet képest?
JÓ volt olvasni, hogy 1,5 óra volt a műtéted!
Anya11,hogy vagy? Jelentkezz majd, ha lesz erőd!
A héten mindennap voltam valamit intézni egészségügyi témában, már nagyon unom, holnap is megyek, mert a vizeletet megismételtette a háziorvos. Még jó, hogy van mama a szomszédban:-)
Szia Percuska!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Minden jót Neked keddre! Miből áll majd a műtét, mindkét cicihez hozzá kell nyúlni?
Engem is beengedsz, köszi előre is!
SziaABC11!
Köszönöm nagyon kedves vagy!
Szia Gregor26!
Köszönöm az érdklődést..beengedtelek!
Anya11,
sokat gondoltam ám rád! Remélem minden oké!
Aduska,
jobbulást! Nyugi, 2 hét alatt simán kigyógyulsz! A torkod ne legyen piros, nekem azt 2-en is megnézték műtét előtt!
Amikor műtöttek a szobatársamnak volt vérnyomásproblémája. Igaz, ő szedett rá gyógyszer, de még így is ingadozott neki és voltak magasabb értékei. Műtét előtt kapott egy plusz gyógyszert. Ennyi. Azért ha mész az altatóshoz esetleg vidd el a terhes kiskönyved, vagy bármilyen feljegyzést amiben vannak vérnyomás adatok, hogy tudd igazolni hogy alapból rendben vagy, csak most nagyon izgulsz! :-)
kékencián,
nekem is furin állnak a cickók, felül tömöttebb, alul meg csapottabb, és a bimbik is inkább lefele néznek mint előre. Tutira oda lehet varrva belülre valahova, mert én is lecsekkoltam amit anyuka írt, hogy előrehajolva bimbók maradnak, a mell többi része pedig rálóg. Nyilván ezért van ez hogy ezzel is tehermentesítsék az alsó vágásokat, és valószínű ezért nem szabad hajolgatni. Na, nem mintha jól esne...
Gondolom amikor a belső felszívódó varratok eltűnnek, akkor minden a helyére áll.
Lyukadás: azért írtam hogy lyukadásmentes gyógyulást kívánok, mert ha lehetne választani én inkább azt választanám :-)
Percuska,
de jó hogy jelentkeztél! Minden jót keddre!!!!
Percuska beengednél a naplódba?
Köszönöm szépen előre is.
Szió és üdv a klubban! :o)
Nekem is így álltak a melleim, de valóban kb. 2 hónap és szépen beálltak a "helyükre". Engem dec. 9-én műtött Kelemen doktor és most lett szép igazán a formája, a dekoltázs. Különben nekem balról 1070 gr-ot, jobbról 870 gr-ot vett ki (több, mint 2 kg-t!!!) és NEM lyukadtam szét, szóval ez egyáltalán nem biztos. Reméljük nem lesz semmi! Szép és fájdalommentes gyógyulást kívánok Neked!
Kedves Aduska!
Nem ugrottàl àt...règen nem jàrtam màr itt..mèg nem vagyok túl a korrekción,de màr csak nyolcat kell aludnom ès jövő hèten kedden minden a helyère kerül..nem volt egyszerű idáig eljutni de lassan eljön az èn időm..:)..optimista vagyok hiszem hogy most minden rendben lesz.. lelkileg nehèz volt ez az öt hónap,de valahogy csak elment..nehezen gyógyult a balodalam..lyukacskàk minden hol,egyoldalról kitömött melltartó ès mèg sorolhatnàm..mostmàr előre nèzek ès nagyon vàrom a keddet..termèszetesen folytatom majd a naplómat ,új kèpekkel bejegyzèsekkel..aki műtèt előtt van kitartàst kívànok,aki pedig túl van rajta gyors ès fàjdalom mentes gyógyulàst kívànok..